17
jan
Seneste opdatering: 17/1-21 kl. 1828
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En kanal som innehåller mycket hårda ord invandrare och invandringspolitik blandat med en djup misstro mot politiker, banker, storföretag, klimathotet och coronapandemin.”

Det er ikke fordi Swebbtv tror det, men fordi muligheden eksisterer og ikke kan afkræftes på grund af sekretesse.. Bagefter skal man høre Wilgert og Stenlunds kommentar til en sag, svenske journalistik ikke har bedt om lov til at omtale og derfor tier om. Uden statsmedier ville vore politikere være ilde ude. I dag kan SVT belære os om, at man skal tale pænt om globalister, storbanker, svensk udlændingepolitik og corona- og klimapolitik: Coronapåståenden och hatretorik fick Youtube att släcka Swebbtv Andet bliver vel også snart strafbart.

Lars Hedegaard: USA er to lande

Venstrefløjen ikke kan forsvare sig i en åben og ærlig debat

Den amerikanske intellektuelle, Dennis Prager, gør (i Epoch Times, 14.1.) opmærksom på en sandhed, der ofte bliver glemt, fordi det er lykkedes venstrefløjen at fremstå som de godes parti. Underligt! For hvorend de røde er kommet til magten – fra og med Lenins statskup i Rusland i 1917 – har det medført begrænsninger af ytringsfriheden. Prager kan ikke komme på undtagelser (og det kan jeg heller ikke).

Hvorfor er det sådan? Fordi venstrefløjen ikke kan forsvare sig i en åben og ærlig debat, og derfor er nødt til at forhindre sine kritikere i at komme til orde. Det er det, vi ser med Big Techs eksempelløse censur mod enhver, som de kalder konservative – dvs. alle, der anfægter de rødes ret til at herske.

Twitter, Facebook, Amazon osv. motiverer ganske vist deres censur med nødvendigheden af at lukke munden på de mange millioner højreorienterede, som de beskylder for at opinldne til vold og oprør.

Men det er et falsk argument. Som Prager gør opmærksom på, rummer enhver ideologi tåber som dem, der stormede Capitol i Washington, men man skal ikke dømme en ideologi på sine tåber, men på hvordan ideologiens fortalere reagerer på dem. Og sagen er jo, at alle de ledende republikanere, inden der var gået en time, tog kraftigt afstand fra voldsmændene.

Heroverfor står den kendsgerning, at Antifa, Black Lives Matter og andre bøller gennem et halvt år kunne hærge og brænde i de demokratisk ledede storbyer, mens de blev opmuntret af demokratiske borgmestre og guvernører, der ikke rørte en finger for at standse volden, men i stedet rettede bebrejdelser mod politiet, hvis bevillinger de ville beskære.

Også mainstream-medierne har spillet en kedelig rolle, og har ifølge Prager nu intet andet formål end at agitere for demokraterne og venstrefløjen.

Der er, siger han, også et andet afgørende skel mellem venstrefløjen/demokraterne og de konservative: De førstnævnte ønsker at styre folks liv, mens de højreorienterede helst vil være i fred for staten.

Der er således opstået en uoverstigelig kløft mellem venstrefløj og højrefløj, der er mere dybtgående end skismaet mellem nordstaterne og sydstaterne under Den Amerikanske Borgerkrig, og som kan medføre, at USA bliver splittet i to.

Foreløbigt kræver demokraterne ikke, at deres modstandere skal interneres i et Gulag, men nogle af dem er i gang med at lave lister over Trump-tilhængere, som skal miste deres arbejde eller på anden måde forfølges, f.eks. ved at forbyde dem at rejse med fly. Ligesom Big Tech og diverse pengenstitutter nægter at betjene dem.

I modsætning til højrefløjens fortalere, der udmærket kender deres modstanderes argumenter, gider venstrefløjen end ikke at sætte sig ind i, hvad de andre mener. De spørger ikke, om det de siger er sandt, men nøjes med at konstatere, at det er ondt. Når enhver mulighed for en civiliseret samtale således er forskertset, står kun en uciviliseret tilbage.

For amerikanere, der ikke vil leve under det demokratisk-storkapitalistiske tyranni, er der, mener Prager, kun én mulighed, nemlig at melde sig ud af statens institutioner, bl.a. ved at tage børnene ud af de offentlige skoler, hvor de bliver indoktrineret i venstrefløjsideologi.

Frem for alt gælder det om ikke at være bange, slutter Prager.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Morsomt at World Economic Forum, The Great Reset, magteliten – Big Tech – Farma – verdens rigeste nu 2021 går ALL IN!!! Morsomt for den del at de ejer og har alt, alligevel i grådighed går magteliten nu ALL IN, betyder derfor at de satser alt, mister alt! Vi andre fattigrøve folket har ikke meget tilbage at miste, alt i forvejen overbelånt, landet som i de onde år under besættelse! Men det giver naturligvis mening at kæmpe for nationalstaten, de af os der igennem tårer endnu husker det eventyrlige Danmark det lykkelige Sverige der var engang dengang inden ondskaben, inden… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Santor
Santor
1 year ago

Det er en udmærket beskrivelse af islam – Dødvægt.

Kort, præcist og fyldestgørende!

Last edited 1 year ago by Santor
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Du har helt ret Jan. De vil fejle, og de ved det også godt selv. Det er derfor de opfører sig så sindssygt og totalitært, som de gør. Da deres styrende indflydelse på verdensudviklingen er truet i den grad af den folkelige rejsning i Vestlige lande generelt og USA i særdeleshed Re - Cortona Hoax ved Zolna Report: bitchute hash: MLV5wLzVe50R Den eneste måde man kan få en virus på er ved at nogen skubber den ind på en eller anden måde, som f.eks gennem en vaccine eller gennem forskellige former for “tests”, som er en fordækt måde at give… Read more »

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Rogue State… Medborgarna har tagits som gisslan av sin korrupta regim. Stockholmssyndrom? Not much, endast förakt gentemot dessa inavlade klåpare och kleptokrater.

Gregor
Gregor
1 year ago

Her lukter det valgsvindel

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

deleted comment

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Preben Nielsen
Preben Nielsen
1 year ago

Allerede i 1870erne havde USA et af de største (medlemsmæssigt) socialistiske partier, de Leons Socialist Labor Party, blandt de 22 medlemspartier i 1. Internationale og Karl Marx var kort før sin død i 1883 fast overbevist om, at USA ville blive det første land, som overgik til en socialistisk statsform. Han var kommet frem til denne konklusion efter, at have iagttaget socialistiske partiers nederlag i Tyskland, Frankrig og Østrig-Ungarn. En forudsigelse, der viste sig at være en total vildfarelse. Marx var dog ikke alene. Leon Bronstein (Trotskij) boede under 1. verdenskrig i New York og skrev for New York Times.… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Vedrørende den såkaldte “sygdom”. Det er tidligere konstateret i Irlands retssystem, her er ny dokumentation:
SARS-CoV-2
PHD SAYS SARS-COV-2 HAS NEVER BEEN ISOLATED
Bitchute-hash: w7qyIJeYjyYy

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Kollega til denne blog, uriasposten er i øvrigt blot en gatekeeper for socialisterne. Blogskribenten Kim Møller censurer i vidt omfang, som om han er en del af mainstreammedierne

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

. deleted comment

Last edited 1 year ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
1 year ago
Reply to  Cat Girl

deleted comment

Last edited 1 year ago by Cat Girl
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x