12
jan
Seneste opdatering: 13/1-21 kl. 1830
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er en rigtig skræmmende udlægning af USA, der – hvis den er sand – kuldkaster alle teorier om hvad der er forgået i USA siden valget som er fremlagt af kupmagere og deres medier, og kupmagerne selv som Nancy Pelosi står til dødsstraf for højforræderi.

Verden vil befinde sig i en yderst farlig situation. Den går viralt i USA, men er forståeligt nok komplet fortiet i MSM. McInerney har en lang distingveret karriere og er en gammel mand, men kan man regne med ham? Det diskuterer Document og ankommer til et “ja.” Selve indlægget starter minut 31:38, og kan høres for sig selv her.

Hedegaard: Velkommen til sandhedens verden

Joe Biden har sagt meget sludder i tidens løb, men kort før det amerikanske præsidentvalg kom han uforvarende til at røbe sine inderste tanker: “Vi vælger sandhed frem for kendsgerninger.”

I den fagre demokratiske verden kan man anføre nok så mange fakta og spørge nok så meget. Hvis ens kendsgerninger eller tvivl underminerer sandheden, bliver de fejet til til side som anstødelige og som anslag mod alt det gode, som gode mennesker betragter som sandt.

Tag f.eks. det nylige amerikanske præsidentvalg. Donald Trump mener, at det er forfalsket, men han er en tosse, fuld af løgn og kriminel, så der er ingen grund til at høre på det, han påberåber sig. Alt, hvad han kommer med, er løgn, fordi han er ond. Det er der bred enighed om i både amerikansk og dansk presse. Sådan har det været, siden han stillede op som præsidentkandidat, og sådan er det i dag.

Hver aften på fjernsynet kan vi høre, at Trump anbefalede sine tilhængere til at trænge ind i Capitol for med vold at omstyrte den demokratiske orden. Hører man nøje efter, hvad han sagde ved massemødet foran Ellipsen ved Det Hvide Hus den 6. januar, fremgår det, at han opfordrede sine tilhængere til at gå ned af Pennsylvania Avenue til parlamentsbygningen, Capitol, for med deres protest at give mod til “vore tapre senatorer”.

“To peacefully and patriotically make your voices heard.” På dansk: For fredeligt og patriotisk at lade jeres stemmer høre.

På det danske fjernsyn bliver det til, at Trump ville begå voldeligt statskup.

Samme fjernsyn har i årevis beskyldt præsidenten for at være russisk agent. Det holdt ikke rigtigt, men nu skulle den være god nok: Trump er politisk forbryder, og nu får han straffen. Sådan er kvaliteten af pressens USA-dækning.

Donald Trump er nu på livstid blokeret fra Twitter, hvor han havde 88 millioner følgere, og hævntogtet mod hans tilhængere og alle, der stillede spørgsmål ved overklassens og det demokratiske partis verdensforklaring, er nu indledt.

De næste få år vil vise, om det orwellske mørke for evigt sænker sig.

Men måske gør det ikke. Åbenbart har en sinstituttet, Rasmussen, som jeg har fulgt i mange år, at Trumps tilslutning steg efter stormen på Capitol.masse amerikanere en instinktivt fornemmelse af, at noget er helt galt.I hvert fald meddeler meningsmålingsinstituttet, Rasmussen, som jeg har fulgt i mange år, at Trumps tilslutning steg efter stormen på Capitol.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Aase Dunker
Aase Dunker
1 year ago

Hvornår kan vi begynde at IMPEACH alle, der vil tvinge os til kun at SE DERES VEJ og som kun har bragt nyheder, der fører deres vej. Vi betaler tilmed for det. Er det ikke en skrækkelig kamp, der nu bliver tydeligere og tydeligere, som er påbegyndt. Skulle ikke almindelige menneskehjerner kunne se, der er mere end en vej. Og er der kun denne ene vej, så er det den vej, hvor der vil blive øvet stor modstand mod dem, der holder PILEN. For mange mennesker i verden ser, den er helt gal… og de ser anderledes end dem, der… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Sandsynligvis kommer Trumpmuren nu til salg, Joe Biden har ikke længere brug for denne mur som et værn imod islam og øvrig kriminalitet, da Joe Biden er en fortaler for islam og kriminalitet! Denne mur præcist det Danmark nu står og mangler, den kunne fungere om opstilles i 4 rækker ved grænsen imod Tyskland, med effektiv minering i de 3 rækker imellem murene, tårne og laserstråler overalt, islam og globalisterne på den anden side af muren! Vi har ikke længere ytringsfrihed, derfor vil globalisterne stå på den anden side af muren og råbe, de vil henvise til konventionen, at vi… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Såfremt det ikke er så langt fra virkeligheden hvad blandt andet Snowden oplyste om mulighederne for overvågning, skulle det være muligt for computereksperter at efterforske en del af kritikpunkterne om hvad der foregik ved præsidentvalget.
Spørgsmålet er nok ikke der er mangel på muligheder for tekniske undersøgelser. Spørgsmålet er nok mere om der findes en eneste myndighed, der vil indlede noget der minder om igangsættelse af en tilbundsgående undersøgelse..

