17
dec
Seneste opdatering: 17/12-20 kl. 2304
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Bitten-Kirsti Nielsen

I den franske netavis Riposte Laïque kan man løbende læse flere artikler, der omhandler “the Great Reset” dvs. den store genstart – eller nulstilling alt efter hvordan man ser på det. Ifølge den skal de europæiske regeringsledere følge en bestemt poliltik udstykket af verdens mest indflydelsesrige mænd, som på deres årlige møde i januar i Davos med “Event 201” har varslet en ophævelse af den private ejendomsret.

Denne mystiske Great Reset bliver ikke forklaret nærmere for offentligheden, men der vil blive indført ny teknologi, som foruden at skulle forbedre den økonomiske vækst også skal kunne kontrollere borgerne i mindste detalje.

Det nævnes heller ikke i det tilgængelige materiale fra disse møder, at de super-rige vil fortsætte med at være super-rige, men at de tilsyneladende har brug for at gøre nye tiltag for at legitimere forsvaret for deres interesser. Desværre er meget i sagens natur uklart, fordi så lidt slipper ud, men genstarten vil berøre alt lige fra regeringer, energien, priser på fødevarer, medicin, boliger, politiet og endda samspil individer imellem.

Men hvad er det for kræfter som presser landene til at adlyde denne særlige kaste. Vi kender de sædvanlige kommandosmæld fra EU, men som læser får jeg lyst til at vide mere om disse kræfter uden navn, som altid bliver omtalt som oligarker eller skjulte interesser bag globaliseringen, men som jeg vil omdøbe til den internationale, anonyme storkapital for at antyde, hvad der henvises til.

Nej, det er ikke konspirationsteorier, men kendsgerninger, vil jeg påstå med Henri Costons fremragende bog i erindring “Les financiers qui mènent le monde” (storkapitalen styrer verden), der nøje beskriver historien om pengenes magt i Europa siden Middelalderen og til i dag.

Frankrig, som Riposte Laïques artikler hovedsagelig handler om, står nu på grænsen til kaos, hvor franskmændenes private ejendom ifølge skribent Martin Moisan er kommet i spil som garant for tilbagebetaling af Frankrigs enorme gæld. Siden 2017, før der på det tidspunkt endnu var tale om the Great Reset, forudså Think Tank France Stratégie allerede en nationalisering af folks faste ejendom, og man kunne dengang allerede se kimen til en af målsætningerne med the Great Reset, skriver Moisan.
Det endelige kaos og de forudgående vilkår for den store nulstilling.

Ideen med kaos før ny verdensorden er ikke ny. Den havde Coudenhove-Kalergi allerede opfundet med sin Kalergi Plan i begyndelsen af 1900-tallet. Ideen er at nedbryde alt (“to racially and culturally destroy the European People”), opløse alt for så at kunne bygge op igen, som der står.

Massearbejdsløshed, nedbrydning af den økonomiske kæde i landet, de selvstændige lagt i ruiner, virksomhedslukninger, fattigdom, gældsætning, usikkerhed og kriminalitet som aldrig set før. Og springer vi op til nutiden, ser vi desuden galopperende islamisering, flodbølger af indvandrere, etniske minoriteter i krig mod den oprindelige befolkning, separatisme og nedbrydning af værtslandets kultur. Dertil kommer generel hjernevask og lammelse af befolkningen med chok strategi, der kan lamme samfundet. Dette burde vække stor bekymring i resten af Europa.

Intet er tilfældigt, hvilket magtens mænd ikke længere forsøger at skjule: Gældsætning, islamisering, ingen landegrænser, farvel til den sidste rest suverænitet, og nu ideen om ophævelse af den private ejendomsret. Burde vi danskere egentlig ikke begynde at være bekymrede? Med en nedbrydning af Frankrig er der åbnet for the Great Reset, og når først dominobrikken Frankrig er faldet, følger resten af sig selv

I løbet af 2020 har Frankrig bevæget sig mod ruin med kaos og fare for et diktatur som eneste udsigt. Det ved Macron, og han ved også, at dette kaos næppe kan løses ad demokratisk vej. I et interview i Brut (medie) skabte han ifølge Moisan endda usikkerhed om valget i 2022 af denne grund. Men er det da totalt illusorisk at forvente, at det franske valg i 2022 ikke skulle finde sted, sådan som Macron siges at have omtalt? Konsekvensen heraf ville i så fald næppe være at finde i stemmeurnerne, hvis vi skal tage oprørsstemningen i landet alvorligt.

Hvilken fremtid kan vi se frem til? Hvis demonstrationerne i gaderne tager til og bliver voldelige med brændte biler og rivaliserende grupper, der skyder på hinanden, vil demokratiet da overhovedet kunne bringe en løsning? Eller vil den vanvittige situation først skulle en tur omkring et ufredeligt opgør, som det varsles i Frankrig, men som kan gælde hele Europa, før alt bliver godt, sådan som bla. Martin Moisan ser det for sig?

