22
jan
Seneste opdatering: 23/1-21 kl. 1543
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard x 2

Jeg kan forestille mig, at du er grundigt træt af at få henvendelser fra mig i tide og utide. Som leder af et magtfuldt parti, har du givetvis meget om ørerne. Men jeg må ulejlige dig med en lille bøn (du er jo min forkvinde).

Vi lever i gravearbejdets tid. Staten bruger uanede millioner på at udrede, hvad Inger Støjberg må have gjort. Og der har været to kommissioner, som åbenbart ikke har kunnet finde ud af, hvem der gav ordre til at overtræde danske Tibet-demonstranters grundlovssikrede rettigheder.

Vil du ikke bede justitsministeren fremlægge sagsakterne i forbindelse med straffesagen mod Steen Raaschou?

Han har trådt islam over tæerne, men det har du jo også, så regner du med, at de ikke en dag kommer efter dig?

Lars Hedegaard: Det er medierne, dumme!

The Claremont Review of Books, det eneste tidsskrift, som jeg læser fra ende til anden fire gange om året, har netop publiceret en lang artikel fra dets kommende udgave (Why Trump Lost…but almost won.). Forfatteren er Andrew E. Busch, der er professor i politik ved Claremont McKenna College.

Den er interessant, fordi denne intellektuelle publikation er dybt konservativ, men ikke desto mindre kritiserer Trump for at have forskertset sine chancer og afviser, at Bidens valgsejr skyldes svindel. Jo svindel er forekommet, men ikke nok til at afgøre udfaldet, mener forfatteren.

Professor Busch giver meget stof til eftertanke både for konservative og socialister, og det bliver uoverkommeligt at give et blot nogenlunde dækkende referat her.

Lad mig imidlertid citere en enkelt tankevækkende passage:

“I dag optræder næsten alle de større aviser og alle de større elektroniske medier, bortset fra et, som vedhæng til det demokratiske parti. Resultatet, der begyndte med to og et halvt års dækning af den russiske sammensværgelse, som ingen endnu har sagt undskyld for, er den skæveste dækning af en præsident i moderne tid.”

Og professor Busch følger op:

“Man fristes til at sige, at enten får vi en to-parti-presse, eller også holder vi op med at være en to-parti-stat.”

Man undgår ikke at bemærke, at Danmark med en et-parti-presse for længst er blevet en et-parti-stat ledet af et enhedsparti, der strækker sig fra Enhedslisten til og med De konservative.

Også Danmarks fremtid afhænger af, om det lykkes amerikanske konservative at fastholde en principiel modstand mod venstrefløjens hegemoni.

4.5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

“Man undgår ikke at bemærke, at Danmark med en et-parti-presse for længst er blevet en et-parti-stat ledet af et enhedsparti, der strækker sig fra Enhedslisten til og med De konservative.” Man undgår heller ikke at bemærke at ingen på højrefløjen åbenbart syntes at det er et stort nok problem til at de vil gøre noget ved det, som eksempelvis at skære i støtten til de medier med DR i spidsen som angriber dem 24/7/365, eller måske endda tage initiativet til at starte et nyt borgerligt medie eller tv kanal. Begge dele er fuldstændigt utænkeligt for dem, selv i de perioder… Read more »

john M
john M
1 year ago
Reply to  Poul

Hvis det undre dig , hvorfor der ingen danske “patrioter/nationale/anti islam” kanaler på , ja yt bitcute rumple insta osv. osv. 2015 berlinske chefredaktør (tild. kommunist)”mindre muhammed ” der rettede alle medier ind (politikken hus, hvem er de ejere) osv., siden er islams hærgen mørkelagt. Eller Poul Madsen efter 2015 DF valg ” det er gået op for os at EB , må stå imod DF ” Alle kan se hvad der foregår på deres gader men alle medier sletter. Fordi vi bliver slettet asap. i 2015 blev min yt kanal nr 13 med 45 millioner visninger, givet 3 strikes… Read more »

Last edited 1 year ago by john M
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Min appel til USA, at de bliver ved at granske valget om der skulle være sket valgsvindel i forbindelse med valget af Biden, det må være i alles interesse at det udredes til bunds om valgsvindel eller om valgsvindel?! Om det alligevel skulle vise sig at Biden er valgt ene og alene på grund af valgsvindel, er skaden ikke større end at præsidentposten går tilbage til Trump. Jeg kan ikke forestille mig at ikke Trump ville tage imod endnu 4 år på præsidentposten, han er iøvrigt lovligt valgt. Militæret kunne i alt hemmelighed undersøge valget om uregelmæssigheder, og når som… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

En rigtig skarp analyse. Man kan godt være konservativ (ikke det konservative folkeparti) uden at være næsegrus beundre af Trump. Trump gik for vidt med Amerika first, for frihandel er til alles gode, hvis det vel at mærke er ægte frihandel! Han havde og har ret i at alt for meget produktion var sendt til østen og at østen ikke på samme måde åbnede sine grænser for vestlige varer. Vesten har været alt for naive og har ikke forstået, at kinesere snyder i samme sekund du vender ryggen til! Han havde ret i sine, temmelig bombastiske udtalelser om Europas manglende… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Han fik bygget over 700 km mur imod mexico, og fremstillet corona vaccinen 9 år før “eksperterne” og alle løgnemedierne mente at det ville være muligt. Han kommer selvfølgelig til kort hvis du sammenligner ham med gud, men sammenligner du ham med joe biden over bare de næste 4 uger, så tror jeg hurtigt du vil se at hans svage sider var ligegyldige.

iøvrigt, en sjov detalje: Her 2 dage efter biden blev indsat, er der ikke EN artikel om ham på hverken EB eller BT. Ikke en eneste. Det kan man jo også tænke lidt over.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Nå nu vågnede BT, med en artikel om at dem der hader ANTIFA har anti-demokratiske idealer…. https://www.bt.dk/udland/qanon-tilhaengere-var-maalloese-hvornaar-begynder-de-at-arrestere-folk

Det er i den grad medierne der er problemet.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

“Han kommer selvfølgelig til kort, hvis du sammenligner ham med gud” – ja der har i alle årene med Trump hærget en mærkværdig mani blandt “Trump tilhængere”, hvor de harcelerer i alle hans fejl. “Trump var sin egen værste fjende” – og så ellers deru’a’. Mon ikke nærmere, det er mange af hans skrivende, erklærede støtter, der har været hans værste fjende? Hvorfra kender de ham så godt personligt, at de ved at han åbenbart har så meget mere forfærdelig en personlighed end 2 x Clinton, Obama, Pelosi, Biden og hele tiraden af magtmennesker? Jeg husker ikke hvad manden var… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Andreas Hansen
Andreas Hansen
1 year ago

Hvis Lars Hedegaard af og til holdt en pause i sin jeremiader og tog sig tid til at sætte sig ind i, hvad der sker i dronningeriget, ville han vide, at retssystemet længe har været overbebyrdiget, og at det er helt almindeligt, at sager trækker ud i evigheder. Steen Raaschous ofte udbasunerede “martyrium” skal sikkert ses i det perspektiv.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Professor i politik ved et college. Måske han skal blive til professor i relegion ved et universitet eller måske adjunkt i lægn og latin på journalistuddannelsen på det istanpulske minaretprofessorat?

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Nielsen

løgn. ursakta

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x