12
dec
Seneste opdatering: 19/12-20 kl. 2359
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

som er sikret af politiet for hundredetusinder af kroner

Af: Hans Rustad

Verden er blitt et absurd sted: Lars Hedegaard forteller at han nylig har fått beskjed fra huseieren om at leieforholdte er oppsagt. Han bor på hemmelig adresse i en bolig som ser sikret av politiet for hundretusener. Document har selv vært på besøk. På toppen av det hele er husverten en politimann.

Hedegaard har en barsk humor og har lagt ut en facebookmelding hvor det heter:

Snart skal jeg aflives

Jeg har i dag modtaget en opsigelse af mit lejemål, som jeg har haft siden 2014. PET har brugt hundredtusinder på at sikre min bolig mod islamistiske mordere. Nu må de bruge flere penge på at sikre en ny, med mindre de foretrækker at jeg bliver ombragt. Min udlejer er politimand, så han har måske forbindelser.

Hans venner på Facebook uttrykker bestyrtelse. Flere bemerker at en utleier må ha en god grunn for å si opp leieforholdet. Uansett påfører de Hedegaard store problemer. Han kan ikke flytte hvor som helst og det er slett ikke sikkert at PET vil gjøre jobben om igjen. Den høyre hånden vet ikke hva den venstre gjør, eller: Bryr seg ikke.

Ny Hedegaard-bog: Sådan døde Danmark

De følgende essays, artikler og taler udgør et forhåbentligt repræsentativt udvalg af mine overvejelser om samfundet og samtidshistorien gennem de seneste 20 år, efter atjeg blev opmærksom på den vestlige verdens dybe krise.

Nogle af teksterne har ikke før været publiceret, eller har været offentliggjort i bøger eller medier, der ikke er umiddelbart tilgængelige, eller som ikke har fået nogen stor udbredelse.

En del er oprindeligt skrevet på engelsk og for et engelsktalende publikum. De er her oversat til dansk, samtidig med, at jeg har bortredigeret afsnit, som må antages at være almenviden for danske læsere.

Min oprindelige tanke var at lade teksterne stå i deres oprindelige form, men jeg har fundet det rigtigst at revidere og opdatere dem i lyset af, hvad der senere skete. Men på intet punkt har jeg skiftet opfattelse. Jeg har prøvet at undgå gentagelser, men det har ikke været muligt overalt, da en tekstjo gerne skulle fremstå som et samlet hele uden skelen til, om nogle af oplysningerne eller ræsonnementerne indgår andre steder.

Som man måske vil bemærke, har der været mørke dage, hvor jeg har taget min tilflugt til en så rationel analyse, som jeg kunne opbyde. På andre dage har jeg fornemmet et glimt af håb.

Jeg har tilstræbt en objektiv og evidensbaseret omtale af islam. Det giver ingen mening at rette bebrejdelser mod muslimer for at være muslimer – lige så lidt som det giver mening at bebrejde psykisk forstyrrede, at de lider af tvangstanker eller hører stemmer.

Når regnebrættet en dag skal gøres op, vil pilen pege på de politikere, embedsmænd, folkeforførere, akademikere og medier, der lod alt dette ske, selv om de havde haft årtier til at iagttage konsekvenserne. De naturlige og forventelige konsekvenser af ens handlinger må være de tilsigtede, som man derfor må stå til regnskab for.

Under Nürnberg-processerne mod de tyske krigsforbrydere efter 2. Verdenskrig blev det slået fast, at ingen kan unddrage sig ansvaret for ugerninger med henvisning til, at man handlede efter ordre. Som det vil fremgå, har jeg de seneste årtier beskæftiget mig intensivt med islam og den muslimske indvandring. Det skyldes, at jeg betragter denne udvikling som den værste katastrofe, der har ramt landet, siden Harald Blåtand satte den store sten i Jellinge. Fremtidens historikere må afgøre, hvordan man skal karakterisere de politikere og meningseliter, der ødelagde Danmark.

Hvis man ikke har tid til at læse hele bogen, skal jeg anbefale, at man i hvert fald læser det sidste bidrag, ”Udblik over afgrunden”, som er et koncentrat af mine tanker her i august 2020.Vi er holdt op med at tale om ondskab, men jeg vil blive ved med at kalde de magthavere onde, der banede vej for ondskaben. Som der står i Matthæusevangeliet: I skal kende dem på deres frugter. Og for disse frugter skal de stå til regnskab – i denne verden eller den næste.

Et sted Danmark, august 2020

Lars Hedegaards nye bog er udkommet, den kan købes her

Hege Storhaug skriver: Danmarks modigste mand med ny bog (Foto © Hedegaard i EU Parlamentet 2013, Snaphanen dk

Vår tids modigste mann med ny bok

4.3 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
E. frederiksen
E. frederiksen
1 year ago

“men jeg vil blive ved med at kalde de magthavere onde, der banede vej for ondskaben”
Til Niels Andersen. – Disse ord kan jeg kun tilslutte mig 100%.
Og til lars Hedegaard. Jeg har uendelig stor respekt for dig og vil få fat i din bog. Tak for din altid store indsata for Danmark.

Niels Andersen
Niels Andersen
1 year ago

“men jeg vil blive ved med at kalde de magthavere onde, der banede vej for ondskaben” … Det er en bekvem men dum og sentimental tankegang, at der er nogle “store”, der tager magten og misbruger de små og magtesløse. Det er også noget vrøvl, for autoritet kan man ikke tage, den får man givet af andre. Enten gennem demokratiske valg, eller fordi folk kan lokkes eller ikke gider gøre modstand. Dette forstod Hitler, og den tankegang udviklede han i “Mein Kampf”, hvor han skriver om “masserne”, og hvor nemt det er at forføre dem. Vi er blevet underkuet af… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Når de folkevalgte kommer på tale, være sig Danmark såvel som i Sverige, “I skal kende dem på deres frugter.” Præcist som om nogen er gået fri fra et mord, et folkemord! Dette folkemord bliver nu sat i system, 2021 iværksætter George Soros og globalisterne deres store reset, men som der også står skrevet om disse dage: “dagene er onde” alligevel netop disse dage vi oplever nu, som profeterne, de skriftkloge fra gammel tid så brændende ønskede selv at få opleve, men sov ind i døden! Her i ugen hvor Ingrid & Maria også gik ud i et bibelcitat i… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Danmarks første Brugsforening lå i Thisted i 1866 og Verdens første Andelsmejeri i Hjedding ved Varde i 1882, men forskning for folket endte som Høfte 42 og udledninger i Kærgård Plantage fra medicinal industrien. 
Spejdere havde Landslejr i 2012 ved Holstebro og i 2017 ved Dybbøl hver gang med 35.000 til 40,000 deltagere – med forældre som lejrledere, instruktører og lejrtanter uden pædagogiske problemer af nogen art, men DSU og DUI-LEJR og VIRKE har ingen landslejre, kun gøgl, grønne festivaler og minkgrave som Spejdersport.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x