15
nov
Seneste opdatering: 17/11-20 kl. 1105
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Its not conspiracy if they are telling you, what they are doing”

Delingpole: Only Donald Trump Can Save Us from the Great Reset. Se ogsÄ mere udfÞrligt Vores teknototalitÊre fremtid og Agenda 2030: Monstret bag glansbilledet. Et kommunistisk manifest for hele verden

Paludan ska brÀnnea Koraner i alla Sveriges utsatta omrÄden

PÄ mÄndagen meddelade Malmös Äklagarkammare att man lÀgger ned utredningarna mot danskarna tillhörande Stram Kurs som brÀnde muslimernas heliga bok och sparkade sÄ kallad koranfotboll i staden. Nu meddelar dansk-svensken Rasmus Paludan att man kommer krÀva ersÀttning frÄn Justitiekanslern (JK) efter myndigheternas maktmissbruk. Vidare aviserar han nya demonstrationer med koranbrÀnningar i alla Sveriges utsatta omrÄden.

Samtidigt meddelar Paludan att han bara har börjat sina islamkritiska demonstrationer i Sverige. HÀrnÀst ska han anmÀla nya demonstrationer i alla Sveriges sÄ kallade utsatta omrÄden dÀr Koranen ska brÀnnas. Detta för att visa vad yttrandefrihet innebÀr och visa att ideologin islam har ett vÄldsproblem.

Nu har det flera gĂ„nger slagits fast vid handlĂ€ggningar hos Åklagarmyndigheten att det Ă€r tillĂ„tet att brĂ€nna koraner i Sverige. DĂ€rför kommer vi snart att anmĂ€la nya demonstrationer och brĂ€nna koraner.Efter Ă„klagarbeslutet: Paludan brĂ€nner Koraner i alla Sveriges utsatta omrĂ„den

Se ogsĂ„ 41 bombdĂ„d i bostadsomrĂ„den i Ă„r: “Finns inget liknande i Europa”

4.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
3 years ago

Her er essensen af vores stavnsbĂ„nd. Vi bliver fĂždt ind i gĂŠld,og vi bliver opdragne til at gĂŠldsĂŠtte os. “Pengene” er ikke sĂžlv- og guldmĂžnter,men papir,som trykkes af bankerne,som politikerne og de selv behĂžver. Vi bliver overtalt til at de er af vĂŠrdi.
Oven i hatten,vedtages der love, at alle skal betale ekstra omkostninger ved enhver handel. Disse ekstra omlostninger havner i “penge”trykkernes lommer.

En rigtig dansker
En rigtig dansker
3 years ago
Reply to  Nielsen

Det der bliver tilbudt er ikke vejen frem til utopia og har INTET med . At arbejde for, at et samfund kan bestĂ„ er fortrinligt men, at man ikke “ejer” noget og at du lejer alting er bizart. UBI bliver ikke bare delegeret til dig, sĂ„ du bare kan sidde derhjemme for pengene. Der fĂžlger forpligtelser med. Ønsker du ikke at modtage et produkt de tilskynder, at befolkningen skal have, sĂ„ gĂ„r det ud over din UBI. D.v.s, at UBI bliver et pressionsmiddel aka obligatorisk. “GĂŠld bliver nulstillet” og Ăžnsker eller skal du bruge noget sĂ„ betaler man for det… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
3 years ago

Hmm. . Hvem var det nu, der kaldte mig sĂžlvpapirshat? đŸ€” Godt, at Delingpole deler viden pĂ„ feltet. Han tager fejl i een ting: der er intet at stille op, for agenda 21 har de arbejdet pĂ„ siden 1993. Der bygges kz lignende lejre i bĂ„de usa og Canada, og sikkert mange steder i Europa. Jeg ved, hvem de vil sĂŠtte ind der, men jeg gider ikke diskutere det. Her en Great Reset video , lavet af World Economic Forum. NWO propaganda. https://youtu.be/8rAiTDQ-NVY SĂ„lĂŠnge, folk blindt kun fĂžlger statsministerens anbefalinger, og ser nyheder pĂ„ dummekassen, sĂ„lĂŠnge vil der ingen modstand… Read more »

John M
John M
3 years ago

Steen mere focus mod Tyskland.
Her forklare Martin Sellner ( generation ID) , alle de retssager , han er i gang med . bla. med han tossen fra NZ der drĂŠbte muslimer .Det er helt vildt, godt vi har et andet retssystem i Danmark. OG dog
https://dlive.tv/p/martinsellner+Biw_J4TGg

John M
John M
3 years ago

————BREAKING—————-
Red barnet , redder 4 bĂžrn Nagorno-Karabakh. .
Flere MF stÞtter op om URIKAINE , BØRN DØR, men nÄ nej . RED Barnet, ja Johanne tidl. Helle Thornig med hendes mand TOTAL GAKKE LAK

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x