15
jan
Seneste opdatering: 16/1-21 kl. 1912
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

När de gudar som överlevt Ragnarök återvänder hittar de guldspelpjäserna från partiet de spelade innan katastrofen. Och så påbörjar de ett nytt parti. Denna scen ur Völuspa har gett namn till Asle Tojes senaste bok “Gullbrikkespelet – et Europa i ruiner” (Dreyers forlag, 2020) som avslutar hans Europatrilogi. I dagens poddavsnitt pratar Asle Toje med Bulletins Ivar Arpi om Europas demografiska förändringar, varför klassförakt plötsligt blivit rumsrent och hur det nya svenska klansamhället vuxit fram.

Asle Toje er blandt andet medlem af den norske Nobelkomitté. Han var i Danmark til TFS’s Thilo Sarrazin-møde, og han skrev i 2017 i Weekendavisen om denne blogs svenske kronikør gennem otte år, Julia Caesar. 220 kronikker blev det til fra 2008 til 2016 med op til 50.000 læsere hver søndag. Hun trak et tungt læs, da det var endnu tungere end i dag, og Sveriges skæbne desværre også blev afgjort demografisk.

Hedegaard: Hvem vandt i Støjberg-sagen?

Processen mod Inger Støjberg markerer Danmarks endelige knæfald for islam

Så fik de ram på Støjberg

Da det nu står klart, at både Venstre (med enkelte undtagelser) og De Konservative går ind for en rigsretssag mod Inger Støjberg, er der grund til at erindre, hvad sagen materielt set handler om.

Den handler om børnesex, som det var Støjbergs ministeransvar at forhindre. At hun måske har lavet fejl, kan ikke overskygge dette faktum.

Folketinget er ikke en domstol. Dets afgørelser er politiske, og i en politisk proces er der som hovedregel vindere og tabere. Blandt taberne er Venstre og Konservative, der står tilbage med et blakket omdømme. Hvis de nogensinde skulle bryste sig af at forsvare “danske værdier”, vil det fremkalde hovedrysten i store dele af befolkningen. Socialdemokratiet og venstrefløjen kan hovere, men hvor længe?

Hvordan vil det gå med deres troværdighed, hvis de ikke stemmer for en rigsretssag mod Mette Frederiksen, der i mink-sagen åbenlyst handlede uden lovgrundlag? De vil selvfølgelig sige, at hun gjorde det i den bedste mening, men gjorde Støjberg ikke også det?

Støjberg-sagens egentlige vindere er imamerne, der er tilhængere af en ideologi, som forsvarer sex med piger på ni. De kan nu glæde sig over, at deres indflydelse er blevet så massiv, at danskere trækker hinanden i retten for at have sat en kæp i Muhameds hjul.

På vinderholdet er også de talende klasser og deres medier, hvis hjerter banker for islam, og som i årevis har luret på en chance for at komme af med Støjberg. Se, hvordan de formeligt savler af skadefryd på fjernsynet, mens de bedyrer deres omsorg for retsstaten.

Processen mod Inger Støjberg kommer til at sætte skel i Danmarks politiske historie, idet den markerer Danmarks endelige knæfald for islam.

4.6 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sebastian
Sebastian
1 year ago

En rigsretssag mod Inger Støjberg vil ikke være Danmarks endelige knæfald for islam, men folketingets. 
Det bliver først Danmarks når folketinget efterfølgende opnår genvalg. 

Anders
Anders
1 year ago

Det nu står klart, at både Venstre (med enkelte undtagelser) og De Konservative, faciliterer pædofili.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Uanset Inger Støjberg er uskyldig.

Konservative og Venstre om de vælger at stå op for islam og pædofile i en rigsretssag, vil de Konservative og Venstre dømme sig selv!

Da vil befolkningen vide hvad vi andre allerede ved, at de Konservative og Venstre ligesom resten af venstrefløjen er med islam imod folket!

Vores danske værdier trædes her under fode, civilisationens frie fald, ingen i sin sunde fornuft vil kaste sig ud i et forsvar af islam og pædofili!!!

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago

“Danmarks endelige knæfald for islam” er også Danmarks endelige knæfald for pædofili og indavl. Jeg troede, at det kun var centrum-venstres filosofi at være bogstavtro jurister, men indser nu, at det også er centrum-højres filosofi. Hvad er der egentlig tilbage af et sundt medmenneskeligt menneskesyn, som afholder sig fra at idealisere eller juristisere, men blot holder sig til lidt gammeldags konservativ medfølelse.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Inger Støjberg: 14. januar 2021 07:34 Facebook “Jeg får ondt i maven og bliver trist, når jeg læser det her. En pige bliver gift med sin fætter arrangeret af faren. Jeg håber virkelig, at en hver udlændingeminister – uanset partifarve – ville gribe ind. Jeg greb ind, og jeg ville ikke kunne se selv mig selv i øjnene, hvis jeg havde undladt at gribe ind den gang i 2016. Barnebrude er et forfærdeligt fænomen, og jeg vil – som jeg ville dengang – gøre alt, hvad jeg kan, indenfor lovens rammer, for at beskytte pigerne. ” Inger Støjberg gjorde det… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x