14
jan
Seneste opdatering: 15/1-21 kl. 1100
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The future belongs to those who show up for it”

Afrikas befolkningstilvækt resten af dette århundrede, bliver den største i menneskehedens historie. Fra godt 1 milliard mennesker i dag til omkring 4 milliarder. Intet emne er vigtigere for Europas overlevelsesmuligheder, og alligevel er det kronisk underdiskuteret, og EU agerer som om de ikke kender FNs befolkningsprognoser. Denne video er ikke ganske ny, men dens vigtighed gør den selvskreven.

Ezra Levant: The Politics of a Pandemic Moral Panic

Det konservative syn på Covid 19

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

EU’s sekulære og demokratiske retsstater er ved at forsvinde i fanatisk totalitær ideologi, vi kan end ikke længere tale om demokrati! Danmark og demokratiet brød sammen, fordi EU og vores egne folkevalgte ikke længere er med men imod folket! Absurde konventioner der overtrumfer værtsnationens suverænitet på bekostning af kriminel islam, alle ved at islam kommer for at overtager nationalstaten Danmark kvit og frit, på bekostning af det danske folk, det vi ser nu er en regulær magtovertagelse af vores land, vi forsvinder ud af verdenshistorien, kun en parentes!!! Danmark bliver forarmet og ustabilt, muhamedanerne er ikke import af arbejdskraft, men… Read more »

Cat
Cat
1 year ago

Vi skal alle forene os imod de skyldige myndigheder, de korrupte partier og valg, , traktaterne, konventionerne, EU og staten generelt. Vi har brug for helt at afvikle staten og stoppe alle disse sindssyge globale politikker, vi er pålagt, båndlagt af i nu snart en menneskealder

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Cat

Hvem af os ville ikke have det meget bedre med os selv, en helt ren samvittighed, velvidende at om ikke en eneste af vores skattekroner indbetalt nogensinde gik til islam ond totalitærideologi, eller anden form for islam relateret virksomhed, som er ensbetydende med en selvdestruktion af Danmark!

Foreslår en skattefritagelse i dette års skattebillet, for de af os der ikke ønsker betale for islam på dansk jord!

En løsning og ondets rod at dags dato helt lukke pengekassen i for islam, alt relateret til islam og fupflygtninge, ellers graver vi som nu vores egen grav!

Cat
Cat
1 year ago

Vores primære problem er staten og den globale fascisme, kendt under betegnelsen “NWO”. Islam er kun en statist i dette angreb på hele menneskeheden. Danmark eksisterer ikke nu. Vi er et besat land. USA er vidst også faldet d.20.Januar. Angrebet er psykiatrisk og medicinsk og forårsager vores død

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Cat

Jeg kom idag til at kikke 1 minuts tid på tysk tv ‘Tagesschau 24’ en oversygeplejerske på et tysk hospital med coronasyge. Hun og hendes afdeling var forståeligt nok overbelastet, hun fortalte om rekord mange døde på afdelingen! Journalisten spurgte derfor også om hvor mange på hendes afdeling der havde overlevet? Oversygeplejerskens svar “Ingen på hendes afdeling havde overlevet!!!  Sådant minder mig om Danmark, den samme inkompetence, 50 års forfejlet migrationspolitik!!! Og spørgsmålet hvor mange danske der vil overleve denne forfejlede migrationspolitik?  Svaret kender vi allerede: “Ingen vil overleve!” Mit bud alligevel trods alt, at vi danske under 1 %… Read more »

Cat
Cat
1 year ago

Kommunistisk magtovertagelse af USA:
GOOD NEWS! BUSINESSES, PATRIOTS & LEGISLATORS ARE FIGHTING BACK AGAINST THE TYRANNY! [PART 1: TECH]https://www.youtube.com/watch?v=XLgrU-Sz0WE

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Cat

Im happy for Trump that he did become all twitter messages back, but on this new ‘gab’ server.

Think more then half of USA then will follow Trump over there on gab.

What a dump a drain from Twitter, to lett Trump go, together with proberly 80.000.000 other followers of Trump from Twitter, who prefer a free speech, without any censorship.

Cat
Cat
1 year ago

For dem der af deres særlige årsager ikke har fulgt infowars og Hr Jones, bør ikke snyde sig for denne episode, særlig relateret til vores demografi
bitchute hash: fmk1qVyf7N8P/

Erling
Erling
1 year ago

Vi runder 2. millioner kendte dødsfald med Covid-19 på trods af massive nedlukninger verden over (GB har i denne uge nu ialt konstateret 100.000 dødsfald) , og det er med sikkerhed slet ikke slut. Der er høj overdødelighed i en række lande og vi er slet ikke sikker på at den nuværende vaccine på sigt vil sikre os mod nye maligne mutationer (sydafrikansk muation sidste nye skud på stammen med muligt ændret respons i vort immunsystem) RNA baseret vaccine har ifølge forskere på Panuminstituttet i København endnu tilgode at vise sin stabilitet på den lange bane, men det er klart… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x