17
nov
Seneste opdatering: 17/11-20 kl. 1217
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Organiseret valgsvindel i USA?

Af: Bent Jensen, prosessor emer. dr.phil.

Anti-Trump medierne i USA og deres ukritiske aflæggere i Danmark påstår i kor og uden at blinke, at alt gik rigtigt til ved præsidentvalget, og at alle påstande om valgsvindel må afvises som latterlige fantasier hos Trumps formørkede tilhængere.

Men hvorfor skal der så finde omtælling sted i staten Georgia? Og lyver de mange vælgere, der har afgivet edssvorne erklæringer om, at de har været vidne til grove eksempler på stemmefusk? Er det løgn, at der er mange eksempler på, at døde mennesker har brevstemt? Er det usandt, at staten Nevada udsendte 40.000 stemmesedler til adresser, selv om myndighederne vidste, at flere tusinde ikke havde opdateret deres vælgerregistrering i 10 år, fordi de var døde eller flyttet?

Er det en frit opfunden historie, at næsten tre millioner vælgere var fejlregistreret i forkerte stater? Eller at myndighederne har udsendt millioner af stemmesedler i hele USA uden kontrol og derfor kan være kommet forkerte personer i hænde? Er det løgn, at de elektroniske systemer, der styrer valgoptællingen, har vist sig at være behæftet med alvorlige fejl?

Ved det seneste valg havde myndighederne i flere stater under Det demokratiske Partis kontrol vilkårligt og derfor ulovligt ændret reglerne for stemmeafgivning, især muligheden for at brevstemme uden den fornødne kontrol. Man skulle ikke som ved direkte fremmøde på valgstedet legitimere sig, og det har naturligvis skabt gode muligheder for falsk stemmeafgivning. Der har i månedsvis forud for valget foregået en heftig diskussion i USA om dette forhold, men danske TV-stationer har påstået, at der ikke er eksempler på misbrug.

Rigtige, dvs. kritiske amerikanske journalister har fremhævet den massive indblanding i valget fra store firmaer som Bloomberg News, Google og Facebook, der enten har forhindret Trump og hans støtter i at komme til orde eller kastet hundreder af millioner dollars ind i kampagner for at forhindre republikanere i at blive valgt til Senatet. Michael Bloomberg alene brugte 100 millioner dollars i et forgæves forsøg på ikke at få senator Lindsey Graham genvalgt.

Der tales også meget om begrebet ”vælgerundertrykkelse” i forbindelse med de forbløffende fejlagtige meningsmålinger forud for valgene både i 2016 og 2020. Hvis man får at vide, at den ene meningsmåling efter den anden viser, at Trump ingen chancer har, men at hans modstander vil vinde en jordskredssejr, vil potentielle Trump-vælgere måske blive hjemme ud fra den betragtning, at valget allerede er afgjort. Det kan ikke afvises, men heller ikke bevises.

Ingen af de dominerende medier fortæller om alle disse ting, ingen af deres talrige ”journalister” undersøger disse fænomener, men ignorerer dem eller – i bedste fald – afviser dem hånligt.

Der er som nævnt ingen som helst tvivl om, at der er forekommet svindel, men det afgørende spørgsmål er, om der har været tale om omfattende og politisk organiseret svindel. Det har jeg været tilbøjelig til at tvivle på. Men nu hævder den dygtige advokat Sidney Powell, der fik general Flynn frikendt for et justitsmord, organiseret af FBI, at hun har beviser på massiv valgsvindel. Og man har svært ved at tro, at hun vil risikere sit ry og skandalisere sig selv, hvis hendes påstand er uholdbar.

Foreløbig håber jeg, at hendes påstand ikke holder vand, for hvis den er sand, er USA en pilrådden og gennemkorrupt stat. Og så vil det sidste være værre end det første.

Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

Sådan døde Danmark

‘Men den offentlige mening bør ikke forveksles med, hvad folk mener. Den offentlige mening er ikke summen af alle individuelle meninger, men summen af, hvad mennesker tør udtrykke, når der er meningsmålere eller journalister til stede. Hvad de egentlig mener, kan være noget ganske andet.’

