19
jan
Seneste opdatering: 19/1-21 kl. 2233
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Unge svenskere er “generation jaget vildt”

Sverigedemokraten Charlie Wiemers taler i det såkaldte EU parlament. For aldeles døve øren må man formode. I dag man man læse, at 1/3 del af Belgiens befolkning nu er indvandret, og om ti år er Bruxelles en muslimsk majoritetsby.

Det er det, eurokraterne vil og ingen dansk politiker tør sige dem imod. Hellere give vores land bort til fremmede og give dem et ellers helt overflødigt statsborgerskab så de kan gribe den politiske magt med tiden. Danskerne vil ikke stemme for at bevare deres land, og de har ladet sig bedrage af V og S, der nok har opdaget hvordan de scorer stemmer på billig løgn jvf. sidste Folketingsvalg og Støjberg og Tesfaye. – Sverigedemokraterne tordner mod EUs indvandrings­politik: – Ødelægger Europa.

Palestine Comes to Antwerp. Video of Palestinian skaters harassing Jews

In YouTube videos we see Amjad and Adham Saleh, twin brothers from Gaza, literally making the streets and sidewalks of the Jewish neighborhood of Antwerp unsafe. They ride with a Palestinian flag at high speed past people and shout, “Free Palestine”. They harass Jewish passersby, do not obey traffic rules, and are a downright danger to their fellow citizens. The videos have been viewed more than two million times.

GoV og Joods Actuell

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og i dagens partilederdebat kunne man høre, at NB ikke vil gøre det til et “ultimativt krav” for at støtte en borgerlig regering, at de altødelæggende konventioner skal opsiges.

Godt. Men så har NB afsløret sig som et parti, der gerne vil trække vores dødskramper ud så længe, det nu lader sig gøre. Men ligefrem at sikre vores overlevelse? Det er åbenbart for meget forlangt af alt og alle, som tager sig klækkelig betalt ved at sidde i FT for at spilde både deres tid og vores penge.

Last edited 1 year ago by Margrethe
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Det er næppe det nEUrokraterne vil,selv m det er det de gør. Desværre handler vi mennesker ngen gange i mdstrid med vores egen interesse.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Farewell Address of President Donald J. Trumphttps://www.youtube.com/watch?v=6h5_d3DUdR4

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x