21
jan
Seneste opdatering: 21/1-21 kl. 1307
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wow, Politico Is No Longer Covering Up Biden’s Cognitive Decline

Ulla Nørtoft skriver om indsættelsen af den præsenile marionet i Washington igår, som vi forventes at tro 80 mio amerikanere har stemt på: “Ikke et øje! Jeres indsvindlede skyggepræsident for demokrati og oplysning. Velbekomme.”

Jeg gik med omhu glip af den, men jeg vil da gerne vide, om han kunne sætte mere end to sætninger sammen. Om den deprimerende dag: Gå ikke glip af, hvad Black Pigeon siger om Trump i denne video. Se også Wow, Politico Is No Longer Covering Up Biden’s Cognitive Decline

Douglas Murray: President Biden must unify the USA or face ‘catastrophe’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
john M
john M
1 year ago
john M
john M
1 year ago

Kom nu DANER , kom ind i den rigtige KAMP (bare et par links der skal , vække)
https://ec.europa.eu/info/strategy/eu-budget/long-term-eu-budget/eu-budget-2014-2020/what-budget-does_en

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/pdfscache/1275.pdf
DADAEUROPA-KOMMISSIONEN Bruxelles, den 17.6.2020 COM(2020) 241 final
https://www.eu.dk/samling/20201/kommissionsforslag/kom(2020)0241/forslag/1673107/2217257.pdf

osv. osv. FUCK usa .
DANMARK

Piotr
Piotr
1 year ago

Skræmmende hvad der sker i verdenen pt. NWO og globalisterne(EU, FN, WEF, Soros, Gates, Bezos) har nu frit spil til at udrulle “corporated Kommunisme” med deres “New Reset”. MSM er købt og betalt(Twitter, FB, Google og Amazon), se bare hvordan et statskup i USA bliver tiget ihjel, som værende IKKE eksisterende! Private medier, betalt af globalisterne, udelukker folk med de forkerte meninger, bankerne gør ligeså! En skinddød løgner, tyv, bedrager, Creepy Joe og hans kommunist veninde, kamelen Harris, postulerer at demokratiet har vundet, at urolighederne de selv har støttet, må ophører, som var det republikanernes skyld! At de vælgere, de… Read more »

john M
john M
1 year ago
Reply to  Piotr

Piotr vi lever i DANMARK, ikke usa . STOP med, at se de youtube vids. FOCUS FAKTA. import export ISALM kom nu , kan du skrive så lang en tekst , kan du også se , at EU nye migrations plan osv. er vigtigere, eller flyt til usa. DANMARKS FREMTID FUCK usa Se hvad youtube kan manipulere jeres dumme pikspiller hjerne, har du forsøgt at læse OFFICIELLE EU dokumenter, ville din hjerne ikke være en reptil længere Mens ALLE stats medier gør det samme. TÆNK, SELV. . at være journalist , er ikke en beskyttet titel , alle kan kalde… Read more »

john M
john M
1 year ago
Reply to  Piotr

du kan jo følge med i DAVOS “the great reset ” digital møde næste uge , men så lang har du sikkert ikke tænkt.
USA og deres totale – xxxx forkortet, kunne skrive bøger.
ISLAM

Poul
Poul
1 year ago

Indsættelsen var et teaterstykke, biden læste nogle tomme floskler op fra en teleprompter om at “landet nu skal stå sammen”, (underforstået: hvis man er enig med dem) nogle sorte kunstnere blev kaldt op på scenen for at læse digte op og demonstrere påtaget mangfoldighed, imens hillary, obama, og resten af dukkeførerne klappede mekanisk fra tilskuerrækkerne. Jeg forstår godt at trump ikke ville med, for det ville 110% sikkert være ham kameraerne fokusere på hver gang de sagde noget trump ikke ville kunne lide, bare for at tvære det ud i fjæset på ham. Den fornøjelse var han klog nok til… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Let The Hunger Games begin!!!

Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
1 year ago

I en alder af 77 kan Joe Biden da ikke være præ-senil!

ino
ino
1 year ago

Stop nu aldersracismen, ellers har jeg kun to år tilbage, og min svigerinde på samme alder har for nogen tid siden fundet en frisk fyr først i 90’erne.

Andreas Hansen
Andreas Hansen
1 year ago

Ulla Nørtoft har altid været en af debattens mest hysteriske stemmer, der løbende misforstår og misfortolker alt, hvad hun kaster sig over. Hvis man ved, hvad man skal se efter, kan man hurtigt konstatere, at Joe Biden ikke er senil eller “præ-senil”. Han har udholdt en hyperanstrengende valgkamp, der strakte sig over meget lang tid, og i går virkede han særdeles frisk. Fx behøvede han ikke at støtte sig til gelændere, da han gik på stejle og høje trapper og viste heller ikke tegn på, at han bliver forpustet, den fysiske form er bestemt i orden. At han nogle gange… Read more »

Andreas Hansen
Andreas Hansen
1 year ago
Reply to  Andreas Hansen

Når man er præsenil, er man under 65 år eller så, dvs.senil før man er gammel, men det ved bloggeren åbenbart ikke, skønt han snart dagligt optræder som en lægelig autoritet, der ved bedre end sundhedsmyndighederne.

john M
john M
1 year ago
Reply to  Andreas Hansen

banke banke på , VI LEVER I DANMARK , tag jer nu sammen og SLET YT FB Insta osv.
DANERE VÅGN OP

FOCUS EU !

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x