4.6 12 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Trump vandt valget 2020 fair and square, det er der ingen tvivl om! Og ikke nok med det, Demokraterne/Biden har diskvalificeret sig selv ved at begå organiseret valgsvindel, altså om der endnu findes retfærdighed til i USA, kan Biden & Co se frem til et liv bag tremmer i Guantánamo! Enhver videre optælling af stemmer i virkeligheden valget helt ligegyldig, da Demokraterne har diskvalificeret sig selv i valgsvindel, uanset resultat står Trump som vinder, også ved en retfærdig optælling af gyldige stemmer vil det vise sig uden valgfusk står Trump som vinder 2020 fair and square, honestly and according to… Read more »

Træt
Træt
1 year ago

I det mindste har vi ikke offentlig stemmeafgivelse på tilfældige papirlapper som svenskerne, eller ikke-eksisterende folkeregistre som Uganda og USA. Vore danske stemmesedler, hvor man kun stemmer om én ting på hver stemmeseddel, og hvor der holdes striks kontrol med antallet af stemmesedler, er geniale i deres enkelthed. Indtil de destrueres kan de tælles og gentælles, og let sorteres i bunker. Svenskernes stemmesedler bliver gyldige ved at have ligget i en gyldig kuvert, så Syvkløverpartiet kan bare sprætte kuverterne op, smide alle stemmesedlerne ud og erstatte med nye, med den ønskede stemmefordeling. De kan trukkes på enhver laserprinter, eller skrives… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Træt

I Sverige bestemmer Socialdemokratiet selv hvor mange stemmer de vil have! Socialdemokratiet med EU’s hjælp opvejer selv det svenske folks stemmeflugt fra partiet, med massiv import 24/7 af verdensfjern ond islamisk masseindvandring, fornedring og ydmygelsen af det svenske folk, ende resultat bliver den etniske udrensning af det svenske folk! Socialdemokratiet i Sverige kan nårsomhelst få extra 1 milliard stemmer ind fra Mellemøsten og Afrika! Socialdemokratiets djævelskab nu blevet så raffineret, at kalifatets velfærdsflygtninge de der endnu sidder i Mellemøsten eller i Afrika, disse har forret i boligkøen i Sverige frem for en etnisk svensk bosat i Sverige, som nu forgæves… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Træt

Hvis alle love skulle vedtages ved folkeafstemning,ville vi være nået langt i vores uendelige striden mod folkestyre.
Som det er nu,kan ingen mennesker læse loven,fordi den er mere omfattende end Oehlenschlägers samlede værker.

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Snaphanen synes at være eneste medie i Danmark med bare nogenlunde fornemmelse for, hvad der sker i verden. Det er godt nok fattigt

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Om brevstemmer. Som valgtilforordnede ved Gammelby Skole fik vi tilsendt pladser og optællingsregler ved valget, men valgbestyreren, der også var formand for HK., begyndte optællingen med at tildele de valgtilforordnede nye pladser ved borderne sammen med en tempofyldt optælling.  Jeg har udarbejdet en metodik for elevrådsarbejde, så jeg henvendte jeg mig til valgbestyreren, der nu sad alene i et hjørne af valglokaket med en stak konvolutter på bordet, som han tilsyneladende sprættede op, og jeg spurgte, hvad han lavede, han svarede uden at flytte blikket, at han optalte brevstemmer. Jeg påpegede, at det kan én mand ikke gøre alene? Det… Read more »

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Det lyder foruroligende, Arne Rud.
Jeg undrede mig også over hvor få stemmer Stram Kurs fik i mit valgdistrikt ved sidste folketingsvalg.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Træt

Og der blev også begået valgsvindel i Sverige.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago
Reply to  Træt