4.8 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

De islamiske besættelsestyrker står på dansk jord som under besættelsen i de onde år, og danskerne ligesom svenskerne kun til hån og latter under verdens højeste skattetryk!!! Hvor mange lig skal der på bordet inden det danske folk vågner, ( det svenske folk vågnede aldrig ) inden der bliver sat et effektivt stop for dette dødsensfarlige islamiske vanvid på dansk jord, denne leg med Døden, som nu er sat i system! Mere end nogensinde er der nu brug for en redningsplan for Danmark, folket vores fornemme ældgamle tusinårige kultur er nu ved at gå tabt, at ikke magteliten og storfinansen… Read more »

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
1 year ago

Og Facebook, Twitter, Google plus Radio, Tv og aviser, drejer eller fortier, hvad der foregår. Det er måske ikke kun Islam, vi skal frygte, men vores egne stater og hele staben som først nævnt.
Når sande ord, bliver løgn er vi ilde ude. Der har vi i vores tilværelse ingenting at læne os op af. Der er det onde sluppet totalt løs på menneske som menneske.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Vi har brug for en erkendelse af at intet positivt kan skabes på et fundament af løgne, relativisme og værditomhed, man kan ikke være global og multikulturel svævende i den blå luft, et sådant rum er ikke andet end et tomrum! Et varmt et fredeligt samfund får vi hvis vi genfinder kontakten til vore danske rødder. Truslen indefra skal tages dybt alvorligt, vi har en regering der fremmer denne mangel på sammenhæng og mening, som konsekvent søger at undergrave danskheden det danske folk i globaliseringens navn, ved hjælp af en ond islamisk ideologie! Åbenbart gået sport i så hurtigt som… Read more »

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Nationalism / konservatism / etnocentrism / kristendom är nog den enda räddningen. Men kan den mobiliseras i Västerlandet, så fyllt av ‘liberalism’, konsumism, atomisering av individerna, oikofobi och glorifieringen av Den Andre – främlingen – och upplösningen av alla dygder och introduktionen av subversiv och pervers ‘normativitet’? Vänstern har verkligen blivit globalimens och kapitalismens nyttiga idiot – kanske har den alltid varit det? Medelklassen – som ska bli medellös – sover vidare.

Santor
Santor
1 year ago

Et af problemerne er at Vi, “højrefløjen”, ikke engang selv kan blive enige om hvilken indsats der skal ydes. På venstrefløjen er de villige til at absorbere alle tåbelige, og ofte selvimodsigende, ideer og bringe dem ind under deres forståelsesramme, jeg tænker på islam, pædofili og hele “kønsdebatten” som basalt set er i direkte modstrid med en venstreorienteret dagsorden. Det gør hele ideologien til et sammensurium af tåber der angriber “højrefløjen” fra alle vinkler uden i øvrigt at have andet tilfældes end – angrebet på højrefløjen. Det er en genial guerilla taktik når man angriber men som overhovedet ikke kan… Read more »

Såning
Såning
1 year ago

Bilden på Macron är verkligen slående. Han har verkligen utseendet som passar honom, och dessutom är han en kort liten skit, likt alla de andra som kommit före honom. “The Great Reset” tolkade jag först bara som en önsketänkande återgång till det “normala” efter Trump, men visst har det en större betydelse.

Skåning
Skåning
1 year ago
Reply to  Såning

Blev fel. Skåning ska det naturligtvis vara.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Xerxes meldte pas til Platon ved Thermopylæ.

himlens sendebud
himlens sendebud
1 year ago

‘Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene.

Gud sagde: »Der skal være lys!« Og der blev lys.’

‘Det, der var, er det samme som det, der kommer,

det, der skete, er det samme som det, der vil ske;

der er intet nyt under solen.’

‘Og som det var i Noas dage, sådan skal det også være i Menneskesønnens dage…’

…sommetider vender de tilbage.(Johannes’ Åbenbaring 9:11)

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Den vestjyske Skoleordning havde De bedste Seminarier her til lands, så Tønder og Ribe Konkurrerede om at være den mest foreningsrige by i forhold til antal af indbyggere; og Esbjerg Aftenseminarium havde forældre som voksne seminarister med forenings- og erhvervserfaring, hvor hobbyforeninger var højskoler med hjemmeundervisning som mesterlære, – men uden mesterlære ingen raske svende med lærlinge.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Den vestjyske Skoleordning havde De bedste Seminarier her til lands, så Tvind endte som banditter i Den mexicanske Ørken.

Odd S.
Odd S.
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Tvinds stifter og leder, Mogens Amdi Petersen er formentlig en gemen skurk som både har haft fingrene for langt nede i Tvinds kagedåse, og svindlet det danske skattevæsen og dermed tilranet sig millioner af kroner, heraf formentlig 56 mio kr. i underslæb og 62 mio kr. i skattesvig så han kan nyde sit ‘otium’ i meget luksuriøse omgivelser i Mexico. Det skal lige siges at han (Mogens Amdi Petersen) blev frikendt i byretten i Ringkøbing i 2006, men gik under jorden da anklagemyndigheden ankede dommen til landsretten. Ville en ‘uskyldig’ mand gå under jorden og forsvinde ud af landet (formentlig… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x