22
dec
Seneste opdatering: 22/12-20 kl. 2122
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Efter at have splittet landet til atomer i 40 år, får hærværksmændene er ny idé. Regeringen lanserar ny handlingsplan för ’ett Sverige som håller ihop’.  Det er, hvad politikere har til fælles med mafiosoer: Først forpester de dit liv, så tager de sig betalt for at reparere det igen.

Allt fler drabbas av kriminalitet. Butiksbrotten är enligt Svensk Handel på en oacceptabelt hög nivå. 2018 inträffade 306 skjutningar där 45 personer dog och 135 personer skadades. Sverige sticker ut.

GP skriver: ”Holländsk blåljuspersonal behöver inte eskorteras när de kör in i utsatta områden. Nederländerna har inga bostadskvarter där brevbärare, vaktmästare och hemtjänstpersonal emellanåt behöver polisbeskydd. Tyskland har en tiondel av Sveriges dödsskjutningar bland unga män, trots att vapnen ofta smugglas till Sverige via Tyskland, eftersom det är här efterfrågan finns. Italien har nästan inga problem med omfattande anlagda bilbränder och våra nordiska grannländer har mycket färre nedbrända skolbyggnader. I Spanien är sprängdåd mycket ovanliga.”

Den tredje november lyssnade jag på kriminalkommissarie Fredrik Gårdare, som berättade om gängkriminalitet i Veckans brott på TV1. På 90-talet hade vi en uppklarningsprocent för mord på 80 procent men att denna nu är nere på 20 procent.

Medan regeringen påstår sig vilja öka polismyndighetens resurser, vilket man inte kommer att lyckas med, fortsätter invandringen. Jan-okt 2020 är invandringen enligt SCB 75 460 personer. Det pekar för helår mot ca 90 000. Enligt SCB:s prognos blir befolkningsökningen 300 000 personer fram till 2024, till mycket stor del utomeuropeisk invandring. Glappet mellan polisens kapacitet och samhällets trygghetsbehov blir allt större. Den ökande kriminaliteten, särskilt grova brott, kan inte åtgärdas utan att föregås av en kraftig strypning av tillförseln av migranter. Varm humanism, blågul hybris och kopiös inkompetens, som Expressenjournalisten Ann-Charlotte Martéus uttryckte det.

Håkan Karlberg 10 000 FLER POLISER till 2024?

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

I virkeligheden lettere for det svenske folk at gennemleve det vi nu skal gennemleve, 2021 når ikke bare er islam, men også magteliten storfinansen fra Davos vil røve og hærge landet, for det svenske folk ikke længere noget at miste, står uanset til at miste alt! Sikkert endnu ikke gået op for vi danske, at magteliten fra Davos regulære tyveknægte der kommer for at stjæle alt, danskerne i det mindste skulle man mene ville værne om deres ejendomsværdi, magteliten og storfinansen går all in, de vil blive straffet derefter! Sverige står ved en skillevej, tilsyneladende ingen vej tilbage hvorfra Sverige… Read more »

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Der er ingen røvere i Rold Skov, hvor sognebetjente er idrætspedeller med skolepatruljer og en cykeltræningsbane på skolens parkeringsplads.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Fiskerne kan sejle jyder i sikkerhed i Skåne, Halland og Blekinge.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x