20
jan
Seneste opdatering: 20/1-21 kl. 1545
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den stærkeste mand i verden er ham, der står ene.
Henrik Ibsen

Af Palle Almindsø

Vi hører hver dag om, at det (i Støjberg-sagen) handler om jura, uha, så viger vi tilbage, uanset hvad sagen i dybet drejer sig om, så får vi en pegefinger stukket ud, Det handler jo om jura! Dette udsagn har været på enhver journalists læber siden det overhovedet blev en ”sag”. Godt, så siger vi det. En af mine venner er tilfældigvis jurist, ergo må han vel vide noget om det. Jeg skriver en kort mail, hvori jeg spørger om denne sag med Støjberg kan holde…..her er hvad han svarede mig:

”Jeg forstår det heller ikke.

Det er et alt for dyrt og stort projekt til en så lille sag, hvor der ikke er nogen, som har lidt skade. I øvrigt kan jeg oplyse, at i Sverige skiller de tilsvarende par , idet man sætter Børnekonventionen over §8 om retten til familieliv!

Det hele handler vel dybest set om, at hun ikke ville give sig tilbage i 2016.

Virkelig en dårlig sag.

Gad vidst hvad der mon sker i MINK sagen??”

Godt, tænkte jeg så, her er en vaskeægte advokats ord for, at sagen er for lille, og at den ikke kan bære. Jeg ved udmærket, det er utopi, men tænk nu hvis journalisterne på TV2 og DR og Dagbladet Politiken havde evnet at tænke selv, så kunne man jo have sået tvivl i de stakkels små konforme politikerhjerner og måske oven i købet fået nogle af dem til at tænke sig om en ekstra gang. Nej, mine damer og herrer, dette har aldrig handlet om jura, det er vaskeægte partipolitisk – magtpolitik – fnidder. Hele venstrefløjen inklusive Soc.demokratiet plus Konservative Folkeparti og Venstre vil ikke have en ”strammer” i blandt sig, tænk hvis det smittede!! Meget kan man byde en politiker i form af bomber, attentater, koranklodser omkring Borgen, trusler, voldtægter you name it, men en strammer, må jeg være fri!

Det er og bliver dybt pinagtigt, at politikere der ofte taler om at spare nu uden den mindste tøven er klar til at punge ud medskatteborgernes penge til et så tvivlsomt og dyrt projekt. Et er hvad politikerne på Borgen går og ”tænker”, noget helt andet er befolkningen på gader og stræder. De er sikkert ikke enige i disse beslutninger, og nu bliver partiet Venstre ikke uventet halveret, de har en sikker kurs mod spærregrænsen!

Mon ikke der er mange, som stemmer på det parti efterhånden indser, at Elleman ikke hører til i Venstre altid sidder og sender frække tanker til Det Radikale Venstre! Halleluja!

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
der Adler
der Adler
1 year ago

@ Palle Almindsø Du skriver: ” Et er hvad politikerne på Borgen går og ”tænker”, noget helt andet er befolkningen på gader og stræder.” Det er fuldstændig korrekt. Men vi må bare konstatere, at gennem 40 år har befolkningen stemt på partier der ønsker Danmark nedlagt som nationalstat, må sigt bliver vi minoritet i eget land. Se hvad der sker i Sverige, England, Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland. Vi er kommet til det punkt, hvor der ikke er nogen vej tilbage. Iøvrigt, så er jura ikke en eksakt videnskab, så hun (Inger S.) kan sagtens blive dømt, det er ren og… Read more »

Palle Almindsø
Palle Almindsø
1 year ago
Reply to  der Adler

Jamen jeg er da enig. Men hvorfor mon de så stemmer nationsundergravende partier til magten? Der kan ske meget i en valgperiode, det vigtigste er nok de udsendelser de sidder óg ser på TV, hvor de får besked på hvad der er rigtigt og forkert, hvem der er de gode og hvem der er de onde…. Hvis man på de dominerende tv-kanaler valgte at sminke Peter Lundin, vise ham i talkshows og lign. og dernæst opstillede ham for fx DRV, så ville det undre mig , hvis ikke han blev valgt ind…..og med tiden blev minister…..med eller uden portefølje …mediet… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det var venstrefløjens betingelse for at stå bag den socialdemokratiske regering og for at underskrive forståelsespapiret, at instrukskommisionen blev nedsat. Venstrefløjen har altid hadet Støjberg, for hun stod og står i vejen for import af venstrefløjsvælgere! For Socialdemokraterne handlede det kun om magten, der var ved at være en hel generation af socialdemokrater, som aldrig ville kunne få ministerpension, så det var alt om at gøre at komme til magten! Og med den førte politik vil der snart være en hel generation af venstrefolk, som ikke i kommer i regering! Det er det det handler om magt for magtens skyld,… Read more »

Palle Almindsø
Palle Almindsø
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Hvis nogen skulle spørge dig om, hvad et oxymoron er for noget, kan du bare henvise til Chr. Borg: en visionær politiker! eller en uafhængigt tænkende journalist.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Nu er jeg jo ikke græsk filosof, men paradokset, med den gemte sandhed, sådan lidt som den socialistiske humanist!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Galgenhumor når disse blålys fra Venstrefløjen med en rigsretssag vil belære Inger Støjberg, i sig selv morsomt, var det ikke det tragiske for det danske folk, at vores folkevalgte ligesom ikke længere har brug for hverken populister eller folket vi er ligesom kun i vejen! Vi skal passe på at vi ikke helt mister vores borgerrettigheder, at vi ikke bliver gjort til intet, når vi som nu af vores egne folkevalgte gøres til intet, fældes Støjberg i en rigsretssag til fordel for dette onde nydanske herrefolk, har vi etniske danske ikke langt igen, hvem har respekt for et folk der… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x