13
nov
Seneste opdatering: 14/11-20 kl. 1225
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sosserne har grundlæggende to ideer, sagde Wilhelmn Moberg: At gribe magten og at beholde den, og nu har de fundet en en helt ny vælgergruppe, som bare vokser.”

Paludan vill se Rinkeby

På fredagen anlände Paludan till Arlanda flygplats och möttes upp av svensk polis som punktmarkerar den danske partiledaren. Samhällsnytt träffade Paludan för att få en bättre bild av vad som hände i Centraleuropa men även höra vad hans planer är för besöket i Sverige efter det uppmärksammade olagliga inreseförbudet.

– Det vore kul att besöka Rinkeby för att jag har aldrig varit där. Men jag har hört att det är skit så det kanske är dåligt också. Men det finns ju andra ställen. Stockholm är en jättetrevlig stad, eller var det åtminstone, det blir intressant att se skillnaden mellan Stockholm 1993 och Stockholm 2020.

Paludan har landat i Stockholm: ”Vill besöka Rinkeby”

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Velkommen tilbage, det kræver et godt helbred at ligge på hospitalet.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

mht Paludan og Rinkeby
Det er jo muslimerne som “polariserer”

John M
John M
1 year ago

Steve Bannon -banned-
Der er bare noget over den tyske , Ordnung muss sein.
http://www.pi-news.net/2020/11/dominion-hack-27-millionen-trump-stimmen-unterschlagen/

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  John M

Om det drejer sig om 1 stemme, eller som her fremlagt 2,7 millioner stemmer i Demokraternes velorganiserede valgsvindel er sagen ligegyldig, men 2,7 millioner fejlangivne stemmer kan naturligvis ikke bortforklares. Trump havde ret fra start at der her er tale om valgsvindel, Demokraterne/Biden har diskvalificeret sig selv, ikke andet end de regulære skurkestreger, den rene valgsvindel! En poker spiller der ligger 5 esser på bordet, går heller aldrig fra bordet som vinder, tværtimod skal være heldig at slippe uden at få øretæver, altså her og nu gør en fængselscelle klar til Joe Biden & Co. Trump skal have ualmindeligt dårlige… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
John M
John M
1 year ago

Godt de er tilbage Steen.
Håber du er vel, hold dig i gang fysisk.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Svensk justitsvæsen møder virkeligheden 🙄

https://www.expressen.se/tv/nyheter/gangets-hot-mot-polisen-lyssna-pa-kaoset-i-domstolen/

Gängets hot mot polisen – lyssna på kaoset i domstolen
När en polis vittnade överöstes han med könsord och hotfulla kommentarer

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Hadde aldri blitt akseptert i norsk dansk domstol
Der hadde de blitt utvist/satt i arrest promte.
I Sverige bare dalter dommere med de, våger ikke annet..redd for represalier overfor seg selv/fam..flere ex finnes.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Apropos socialdemokraternes nye vælgerskare – nu vil nogle af dem ikke tillade, at man (som svensker) stemmer SD i stedet i frustration over S, så de kommer til magten eller bliver en del af den.

Se fx. disse direkte trusler / hot om vold og borgerkrig / inbördeskrig fra en af de mange “spændende kulturberigere”, som det blåøjede og handlingslammede og engang så fredelige og trygge Sverige naivt og kravløst har modtaget i hundredetusindevis af over især de seneste 20 – 30 år.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1065087727247867&id=100012399493403

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

En “rigtigt dejlig” fætter fra Irak, som altså vælger at sige tak for asyl og opholdstilladelse i Sverige, velfærd, gratis sundhedsvæsen og uddannelse med grove trusler imod det nye lands demokrati og indfødte folk.

https://projektsanning.com/2020/09/03/den-oredigerade-intervjun-med-krar-al-hamede-grundare-av-arabiska-partiet/

Last edited 1 year ago by Niels Henriksen
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Hvis ikke det var så tragisk, så ville det være hysterisk morsomt at se, hvad disse tåbenaive, handlingslammede og groft uansvarlige svenske vatnissepolitikere og andre selvudnævnte “eksperter” og “bedrevidende” gloriepudsere ( altid på andres bekostning! ) har sagt om “kulturberigelsen” af Sverige gennem de seneste årtier. 115 st Kommentarer vi aldrig glömmer…😊 https://m.facebook.com/groups/1064008413756604/permalink/1829653363858768/ 1. “Det kommer bli en förtjänst för samhället, lite längre fram” – Stefan Löfven 2. “In Sweden, its forbidden by law to be a criminal” – Annie Lööf 3. “Det är läkare, det är ingenjörer som kommer…” – Stefan Löfven 4. “I.. på Medelhavet har det nyss… Read more »

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Imponerende oppsummering.
Konklusjon er at alle disse er mentalt tilbakestående/ hjernevasket, men oih som de tjener penger på å være det.
Landsforræderi blir man rik på.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Blæsten går frisk over Limfjordens vande med havbrug som kolonihaver, havkajakker og konebåde til hjemtransport af fisk, hvor De Vilde på Læsø har havbrug med taskekrabber og en kokkeskole for grønlændere på tålt ophold; skibskokke er gerne udsigt i dis og tåge her til lands, hvor forældreskoler er husholdningsskoler efter almindelig skoletid.

John M
John M
1 year ago

TRADITION , det blæste mig helt væk
https://www.youtube.com/watch?v=rojvawrMqRY

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x