28
dec
Seneste opdatering: 4/1-21 kl. 1251
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Idag ser man, at Svedbank lukker bankkonti for alternative medier. Googlelukning af Swebbtvs kanal indvarsler svære tider for ytringrfriheden ikke bare i Sverige, men i Europa. Vi der har et skarpt øje for totalitarisme i Kina eller Hviderusland, men er stæreblinde når den kommer var vore egne ledere.

Svenskerne har de stærkeste alternative medier i Europa takket være de mest totalitære politikere – turen kommer til os andre når den har været rundt om Bruxelles og blive skåret til. Se også Swebbtv nedstängt och yttrandefriheten under attack – PG möter Mikael Willgert

Derfor er netop dette interview med Michael Wildert uhyre vigtigt for enhver europæer. På grund af min egen hospitalsturne de sidste måneder, har jeg desværre kun kunnet dække de vigtigste forgreninger af denne historie. Jeg kommer  på fuld kraft igen, jeg ved blot  ikke hvornår.


Da forsynet greb ind

af Henrik M.Jensen

Det ligner unægteligt en “bytter”, en “tak for sidst”, til Snøvle-Katrine (Dirckinck-Holmfeld) og de “woke” feminister fra Det Kongelige Kunstakademi, der “synkede” og “re-materialiserede” hovedet af Frederik 5. i vandet ved Vestindisk Pakhus.

Men noget tyder på, at det rent faktisk ikke er hærværksmænd, men Forsynet, der har grebet ind og ved hjælp af stormen søndag eftermiddag har revet både ryglæn og hoved af den såkaldte Queen Mary-statue, der står foran netop Vestindisk Pakhus ved Inderhavnen.

Forsynet ved som bekendt bedst, og hvad denne overdimensionerede rædsel af en billig flamingostatue overhovedet laver dér, er ikke godt at vide.

Mary Thomas, som var “dronningens” borgerlige navn, var ikke slave, som mange tror, men kom til Skt. Croix fra Antigua for at arbejde i sukkerplantagerne. Og i 1878 var hun en af anførerne i en arbejdskamp, der førte til at huse, sukkermarker og pakhuse på 50 plantager samt halvdelen af Frederiksted blev plyndret og gik op i flammer, og for dette fik Mary Thomas en livstidsdom for pyromani.

Rematerialisering?

Uden at gå nærmere ind i den pågældende arbejdskamp, kan der under alle omstændigheder stilles spørgsmål ved det rimelige i at rejse en kæmpe statue på en prominent plads i det indre København for en dømt pyroman..

Ligesom dengang den nuværende Regnbueplads skulle hedde “Axgils Plads” efter det første bøssepar, der blev viet på Københavns Rådhus, og det viste sig, at den ene havde kæmpet med Frikorps Danmark på østfronten).

Så måske har Forsynet taget stilling og grebet til handling søndag eftermiddag.

Eller er det i virkeligheden Snøvle-Katrine og hendes sekt af queer-feministiske tusindkunstnere, der har “italesat de her problematikker” og “re-materialiseret” Queen Mary, så hun kan genopstå i bronze?

Det er noget som kunstnerne bag statuen længe har ønsket sig, og sker det, får vi i det mindste et varigt minde over tidens identitetspolitiske galskab.   (mobilfoto Henrik Jensen)

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det hele passer ind i George Orwells forudsigelse i bogen 1984. Omskrivning af bøger hvor pipis far ikke længere må være negerkonge fra sydhavet, men kurrekurredut konge, ødelæggelse eller omformning af kunstværker som Snøvle-Katrines sunkede buste, der blev rematerealiseret i havnen og omdøbning af vejnavne, som Kirsten Lee, der vil omdøbe veje og pladser på Frederiksberg til kvindenavne og hvad Orwell ikke kunne forudse udskifte den lille tændstikmand i trafiklyset med en ditto tændstik kvinde! Orwells beskrivelse var beskrivelsen af ministeriet for sandhed, der beskæftige sig med omskrivning af historien, litteraturen, kunsten og hverdagen i regimets ånd, så ingen kendte… Read more »

Preben Nielsen
Preben Nielsen
1 year ago

Historiens udvikling falder ikke i alles smag. Men den kan ikke skrives om. Omstyrtelsen af statuer, som vi har oplevet det sidste år har så været udført af en venstrefløj, der mener historien SKAL løbe i overensstemmelse med deres opfattelse. Ideologiske smågrupper skal ikke have lov til at kunne sætte deres fingeraftryk på historien gennem deres handlinger. Derfor må marxisternes statue-aktioner kraftigt fordømmes og statuerne bringes tilbage i deres oprindelige stand. Folket når det er stort angriber også statuer og fælder de ledere, som har trådt folket under fode. En Stalin-statue i Budapest omstyrtedes i oktober 1956 og igangsatte revolutionen… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Ekstra-bladet skriver den 11. februar 1917, at Familien Aljomaih med sheik Abdulaziz Hamad Aljomaih i spidsen har købt vaccineproduktionen på Statens Seruminstitut. Det fjerner jo enhver samtale i Fjolsetinget om forebyggende virksomhed i forsvaret mod Pandamier.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Uden pædofili ingen barnebrude.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Det er muligt det ikke er alle.
Men, nogle bøsser er til- bøsser.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Højvang-bladet, Januar-Juli 2020 har en annonce Let-Køb, Købmand, der bringer varer ud for 40. kr ved minimumskøb på 200 kr.  Rema 1000 bruger tilfældige bybude, der modtager en tilsendt indkøbsliste i butikken, anbringer varer i indkøbsposer, betaler dem ved kassen og cykler varerne til hjemmet, der har sendt indkøbslisten til butikken, modtager betaling for varer plus beløb som bybud. Det kan gøres bedre:  En forening eller klub har egne æresbybude, der indkøber for handicappede og æresmedlemmer i foreningen; det er jo trygt at få besøg af et medlem fra klubben, der naturligvis har et sundhedsprogram til optræning af hygiejnebydrenge og… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x