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det værste er, at danskerne, som de er flest, labber SMS-lortet i sig, som kalve patter køer. Som om, de nærmest er blevet høje af alle disse løgne. En kollektiv rus. At være “sammen” om at hade er jo heller ikke det værste. Når man forsøger at lirke lidt ved deres opfattelse, ryger visiret ned. Smæk! siger det og ikke et ord, trænger igennem. Eller også hører de, men lytter ikke. Blikket er tomt. Hvad gør man ved det?

Last edited 1 year ago by Margrethe
Poul
Poul
1 year ago

“På det danske fjernsyn bliver det til, at Trump ville begå voldeligt statskup.”

Det er faktisk værre end det, DR sammenligner direkte trump støtterne med islamisk stat!!! http://www.uriasposten.net/archives/116233

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Udover det er listen over venstrefløjens angreb på kongressen, byerne, og uskyldige civilie som de har slået ihjel i hundredevis af demonstrationer henover 2020 veldokumenteret, alle andre steder end i de danske medier. Det de trump støtter gjorde i 2-3 timer svarer måske til 0,00000000000000000000000000001% af hvad “de gode” har begået henover de sidste 4 år, men stadig skal vi høre på deres ulidelige moralprædiken, også fra statsansatte “neutrale” journalister, som stjæler pengene op af vores lommer for at lyve for os 24/7/365. Det gode ved hele det cirkus er så til gengæld at twitter og facebooks aktier styrtbløder hårdere… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Jeg er ikke i stand til at bedømme rigtigheden i udsagnet. Men det er under alle omstændigheder interessant:
One valid intelligence source, that monitored the live results of the General Election stated that Trump received 103 million votes and Biden 37 million votes. Trump won all states, except for New York…
https://jessemicheal.biz.page/reviews/Business-QAMZAQ-WZPXEM-Reviews-The_Intrinsic_Truth-The_Truth_Will_Set_You_Free

Cat
Cat
1 year ago

Har ikke rigtigt andre steder at skrive i Danmark, bortset fra til dem, jeg kender. De fleste jeg har kontakt til er ikke rigtig modtagelige for forstyrrende tanker, men jeg håber nogen her vil drage nytte af denne advarsel fra Dollar Vigilante

2021 The great reset, lockdowns and censorship
bitchute hash: 9RrikeMwDXGS

Cat
Cat
1 year ago
Reply to  Cat

Den reference Jeff taler om er muligheden for en såkaldt cytokine storm, som er den potentielt dødelige overproduktion af cytokine som følge af en betændelsestilstand opstået når kroppen angriber alle kroppens celler, som efter mRNA-injektionen har omskrevet DNA-et for celledannelsen og nu indkorporeret spikeproteinet direkte i cellerne selv

Cat
Cat
1 year ago
Reply to  Cat

Her er et link til den originale video:
bitchute: dwMXARMXKJic

himlens sendebud
himlens sendebud
1 year ago

‘Lad dem være, de er blinde vejledere for blinde; og når en blind leder en blind, falder de begge i grøften…’ For den fuldkomne sandhed erkendes kun i Jesus Kristus. Donald Trump er også blot en marionet. Ingen bliver noget ved musikken i denne verden, uden også at tjene den som hersker over denne verden. ‘Stol ikke på stormænd, på mennesker, de kan ikke frelse.’ I Time Magazine kan man vidne Trump fremvise sine afgudsbilleder på sin bopæl. Dette er ikke et tilfælde, den slags er kræs for kendere, og intet sker ved tilfældet. Ligeledes ikke indsværgelsen den 9. november… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
1 year ago

Trump mener, at valget blev stjålet, men det mente Demokraterne jo også ved det forrige valg.

Helt frem i maj måned skrev Nancy Pelosi: “Our election was hijacked. There is no question. Congress has a duty to #ProtectOurDemocracy & #FollowTheFacts

“Follow the facts” viste sig at være falske russiske dossiers og en ørkesløs rigsretssag,.

https://twitter.com/speakerpelosi/status/864522009048494080?lang=en

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x