29
jan
Seneste opdatering: 29/1-21 kl. 1805
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pascal Bruckner:  “Den eneste berettigelse den hvide mand har, er som den der betaler”

af Jacques Guillemain, officer, Riposte Laïque, 21. januar 2021

oversat af Bitten-Kirsti Nielsen

Han ved det ikke endnu, men dette skønne barn vil snart erfare, at han er skyldig i alt det slemme, og han må sone alle sine forfædres synder lige til sine dages ende.

Han må lære “mea culpa”, endda før han kan tale. Hvorfor? Fordi han er hvid. Det er således et privilegium, og det er en uretfærdighed, som skal fjernes.

Han skal lære at hade sig selv lige fra sin barndom, og skolens opgave er derfor at forme hans ånd og indgyde ham principperne om at være rettænkende.

Midt i vanviddet har den vestlige verden kun en besættelse, nemlig at piske sig selv og anklage den civilisation, som har skabt den moderne verden. Sagt med få ord, så holder Vesten fast ved at ville destruere sig selv. Hvorfor? Mystisk!

Og nu kommer der sandelig andre boller på suppen i USA. For næppe er Biden valgt før han meddeler, at hans første opgave vil være at bekæmpe landets kræftsvulst, som er den hvide races overlegenhed. Jagten på Trumpisterne er gået ind, og hvad Trump angår – den inkarnerede ondskab – vil alt blive gjort for at udslette og ruinere ham.

I Amerika som i Europa fyger det med teser om uretfærdighed og kolonistyre, og hykleriet vinder nu ind på alle områder i samfundet efter at have fået indpas på universiteterne og i medierne.

Ja det kan slet ikke komme på tale at gøre politisk karriere, hvis man ikke poserer som forsvar for minoriteterne, og hvis man ikke vælter og vrider sig i anger.

Undervisere, journalister, dommere, advokater, chefer og kunstnere er alle fortalere for den politisk korrekte parole med trussel om total udelukkelse hængende over hovedet..Som Pascal Bruckner udtaler i et interview til Le Figaro:

“Den eneste berettigelse den hvide mand har, er som den der betaler.”

I sit seneste værk “En næsten perfekt skyldig. Konstruktionen af den hvide syndebuk” analyserer filosoffen de hurtigt fremskridende teorier om de nødlidende og tidligere koloniserede i samfundet, teser der møder den største forståelse hos medierne og i show-biz med udspring i Amerika.

Vesten har underlagt sig anti-hvid racisme

Den der bræger for fuld hals, at vi alle er racister, er og bliver en budbringer. Således også når det gælder lumpne og føjelige politikere, der ikke kan se, at det her handler om anti hvid racisme, som griber mere og mere om sig.

Man undskylder ikke for det man har gjort, men at man er hvid og derfor en slyngel. Efter at have bekæmpet fascismen i 30’erne og besejret nazismen har Vesten underlagt sig en anti-hvid racisme uden at have kæmpet imod og med ubetinget støtte fra den hvide elite, som opfordrer os til bodsgang.

Men bodsgang for hvad? Vil man omskrive historien? Vil man forlange af amerikanerne at de tilbagegiver USA til indianerne, at Australien tilbagegiver landet til de oprindelige beboere og at New Zeland tilbagegiver landet til maorierne?

Jo mere vi giver minoriteterne, desto mere klager de sig over social uretfærdighed

I så fald må man forlange, at araberne giver Nordafrika tilbage til berberne og selv returnerer til Arabien. Lad os hellere stoppe med dette vanvid.

Jo mere vi giver minoriteterne, desto mere beklager de sig over social uretfærdighed. Jo mere kvinderne opnår ligestilling med mændene, jo flere feminister får den hvide mand til at føle sig skyldig.

Alle de antiracistiske love uden virkning har vist, at lighed mellem de her relevante befolkningsgrupper ikke eksisterer.

