15
nov
Seneste opdatering: 17/11-20 kl. 1105
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Its not conspiracy if they are telling you, what they are doing”

Delingpole: Only Donald Trump Can Save Us from the Great Reset. Se også mere udførligt Vores teknototalitære fremtid og Agenda 2030: Monstret bag glansbilledet. Et kommunistisk manifest for hele verden

Paludan ska brännea Koraner i alla Sveriges utsatta områden

På måndagen meddelade Malmös åklagarkammare att man lägger ned utredningarna mot danskarna tillhörande Stram Kurs som brände muslimernas heliga bok och sparkade så kallad koranfotboll i staden. Nu meddelar dansk-svensken Rasmus Paludan att man kommer kräva ersättning från Justitiekanslern (JK) efter myndigheternas maktmissbruk. Vidare aviserar han nya demonstrationer med koranbränningar i alla Sveriges utsatta områden.

Samtidigt meddelar Paludan att han bara har börjat sina islamkritiska demonstrationer i Sverige. Härnäst ska han anmäla nya demonstrationer i alla Sveriges så kallade utsatta områden där Koranen ska brännas. Detta för att visa vad yttrandefrihet innebär och visa att ideologin islam har ett våldsproblem.

Nu har det flera gånger slagits fast vid handläggningar hos Åklagarmyndigheten att det är tillåtet att bränna koraner i Sverige. Därför kommer vi snart att anmäla nya demonstrationer och bränna koraner.Efter åklagarbeslutet: Paludan bränner Koraner i alla Sveriges utsatta områden

Se også 41 bombdåd i bostadsområden i år: “Finns inget liknande i Europa”

4.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Her er essensen af vores stavnsbånd. Vi bliver født ind i gæld,og vi bliver opdragne til at gældsætte os. “Pengene” er ikke sølv- og guldmønter,men papir,som trykkes af bankerne,som politikerne og de selv behøver. Vi bliver overtalt til at de er af værdi.
Oven i hatten,vedtages der love, at alle skal betale ekstra omkostninger ved enhver handel. Disse ekstra omlostninger havner i “penge”trykkernes lommer.

En rigtig dansker
En rigtig dansker
1 year ago
Reply to  Nielsen

Det der bliver tilbudt er ikke vejen frem til utopia og har INTET med . At arbejde for, at et samfund kan bestå er fortrinligt men, at man ikke “ejer” noget og at du lejer alting er bizart. UBI bliver ikke bare delegeret til dig, så du bare kan sidde derhjemme for pengene. Der følger forpligtelser med. Ønsker du ikke at modtage et produkt de tilskynder, at befolkningen skal have, så går det ud over din UBI. D.v.s, at UBI bliver et pressionsmiddel aka obligatorisk. “Gæld bliver nulstillet” og ønsker eller skal du bruge noget så betaler man for det… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago

Hmm. . Hvem var det nu, der kaldte mig sølvpapirshat? 🤔 Godt, at Delingpole deler viden på feltet. Han tager fejl i een ting: der er intet at stille op, for agenda 21 har de arbejdet på siden 1993. Der bygges kz lignende lejre i både usa og Canada, og sikkert mange steder i Europa. Jeg ved, hvem de vil sætte ind der, men jeg gider ikke diskutere det. Her en Great Reset video , lavet af World Economic Forum. NWO propaganda. https://youtu.be/8rAiTDQ-NVY Sålænge, folk blindt kun følger statsministerens anbefalinger, og ser nyheder på dummekassen, sålænge vil der ingen modstand… Read more »

John M
John M
1 year ago

Steen mere focus mod Tyskland.
Her forklare Martin Sellner ( generation ID) , alle de retssager , han er i gang med . bla. med han tossen fra NZ der dræbte muslimer .Det er helt vildt, godt vi har et andet retssystem i Danmark. OG dog
https://dlive.tv/p/martinsellner+Biw_J4TGg

John M
John M
1 year ago

————BREAKING—————-
Red barnet , redder 4 børn Nagorno-Karabakh. .
Flere MF støtter op om URIKAINE , BØRN DØR, men nå nej . RED Barnet, ja Johanne tidl. Helle Thornig med hendes mand TOTAL GAKKE LAK

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x