8
jan
Seneste opdatering: 8/1-21 kl. 2040
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The great reset och USA som faller i bitar

For mig at se er der kun én ting, der er værd at analysere på i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg, og det er, hvorvidt Biden/Harris har svindlet sig til præsidentposten eller ej. Hvis det viser sig, at Demokraterne er kommet ærligt til magten, så har Trump og hans Republikanere bragt sig selv i vanære ved at så tvivl om valget. Hvis det viser sig, at demokraterne ikke er kommet ærligt til magten, så er der sket et statskup. Min opfattelse er, som den gode Snaphanen formulerer det, at Trump ikke har forsøgt at begå et statskup, men derimod forsøgt at forhindre et. Men jeg vil sætte stor pris på verdens bedste undersøgelse af sagen. Ville Trumps modstandere også det? Ulla Nørtoft Thomsen

The Future of the West “I think we’ve had it!”

Jordan Peterson debates Peter Hitchens

Lyt til Peter Hitchens, der engang bekendte sig til bolsjevismen. Han blev klogere – og har i dag opgivet håbet for den vestlige civilisation: “Vi er færdige!” Ikke mindst fordi folk bliver så utroligt let vildledt – og helst vil løbe sammen med resten af flokken…. Hvad accepten af regeringen og de statslige myndigheders indskrænkning af vores frihedsrettigheder vel er et lysende eksempel på? Lone Nørgaard

Se Peter Hitchens i Trykkefrihedsselskabet her og her.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Naivt om Trump tror han kan sidde trille tommelfingre, vente til hans præsident periode udløber, måske endnu en runde golf! Demokraterne er onde, det burde Trump vide om nogen ved dette tidspunkt! Demokraterne tilhører globalisterne, Clintons – Gates – Soros – Obamas – Merkel – Davos ….. magteliten der systematisk oversvømmer os med islam, og nu 2021 kommer for at stjæle ALT! Overgangen til kommunisme alá Davos, folk har glemt hvilken elendighed (Rusland 1917) hvor blodigt, hvor fattigt, det at intet eje, miste alt midt i et blodbad, frygteligt for Sverige for Danmark der også sætter land og rige over… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

God grund til at give op, klokken er over midnat, så nu skal vi også køre tiden baglæns, hvilket som bekendt er svært. Vi er allerede svækket for meget til overhovedet at begynde at organisere os. Befolkningerne er for gamle og for isolerede i del og hersk manipulation til at kunne ændre udviklingen. Alle kan nu kun se på sig selv, tage konsekvensen og bede til at vi mirakuløst forenes i vores strid. Den store vækkelse udebliver tilsyneladende, propagandaen er for massiv

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

FN er bisiddere ved valg i medlemslande, hvor dommere leder opstillinger og valg af kandidater til bestyrelser med en dommerfuldmægtig og sognebetjent som stemmeoptællere.

Anne-Kit
Anne-Kit
1 year ago

Link til Ulla Noertoft Thomsen virker ikke – jeg tror, hendes opslag er blevet fjernet …

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Vil nu lige tilføje, at Hitchens ikke har været noget lys, alle kan demoralisere. Det vigtigste: håbet er der jo stadig 🙂 Hvis situationen kunne få danskerne til at hive stikket ud og begynde at tale med hinanden, så ville meget sikkert være nået. Både Hitchens og Jordan Peterson’s analyser er næsten altid forkerte

Mortend
Mortend
1 year ago

Hvad er det for en tv station som har overtaget FoxNews stillingen

Trond Nordmann
Trond Nordmann
1 year ago
Reply to  Mortend
Sebastian
Sebastian
1 year ago
Reply to  Mortend
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x