I øvrigt kan det undre, at hvis Afrika, som ikke er i stand til at rejse sig, nu ønsker at komme til Europa og især Frankrig hos deres tidligere koloniherrer og tidligere slavepiskere. Det skulle vel ikke være, fordi suppen hos disse forbandede hvide er bedre?

Det samme med Algier som kræver undskyldninger, anger og anerkendelse for den hvide mands forbrydelser. Men derefter vil de så kræve hvad? Hundredevis af milliarder i erstatning fra Frankrig for at have udviklet deres land?

Vietnameserne som også har kendt til kolonisering og krig, har aldrig krævet anger

Stop hykleriet! Vietnameserne som også har kendt til kolonisering og krig, har aldrig krævet anger. De tuder ikke over deres fortid og deres tab som algierene gør. De ser fremad og ikke tudende i bakspejlet.

Desuden er det Vesten, som har opfundet menneskerettighederne, som afrikanerne og araberne kræver af os, men ikke respekterer i deres egne lande.

I realiteten er det, som afrikanerne og araberne anklager Vesten for, vores overlegenhed hvad angår forskning og rigdom. At Vesten så bidrager til dem ændrer intet. Nej, for hadet til den hvide mand bunder først og fremmest i misundelse. Helt som palæstinensernes had til Israel, der vokser pga. økonomisk og teknologisk dygtighed.

Asiaterne lider ikke af denne mindreværdsfølelse. Her har Kongfutse nemlig lært dem, at fortjeneste og individuelle anstrengelser er nøglen til succes.

Når minoriteterne bliver til majoriteter, vil de oprindelige folk få hvide sydafrikaneres skæbne

Ayatollaherne af multikulturalismen drømmer om at etablere et samfund i Amerika og i Europa med diversitet. Men hvordan hænger det så sammen med, at den hvide mand bliver mere og mere sjælden i Asien, Afrika og Mellemøsten? Bruckner har ret når han understreger, at diversiteten åbenbart kun er et krav til os i Vesten.

En ny apartheid har indfundet sig i Vesten nemlig en anti-hvid racisme støttet af den hvide elite, som skammer sig over sig selv. Eller er det kun over dem uden for deres egne cirkler? Således er fascismen og antisemitismen vendt tilbage med en ny version af at nogle er mindreværdige.

Men det er ikke tsunamien af ukontrolleret indvandring, som vil bringe fred i samfundet af i morgen. Når minoriteterne bliver til majoriteter, vil de oprindelige folk komme til at føle de hvide sydafrikaneres skæbe under de sortes evige frustration og ønske om hævn.

Oversat fra Ce bébé apprendra bientôt qu’il n’est qu’un salaud de Blanc

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda
Amanda
1 year ago

Mange af de store online tøjforhandlere bruger nu afro-modeller og kinesiske og sydøstasiatiske modeller i et helt dominerende omfang. Den mest brugte Marimekko model ser ud til at være godt på vej til to meter, har sammenlignet med europæiske dimensioner et forholdsvis lille kranium og meget spæde lemmer, er masai eller somali med kulsort hud og håret barberet af, hvis det ikke står som 30-40 cm negerkrus ud fra hovedet.Der er ikke noget i vejen med modellerne, bortset fra at hvis de skal sælge tøj til hvide europæere, sendes der helt forkerte signaler om proportioner og samspillet mellem modellernes egne… Read more »

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Amanda

Ha Ha, det bemærkede jeg også da af kedsomhed bladrede i H&M´s on-line katalog og det gav mig i den grad ikke lyst til at købe noget.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Vesten har underlagt sig antihvid racisme, nej vestens regeringer udøver antihvid racisme, og det må være et spørgsmål om hvor lang tid almindelige borgere i Europa og Nordamerika vil finde dig i at blive stigmatiseret! Den almindelige hvide Europæer har aldrig haft slaver, og kan umuligt gøres ansvarlig for tidligere tiders modbydelige slavehandel! En slavehandel der var rigtigt mange involveret i, de fleste var såmænd afrikanere, der indfangede andre afrikanere og solgte dem til arabiske eller hvide slavehandlere! De første som holdt op var såmænd danskerne og de sidste som faktisk stadig har slaver er muslimske arabere, specielt i De… Read more »

