20
dec
Seneste opdatering: 21/12-20 kl. 0001
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto © Snaphanen.dk

Af: Bent Jensen

Det evindelige vrøvl om, at islam er en religion

Hvis man mangler en idé til en julegave, så køb Lars Hedegaard nyudkomne bog, Sådan døde Danmark. Den består af 19 essays, skrevet i det klare og kontante sprog, som er et særkende for den truede forfatter.

Hedegaard har et fintmærkende øre for det løgnesprog, de fleste medier, ”eksperter” og politikere anvender, når de skøjter hen over de problemer, som de europæiske nationer inklusive står i op til halsen på grund af muslimsk masseindvandring. F.eks. når TV2-News meddeler om et knivdrab, at det ikke vides, om drabet er ”religiøst motiveret”. Da danskere normalt ikke går rundt og stikker andre ihjel med knive, er det klart, at ”religiøst” her betyder ”motiveret af islam”, men det ord er det forbudt at bruge. Udtrykket ”multikulturalisme” er blevet opfundet for at skjule det faktum, at muslimer og ikke-muslimer ikke kan leve fredeligt sammen.

Hedegaards insisterer på, at man bedst forstår islam som en hær

Hedegaards insisteren på, at man bedst forstår islam som en hær, hvis fremrykning drives af pligten til jihad (hellig krig) giver god mening. Det evindelige vrøvl om, at islam er en religion, og at vores religionsfrihed også omfatter religionen islam, er det samme som at kapitulere. Fredagsbønnen er derfor en mønstring af muslimske mænd, der er stillet op i rækker for at modtage ordrer om at bekæmpe de vantro

Lars Hedegaard var en af de allerførste til at gøre den danske offentlighed og politikerne opmærksom på den fare, den muslimske indvandring udgjorde. I stedet for at lytte og forstå har myndighederne forsøgt at true ham til tavshed med politiets og domstolenes hjælp. Og de har fået bistand fra villige hjælpere i de medier og hos de politikere, som selv er for bange til at sige sandheden.

En af landets mest vidende på området og bedste formidlere af sin viden har ikke mulighed for at komme til orde i de toneangivende medier. Hedegaard har ret i, at det danske og de andre vesteuropæiske nationer er dødsdømte, når de ikke tør se sandheden i øjnene, men straffer budbringerne i stedet for at imødegå truslen.

Som han rammende skriver s. 87: Muslimer kan i Danmark uden mindste risiko stå frem og erklære, at der vil blive indført sharia med alle dens konsekvenser i form af undertrykkelse og barbariske straffe. Hvis en dansker derimod skriver, at det faktisk er det, islam går ud på, bliver man som i Hedegaards tilfælde beskyldt for racisme, mål for straffesager og mordforsøg.

Hedegaard kan sin Orwell. Citatet s. 137 fra Orwells bog 1984 om, at befolkningen ikke kender noget til fortiden, at bøgerne bliver skrevet om, malerier, statuer, gader og bygninger er ændret eller omdøbt, og at processen fortsætter dag for dag, er som en beskrivelse af det, der foregår i vor tid.

Lars Hedegaard har bevaret et trodsigt håb om, at populisterne vil vinde kampen om Danmark mod kapitulanterne. Jeg er ikke så optimistisk, men det er ligegyldigt. Læs bogen og døm selv.

Af Bent Jensen

Lars Hedegaard: Sådan døde Danmark. Document Forlag. 143 sider. 190 kr.

5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
1 year ago

Jeg tror efterhånden ikke på at det var ærkeenglen Gabriel som Muhammed mødte i ørkenen. Da Jesus gik i ørkenen mødte han jo Djævelen, så det har Muhammed nok også gjort; Djævelen kan jo optræde i mange forklædninger, her som Arne Rud, der som Gabriel.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago
Reply to  ino

Lillegut hos Lilly Rud,
Gik morgentur i Lillerød,
og slog en ganske lille prut,
skønt det er meget strengt forbudt.

25 mælkemænd faldt om
og råbte “ældremænd”,
tænk, hvis han slår en stor en dag,
så revner røven med et brag.

Dingelingelong
Dingelingelong
1 year ago

Kære Bent, Islam er da en religion, hold nu op! Døden under jihad (hellig krig), som det nærmeste muslimerne har på en frelses-garanti, de evige jomfruer i paradis, Allahs åbenbaring i Koranen via ærkeenglen Gabriel til profeten Muhammed, etc. etc. det er da ikke andet end religion fra morgen til aften. At vi i Vesten har glemt at religioner kan være (og oftest har været) vældig politiske, siger vist mere om vores kultur og dens fordomme og begrænsninger end det siger noget om Islams form og indhold. Masseindvandringen er bare i sig selv et onde. Jeg gider da ikke have… Read more »

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
1 year ago

Før kvinderne gør oprør mod mænds TYVERI af GUDS ORD og SKABELSE sker der ikke andet end, barbariet fortsætter. Er der en skaber (vi har ikke skabt os selv. Blæst liv og åndedræt i støvet, det har vi aldrig være i stand til at gøre. Så et eller andet må større end os må der være). Når så denne skaber får støvet til rejse sig og gøre af det et menneske, så er både mand og kvinde i allerhøjeste grad LIGEVÆRDIGE (og det handler ikke om lige løn eller ansættelser i bestyrelser). Når der opstår “en religion” der forlanger, andre… Read more »

Niels Andersen
Niels Andersen
1 year ago

Om Hedegaard er en af landets mest vidende på området, kan jeg ikke bedømme. Og i givet fald betyder det mindre, da de fleste af os for blot en snes år siden var tæt på at være blanke vedr islam og i dag er immune overfor Hedegaards ordvalg og kommunikationsmetoder. Hedegaard havde selv i sit arbejdsliv et sværmerisk forhold til “palæstinenserne” og skrev de forfærdeligste ting om Israelere. Ligeså var han discipel af en af historiens mest grusomme marxistiske tænkere, så alt i alt var hans udgangspunkt for at råbe folk op i det 21. århundrede ikke det bedste. Efter… Read more »

Niels Andersen
Niels Andersen
1 year ago
Reply to  Niels Andersen

https://www.youtube.com/watch?v=GZfM7LUhMM8

Til jer, der tror, at I er de eneste, der kæmper for at bevare friheden. Lyt til ærligheden og inderligheden i denne ikke særligt talentfulde sang, som i mere end fem år har været en stor succes i Danmark. I kommentarerne kaldes den en nationalsang, og den er flere gange blevet fremført i DR’s bedste sendetid, Minder om sange fra Anden Verdenskrig og besættelsen.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Xerxes meldte pas til Platon ved Thermopylæ, men hos Søens Folk er SF uden sømænd, Enhedslisten uden land og folk og DUI-LEG og VIRKE uden søspejdere.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

I Blæsbjerg er Færdselsbetjent Henrik Vallø velegnet som idrætspedel, svømme- og færdselslærer med skolepatruljer og en cykeltræningsbane på skolens parkeringsplads, hvor Boldesager skole også er husholdnings- og idrætsskole som hobby- og foreningsskole efter almindelig skoletid.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Røgalarmer er lovpligtige i sømandshjem i Skåne, Halland og Blekinge, der har de bedste sømandssange her til lands.

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Arne Rud

Du skal tage din medicin Arne…

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x