10
jan
Seneste opdatering: 13/1-21 kl. 1836
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kristina er en gutter-kvinde, men fra sin post kigger hun ud over et land, som det kun tog en reolutionær generation af liberalister og socialister at ødelægge for altid. Hun tror, det kan afbødes, hun har heller ikke rigtig noget valg. Det land der skabte hende, forsvinder på historiens mødding, kasseret af sine egne børn. De protesterede ikke i tide, og de fortsatte med at stemme på ødelæggerne. De der kalder sig “samfundsbyggerne.”

”Ni ska ut! Ni förstör mitt land”

Gunnar Sandelin skriver om, hvordan selv det tidligere hvide, indre Stockholm ødelægges af politikernes “multikultur.”

Förra sommaren stod jag och väntade på att trafikljuset för fotgängare skulle slå om till grönt, så att jag kunde korsa gatan i mina tämligen lugna innerstadskvarter. En kvinnlig förare hade just stannat vid övergångsstället och väntade på sin tur för att köra. Samtidigt kommer tre ungdomar, en tjej och två grabbar i 20 till 25-års åldern, av utseendet att döma med bakgrund i Mellanöstern, gående mot rött.  (Foto Gunnar Sandelin i København, Lumskebugten, Esplanaden 2020 © Snaphanen.dk)

När de passerar den väntande bilen, som fått grönt ljus och gjort sig beredd att ge sig iväg, stannar de mitt i gatan. Den unga tjejen går fram och sparkar till kofångaren och skriker: ”Stanna, horunge!”. Efter denna markering av vilka det är som ”äger”, drar de skrattande vidare. Jag har bott i nästan hela mitt snart 70-åriga liv på Södermalm. Min omedelbara spontana känsla var: ”Ni ska ut! Ni förstör mitt land på samma sätt som ni har förstört ert eget.” GUNNAR SANDELIN: Så förstörs Sverige – ”Stanna, horunge!”

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rebekka
Rebekka
1 year ago

Min lille neger-historie under det foregående emne er en parallel til Gunnar Sandelins oplevelse. Man anser sig selv for at at være et ordentligt og bredt favnende menneske men pludselig en dag begynder man at hade. Fordi nok er nok. Da jeg ikke kan poste mit svar det rette sted kommer det her. Jan Ulrik Friis, jeg er jo overhovedet ikke uenig med dig, Krarup eller Peter Krogsten og føler mig overbevist om, at den islamiske erobringstaktik er effektiv og allerede langt fremskreden. Det ser jeg dagligt eksempler på. Hvad Trump angår, deltager jeg ellers ikke i diskussionen, for jeg… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Rebekka

Tak Rebekka, noget af det klogeste jeg længe har læst!!! Egentligt ikke de mange islamister der nu oversvømmer landet der skræmmer mig mest, dem kan vi jo bare direkte med dags varsel hjemsende til deres egne nabolande. Men hvor er den politiske vilje, for det skræmmende i denne sammenhæng er vores egne politikere, deres totale rådløshed, derfor bliver det time for time livstruende for folket, da ingen forhindrer islamisterne i at overtage vores land kvit og frit! Dagen rykker hurtigt nærmere, dagen hvor folket bliver slået ihjel, vores folkevalgte ved hverken fra eller til, de vil aldrig løfte så meget… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Rebekka

Nu går Demokraterne all in imod Trump, derefter står folket for tur, the corporate communism is coming! En gåde for mig denne overdøvende tavshed fra det Hvide Hus, så helt ulig Trump der ellers aldrig er tavs! Dette ellers øjeblikket i et drama hvor “it ain’t over until the fat lady sings” alle øjne rettet imod Trump, men han er tavs! Dette øjeblik kunne være Trumps allerstørste triumf nogensinde, Trump bestemmer endnu selv om han vil fortsætte som præsident, også befolkningen har krav på at Trump fortsætter som præsident, ingen US præsident har nogensinde fået så mange stemmer som Trump,… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Fiskerne kan sejle snaphaner i sikkerhed i Neksø, Rødbyhavn, Nakskov og Bagenkop, hvor de skolepsykologiske journaler hører hjemme hos familielæger til gavn for Cavlingprisen.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Missionshuset er Kirkens Korshær for grønlændere på tålt ophold, hvor kredslægen holder juleaften med juletræer fra egen plantage, men Idéhistorisk Institut bruger helst missionshuset til en Svingerklub.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x