Charles
Charles
1 year ago

Det er frustrerende ad helvede til, når man tænker på at en sine enge børnebørn vil komme ud for det samme.
ENE mand kan jeg ikke gøre noget.
De vælgere der har bestemt udviklingen skulle straffes, fordi de har stemt efter deres eget ego og deres tegnebog. FY FAHN.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Charles

Islam skal naturligvis forbydes i vores land. Som kristendom (og andre relegioner forbydes i Arabien.
Som skt. Glistrup sagde: De skal ud.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Charles

“De vælgere der har bestemt udviklingen skulle straffes, fordi de har stemt efter deres eget ego og deres tegnebog. ” – Det er netop, hvad der gør deres valg umuligt at tilgive. Når Danmark er ødelagt, er det for altid. Her hjælper ingen undskyldninger eller efterfølgende blevet bagklog ved træk på kassekreditten “- jaaah nu du si´r det kan jeg måske godt se det”. Ja. Men dit bleven klogere er for sent, og derfor ligegyldigt. Hvad værre er, jeg tror ikke det store flertal nogensinde bliver klogere. Den glidende overgang mellem frihed og ufrihed opdager de aldrig. De sover glade… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Om endnu nogle her i tvivl, tror løgnen vælger at stemme ligesom sidst på venstrefløjen, skal vi ikke lige tage ugens mord og knivstikkere, denne liste fra Lennart Wallger lyver ikke, viser hvad disse sorte slyngler fra Mellemøsten og Afrika har gang i 24/7, et præcist øjebliksbillede hvordan det kører for Sverige!!! Snaphanen Retweetede Lennart Wallger @LWallger 23/1-29/1, 2021 ” • 4 mord • 10 mordförsök • 9 knivskurna • 6 skottlossningar • 1 bombdåd • Yxattack på skola • Polis skjuter mot gm (missade) • 1 balkongflygning • Man med motorsåg hotar bargäster • Lägenhet, 2 villor, 2 bilar… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Hvad fa’en betydr mea culpa? Det nærmeste jeg kan komme (jeg udgår fra at culpa er skyld) er maer,som benævnes gråd i min latinordbog 7.udg.
mea er slet ikke nævnt i den.
Træls man skal ty til at søge oversættelse af de floskler folk spreder omkring sig. Skriv til paven eller skriv til os dødelige venligst.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
1 year ago
Reply to  Nielsen

“Mea culpa” er et alment juridisk udtryk for “min egen skyld”!
Det bruges som “Bonus pater familias” i forskellige situationer!
Det sidste betyder en helt almindelig familiefader (Altså man har handlet fornuftigt i en given situation, som en god familiefader!)…

Last edited 1 year ago by Ole Mejlstrøm
Odd Olavssøn
Odd Olavssøn
1 year ago
Reply to  Nielsen

‘Mea culpa’ = ‘min skyld’

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Desværre /Tyvärr bag betalingsmur, men måske / kanske kan en af vore svenske venner skaffe et længere uddrag af artiklen?

https://www.svd.se/effekterna-for-s-ar-helt-forodande

”Effekterna för S är helt förödande”
Världens mest framgångsrika parti övergav både sina kärnväljare [!!!] och sin samhällsmodell [!!!], enligt en ny klassanalys. Nu vet Socialdemokraterna inte längre hur de ska kunna vinna tillbaka arbetarklassen från Sverigedemokraterna. [!!!!!]

Claes Lönegård
Publicerad 09:00

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

OT
Tucker kigger på Wall-Street
01.28.21 TUCKER CARLSON TONIGHT FULL LATEST TRUMP NEWS JAN 28, 2021
bitchute hash M1RCWcQWiGmH

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x