Partiet holdt generalforsamling på Hovborg Kro, hvorefter de velegnede gerne blev sorteret fra efter valg. Hvordan?
Der var navne som forslag på tavlen, som medlemmer skrev på en seddel i den rækkefølge, de ønskede dem valgt, og stemmeoptællingen var ok. Sekretæren afleverede efterfølgende stemmesedler til formanden, der gemte dem i sin taske; – formanden kendte håndskriften og kunne aflæse, hvad de enkelte medlemmer havde stemt. Formanden sad i mange år, men de selvstændige medlemmer blev isolerede og forlod partiet.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Även om Trump är polariserande, är han också älskad. Den intetsägande, korrupte, halvdemente och ‘creepy’, ‘sleepy’ Uncle Joe kan inte vinna på enbart detta eller extremisters och medlöpares MSM-drivna aversion mot Trump. Solklart fall av organiserat valfusk till fördel Demokraterna; partiet med det ironiska namnet – helt i socialismens och Orwells anda.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Enhedslisten er uden land og folk, men Danmark er landet med flest sange og salmer skrevet i præstegårde, Grundtvig skrev 1600, Danmarks Histotie og Bibelhistorie på vers, tegninger af land og folk.

ino
ino
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Fis nu hjem til Lemvig, Arne

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago
Reply to  ino

Uden morgensang ingen forældreskole: Med sang og latter jager vi hver gammel trold på flugt.

mvjensen
mvjensen
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Sang og latter….” er stærke våben, men kan ikke stå alene. Ikke mod de store trolde. Sang blev i øvrigt fjernet i skolerne i sen 70’erne, da socialismen fik ordentlig fat og indvandringen blev sat et gear op. Ytringsfriheden bliver begrænset for “det dårlige selskab,” – magtens kritikere – lige nu – på vores fælles opslagstavle og stærke stemmer mener at halshugning kun er rimeligt for at gøre nar af muhassan.
A hard rain’s gonna fall…

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago
Reply to  mvjensen

Trolde har røv i begge ender.

JOHN m
JOHN m
1 year ago

https://www.youtube.com/watch?v=VKHmBY9v6sw

nu rykker vi mod “the great RESET” hvor belejligt ikke .I ly af convid-19. nedbryd national stater. sæt 1400 års fjender ind , så vi kan indføre “terror” love og “hate SPEACH” love , ALT båret , af specielt
borgerlige.
FN EU alle offentlig om deres plan. MEn folket , haha ……..hvilket folk ?. Selv mig der forsøger , at skrive eller forklare , – SHADOWBANNED ————they green new deal . KVINDER SKAL FØLE, vi redder verden , specielt AFRIKA ikke

hvad der VIRKELIG foregår , i europa , ja det kan VI SE PÅ GADER OG STRÆDER.

Poul
Poul
1 year ago

Hende sidney powell sagde endda at “de havde fået så mange beviser på valgsvindel at det føltes som om de blev leveret gennem en brandslange”. En topadvokat siger næppe sådan noget offentligt, velvidende at medierne vil smadre hendes karriere for evigt med det citat hvis det ikke holder alligevel, så det bliver spændende at se hvad de kommer frem med. Jeg håber bare at hun ikke begår “selvmord” før det sker, for der er en del journalister og politikere der står til at få frataget al troværdighed hvis det holder.

Rebekka
Rebekka
1 year ago

Hvem læser Lars Hedegaards bøger? Hvor anmeldes og kommenteres de?

Hvis jeg var Bent Jensen, ville jeg ikke have skrevet den artikel. Den amerikanske ambassadør i Danmark hører til konspirationsophiserne, og hendes påstand om, at hendes stemme ikke er blevet talt med, er for længst skudt i sænk som lodret løgn.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

<i>Man skulle ikke som ved direkte fremmøde på valgstedet legitimere sig, og det har naturligvis skabt gode muligheder for falsk stemmeafgivning.</i>

Det skal man heller ikke i Danmark, desværre.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Godmorgen Dybbøl: 
I Sognehuset leder en dommer, som en neutral ordstyrer fra Ordstyreforbundet, opstilling af kandidater og valg til bestyrelser i folkelige foreninger og klubber med en dommerfuldmægtig og en betjent som stemmeoptællere.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x