11
jan
Seneste opdatering: 12/1-21 kl. 0017
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Vi lever allerede i postdemokratiet under teknototalitær “coorporate communism”

Til min forbavselse så jeg forleden i en kommentar en person, der troede globalisme er et ord der beskriver vores årtusinde gamle samhandel med andre, hvor det i virkeligheden dækker denne verden og dens superriges ambitioner om at tilrane sig den politiske magt fra nationer og demokratier.

Hvis man tror det, begriber man virkelig ikke hvorfor det var så magtpåliggende for bla. big tech at få afsat præsident Trump med ethvert middel. Gennem fire år, og med kluntede midler der ikke engang gad bekymre sig om det så legitimt ud. Denne bestræbelse hyldes skammeligt af dansk journalistik, og danske politikere tør ikke engang protestere over et regulært statskup hos vores største allierede til tilsyneladende fordel for en præsenil politiker der har haft 2-3 hjerneblødninger og ikke kan sætte to sætninger sammen, for de ved, at globalister kan knuse deres egne indbringende karrierer på en formiddag.

De er selv marionetter med mindre og mindre egentlig magt, Folketing og EU “parlament” er forsamlinger tømt for betydning men med så meget desto mere tom larm. Det blev mig pinligt bevidst på valgnatten i sommeren 2019.“Demokratiets fest” minder nu mest om melodi grand prix, mere opulent glimmer jo dårligere melodierne er. Danskernes valgdeltagelse vil med erkendelsen falde til 50 procent og derunder.

Naturligvis var der også valgsvindel, og kun mennesker der ikke har nogen social position tør åbenbart sige det. Hos CBN og min gamle ven Dale Hurd kan man på ultrakort tid forvisse sig om den overordnede stuktur i det der foregår, og hvad bla. World Economic Forum (Davos) tænker om deres egen andel i det.

Intet er hemmeligt eller konspirativt, som Dagens Nyheter antyder, det står altsammen på WEFs netside. Så sent som i går havde Washington Times artiklen Great Reset is corporate communism, and it’s coming to America.

Hvis noget virker irrationelt, som f.eks. masseindvandringen til et overbefolket Europa, er det fordi du endnu ikke har fundet rationalet i det. Follow the money.

Se også Vores teknototalitære fremtid. Demokratiets afskaffelse, Agenda 2030, World Economic Forum, Davos, FN.

“Konspirationsteorien The Great Reset” på World Economic Forums egen hjemmeside

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne Rud
Arne Rud
3 years ago

Uden kredslæger ingen velholdte offentlige toiletter.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x