21
jan
Seneste opdatering: 24/1-21 kl. 2334
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er ikke billeder du med statsgaranti vil se på venstreorienterede agitationskanaler som DR, SVT, BBC eller CNN. Der er to ting, China Joe er instrueret i for at virke “præsidentiel.” Han skal pege ud mod publikum (der i den grad ikke var tilstede i går) med et stort grin, – alle politikere skal pege ud i luften som på en usynlig, sjælden fugl – og så skal han virke adræt ved at løbe i sit 78. år – et pinefuldt syn af en gerontokrat på kanten af et benbrud. Men er han, bortset fra to tre hjerneblødninger – rigtig rask? Svaret på spørgsmålet vil blive holdt hemmeligt.“Fawning media is ‘withholding information that the president is not well’ og Biden lifts travel ban on people from jihadi hotspots that he falsely described as ‘Muslim ban’

Svensk professor om USA´s mærkelige valgresultat

Profesor Claes G. Ryn bor i Washington. Han påstår ikke Biden vandt med svindel men peger på spørgsmål der ville kalde på et svar, hvis vi havde en presse, der overhovedet ønskede svar. Det har vi ikke.

Danmarks Radios afskedsspark til Trump

Af Bent Jensen

“I morges hørte jeg hr. Kretz i DR sige, at Trump kun havde været præsident for den ene halvdel af USA’s befolkning. Nu kom heldigvis Biden, som repræsenterer alle. Hvordan skal det forstås?

Halvdelen af USA stemte jo ikke på Biden, men på Trump, fordi Bidens parti netop ikke tog den ene halvdels problemer alvorligt, men skældte dem ud, sagde de lugtede og betegnede dem som ynkelige. Det var Hillary Clintons opfattelse. Hun befandt sig bedst sammen med finansmænd og Hollywood-berømtheder.

Senere skulle en professor fra Odense fortælle lytterne, hvad Trump egentlig havde udrettet. For første gang i fire år hørte jeg noget positivt om manden: Han havde sænket skatterne, afskaffet bureaukratisk besvær for igangsættere, genforhandlet skadelige handelstraktater med Canada og Mexico, vendt sig mod Kinas tyveri af amerikansk teknologi og bekæmpet den store illegale indvandring til USA. Han ”glemte” indsatsen mod Corona-virus: omgående indrejseforbud fra Kina (af Biden kaldt ”racisme”) og støtte til udvikling af vaccine mod Covid-19 inden udløbet af 2020 – af CNN i oktober kaldt ”en løgn”. Og han glemte Trumps indsats for lov og orden, mens demokraterne – Pelosi og Kamala Harris – opildnede til vold og ildspåsættelse.

Professoren ”glemte” også at nævne Trumps udenrigspolitiske bedrifter – nedkæmpelsen af Al Qaeda, sanktioner mod præstestyret i Iran for at forhindre det i at få atomvåben, anerkendelsen af Jerusalem som Israels hovedstad, gennembruddet for fred mellem Israel og adskillige arabiske stater – som fuldkommen har ændret den strategiske situation i Mellemøsten – samt en mere ligelig byrdefordeling i NATO for forsvaret af Europa og USA´s opsigelse af den kostbare og nyttesløse ”klimaaftale”. Trump er også den første præsident i mange år, som ikke har påbegyndt en ny krig. Alt det var altså ikke værd at nævne.

Her til aften så og hørte jeg så vor udenrigsminister glæde sig over, at Trump ikke mere var præsident, for han havde jo meldt USA ud af klimaaftalen og af FN´s menneskerettighedskommission, og Danmark går jo meget ind for klima og menneskerettigheder. Det gjorde Trump altså ikke, måtte man forstå. Vi fik ikke at vide – heller ikke af mikrofonholderen, som kalder sig journalist – at USA forlod FN’s menneskerettighedskommission i protest mod, at en række islamiske diktaturstater i årtier har misbrugt denne kommission til dels at dække over egne og andre politistaters undertrykkelse af menneskerettigheder, dels har været besat af at få Israel fordømt ved enhver mulig og umulig lejlighed.

Sådan er niveauet i vore medier, som vi oven i købet er tvunget til at betale for!
PS. Læste lige, at nogle såkaldte nationalkonservative nu offentligt bekender og undskylder, at de ikke tidligere kunne se, hvor ondt og dårligt et menneske Trump var. Efter fire års blindhed har de pludselig set lyset. Hvor ynkeligt og latterligt!”

3.3 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
1 year ago

Når man er vidne til sjovernalisternes kollektive orgasme på samtlige agitpropmedier – udløst af USA’s overgang til bananrepublik – fristes man til at få medlidenhed med ‘Creepy Joe’, der må se sig beundret af den slags klakører. 

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Voldposten

Den Tyveknægt får men IKKE medlidenhed med.

Hansen
Hansen
1 year ago

Den med soldaterne, der vender ryggen til Biden, er vist en mistolkning af situationen. Det er vel deres opgave at sikre sig, at der ikke står en styg ulv med et gevær bag et træ.
Samtalen med Claes G Ryn kan stærkt anbefales. Dejligt at høre et køligt hoved. Og Bent Jensen er jo som altid en fornuftens stemme i en vanvittig verden. Så tak for to gode indlæg og et tvivlsomt.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Beijing Biden alias C r e e p y Joe skal nok lykkes med at få gjort USA til en kommunistisk stat. Det syenes at have været hans og hans bagkvinders hensigt hele tiden.

Charles
Charles
1 year ago

Til orientering. Pelosi i skænderi med Generalen https://realrawnews.com/2021/01/marine-corps-rebukes-pelosi-we-dont-work-for-you/ Marine Corps. Irettesætter Pelosi: “VI ARBEJDER IKKE FOR DIG!” General David H. Berger, kommandant for United States Marine Corps., Afviste husformand Nancy Pelosis anmodning om at bruge korpset. for at beskytte Bidens indvielse den 20. januar fra Trumps tilhængere og oprørere. En kilde fra Pentagon, der talte under løfte om anonymitet, fortalte Real Raw News, at pelosikontaktede general Berger sent mandag aften, og hun bad ham om at forpligte 5.000 tropper for at hjælpe med at sikre en fredelig magtovergang og for at forhindre en gentagelse af belejringen af ​​Capitol den 6.… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Soldaterne gør bare hvad de har fået besked på. Deres job er at holde øje med højreekstreme terrorister, de er der ikke for at glane efter præsidenten.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Hvad sker i EU?
https://www.thetimes.co.uk/article/rein-in-social-media-to-defend-democracy-from-hate-eu-is-told-ss6p60js2
The European Union is not immune to “the danger to democracy” unleashed by Donald Trump and must “rein in” the internet to prevent the spread of conspiracy theories and misinformation, Ursula von der Leyen said yesterday…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x