15
nov
Seneste opdatering: 15/11-20 kl. 1927
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Yuri Bezmenov (1939 – 1993) var en KGB afhopper. Her sammenligner Black Pigeon Demokraternes kupteorier med  kommunisternes. De er blandt andet at kalde  Trump en kupmager, selvom det er det demokraterne selv har været i fire år.

Skønt USA først har en ny præsident den 3 januar, kalder Facebook ikke længere Trump “præsident,” Se tillige statsanklager Sidney Powells Trump won in a landslide og Dataprogrammet Dominion slettede tre millioner stemmer og lagde en halv million til for Biden.

Lars Hedegaard: Vejen til diktaturet

Ræk en politiker en lillefinger

Jeg har advaret mod at give politikere ubegrænsede beføjelser med henvisning til, at der en en nødstilstand, som f.eks. coronaen. Vi har set, hvordan det endte med Mette Frederiksen. I den forbindelse henviste jeg til den fuldmagtslov, der tillod Adolf Hitler at skalte og valte efter forgodtbefindende. Det skulle jeg ikke have gjort, er der en, der skriver, for jeg ved jo udmærket, at Frederiksen ikke er en Hitler.

Selvfølgelig gør jeg det. Mit historiespeciale på Aarhus Universitet handlede om Hitler og nazismen, og i min reol står halvanden meter bøger om den nyere nazisme-forskning.

Men der er noget, der bekymrer mig: Når politikere får ubegrænsede fuldmagter til at handle uden om de demokratiske institutioner, giver de aldrig slip på dem, men vil tvært imod benytte disse fuldmagter til yderligere at udvide deres magt. Og hvis de ikke længere kan retfærdiggøres med corona, finder de andre begrundelser.

Målet er altid at regulere så meget af borgernes liv, som muligt, for politik er en profession, hvis udøvere stræber efter magt. Og hvis ingen stopper dem, så absolut magt.

Vi ser det i USA, hvor demokraterne nu prøver at forhindre borgerne i at fejre Thanksgiving og jul med henvisning til corona. Denne virus (hvis den findes) har også været en vidundelig gave til Husets formand, Nancy Pelosi, som i flere år har prøvet at ændre valgsystemet, så der altid vil være demokratisk flertal. Nu bliver corona brugt som begrundelse for at forhindre republikanske valgobservatører i at komme tæt på stemmeoptællingen.

Hvis demokraterne får flertal i Senatet (det bliver afgjort ved to valg i Georgia i begyndelsen af januar) er vejen banet for nye indgreb i den demokratiske proces. Måske vil der komme så alvorlige kriser, at der slet ikke skal afholdes flere valg.

Der er også noget andet, der bærer mindelser om nazitiden. Hitler kunne støtte sig til en enstemmig presse. Der er vi ikke endnu, men når snart 100 pct. af de danske medier er antinationale og gør deres bedste for at undertrykke afvigende meninger, kan det næppe vare længe.

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

>>>JAN ULRIK

Det der kommer til at ske i fremtiden, er at den siddende regering – hvad enten den er højre- eller venstreorienteret – kommer til at benægte eller undlade at diskutere befolkningsudviklingen. De officielle tal dækker ikke over den reelle etniske forandring, og ingen regering vil have en interesse i at ændre dem, da de dermed også bliver ansvarlige for at løse problemet – hvilket de hverken kan, vil eller gider. Den eneste løsning er os; den patriotiske højrefløj. Når vi vælger at tage handling, bliver problemet løst. Og nej, det behøver ikke indbefatte nogen voldelige handlinger.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Præcist Morten, vold er ingen løsning, vigtigt at huske den dag det svenska folk sannera Sverige och slänga Löfven och sossarna till tippen som fiender nr 1. Intet bliver overladt til tilfældighederne, folket er ikke alene, de helt tunge spillere er end ikke på banen, men de kommer, og vi ved også i hvilken rækkefølge de kommer, derfor kun medynk tilovers med sossarna og islam i alt deres ondskab og elendighed, deres dage er talte! Det at Folket ikke griber til vold bliver misforstået af socialdemokraterne af islam til deres egen undergang, de er selv i en ynkelig position de… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Her en video der viser hvad der virkeligt skete i US valget, nemlig valgsvindel: https://twitter.com/i/status/1325989676268752904 Befolkningen i Sverige ved at vågne op, men det viste sig at være forsent! Danmark i alt sin naivitet har endnu ikke forstået at dette er et spil på godt og ondt, liv og død! Se til Sverige hvor løbet er kørt, skulle nogen endnu være det mindste i tvivl, så tag ind og forstå denne video: https://www.youtube.com/watch?v=dIXcu3tLJ3I Befolkningsudskiftningen i Sverige ved at være realitet, islamisterne har førsteret og forrest i boligkøen, end ikke længere folketælling i Sverige for ikke at afsløre islams fremmarch, det… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Armenien, Spanien, Jylland og Grønland er kristne lande, li’ som Skåne, Halland og Blekinge med Domkirken i Lund.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Amerika blev model for demokratiske lande, der har brug for et FN, som garanterer for demokratiske valg i medlemslandene. 
Li’ som dommerforbund i fodbold og håndbold garanterer for neutrale dommere og linjevogtere, således har redaktører og journalister hos aviser brug for blot at være neutrale ordstyrere og linjevogtere i samfundsdebatter.

Rebekka
Rebekka
1 year ago

“Men der er noget, der bekymrer mig: Når politikere får ubegrænsede fuldmagter til at handle uden om de demokratiske institutioner–” Enig, og heldigvis siger mange fra overfor statsministerens magtbrynde indpakket som moderlig omsorg. Kritikken er et sundt tegn. Mine forældre havde også mere end en hyldemeter med litteratur om nazismen, for dem var det altid et ubesvaret spørgmål, hvordan det kunne gå så galt. Men da jeg blev omgivet af marxistiske munkeordner på uni, og var ved at blive kvalt af iltmangel under deres ekstremt fordomsfulde og lavloftede småborgerlighed indpakket som intellektuel omsorg, gik det op for mig, at fascismen… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x