1
feb
Seneste opdatering: 1/2-21 kl. 2311
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Du ved nok ikke, at det idag er World Hijab Day eller at der er noget, der hedder en hijabophob. Den er lagt 1 februar af Nazma Khan for at falde sammen med Ayathollah Khomeinys tilbagekomst til Iran i 1979. Ironisk når man tænker på de kæmpestore demonstrationer iranske kvinder holdt imod det tvungne slør dengang.

For at protestere mod islamiseringen af ​​Frankrig organiserede det feministiske kollektiv Némésis søndag 31. januar om morgenen en “chockaktion” i anledning af “No Hijab Day” i morgen 1 februar. Billederne er iøjenfaldende, og kommunikationen poleret. Denne søndag 31. januar om morgenen samledes omkring tredive feministiske aktivister fra Némésis-kollektivet på Place du Trocadéro i Paris.

Arrangementet blev holdt i anledning af “No Hijab Day”, en dag imod sløret skabt af en engelsk feminist i februar 2020 for at protestere mod … “hijab day”, den dag der promoverer det islamiske slør. Ud over at bære niqab, viste Némesis-aktivisterne et banner med teksten “Franske kvinder om 50 år? #NoHijabDay “henviser direkte til islamiseringen af ​​Frankrig.

​Nemesis’ leder arresteret

På sin Twitter-konto forklarede Némesis-kollektivet sin holdning: “Som identitetsfeminister ville vi vise franskmændene hvordan Frankrigs ansigt ser ud om 50 år, hvis islamisterne og deres forbundefæller vinder”. ”Det er ikke fantasi for vores døtre, lad os kæmpe, før det er for sent,” sagde det lederen på Twitter.

Øjeblikke efter demonstrationens, greb politiet ind. Ordenspolitiet fortsatte derefter med at kontrollere de tilstedeværende Nemesis-aktivisters identitet, der i mellemtiden havde fjernet deres niqabs. Alice, forkvinden og grundlæggeren af ​​kollektivet, blev efterfølgende arresteret og taget med på stationen. Sidst på ​​formiddagen  blev hun ifølge oplysninger fra L’Etudiant Libre stadig tilbageholdt af politiet. Islamisation de la France : action-choc de féministes en niqab à Paris (Snaphanens oversættelse)

Hollændere markerer den også

Socialdemokratiske Aftonbladet markerer også dagen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anne-Kit
Anne-Kit
9 months ago

Naa, saa jeg kan forstaa at (nogle) svenske kvinder ser hijab som en slags kvindefrigoerelse og “frihed fra skoenhedsidealer” … Tjah, hver til sit, men jeg kan da godt se, hvorfor hende til venstre i billedet gerne vil vaere fri for skoenhedsidealer!!

Birgitte Hansen
Birgitte Hansen
10 months ago

No hijab day – Vi danskere kan da også være med: Hvorfor skal kvinder tildækkes: https://www.youtube.com/watch?v=gojLHIeybk4

Last edited 10 months ago by Birgitte Hansen
Cat Girl
Cat Girl
10 months ago
Reply to  Peter Buch

Tak Peter. Sølv ligner en god investering. Husk at få det fysisk leveret og håb at det alt sammen er nok til at tage centralbankerne ned 🙂

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Cat Girl

Jeg tror stadig, at det økonomiske kun er så betydningsfuldt som vi gør det til. Det er beklageligvis meget få der har de par hundrede kvadratmeter dyrket, lidt husdyr og lagre nok til at undvære diverse af andetstedsfrakommende livsopretholdende forsyninger. Plus energiproblematikken/nødvendig medicin-delen.
Uden flere står på egne ben, om jeg kan formulere det så, er befolkningen som sådan- ret svagt stillet.

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Peter Buch

Energi-delen: Politikere har vedtaget CO2 mål, hvis gennemførsel forkommer mig umulige at nå.
via Hodja:
https://wattsupwiththat.com/2021/01/27/bright-green-impossibilities/

john M
john M
9 months ago
Reply to  Peter Buch

haha så du faldt også i TOTAL FAKE NEWS, køb du bare sølv Peter, held og lykke

Cat Girl
Cat Girl
10 months ago

Vedrørende demonstrationer, så var der søreme også demonstrationer imod Wall-Street hedgefunds idag:

WALL STREET PROTESTER TODAY

bitchute hash: lbW6Cgv47MtV
____________________________

OT – Corona lov
Her en god oversigt over din juridiske stilling i disse corona-tider

USING THE LAW TO EMPOWER YOURSELVES AND EDUCATE OTHERS

bitchute hash: RQm8RitktWBe
_____________________________

OT – Dagens nyheder (Søndag)
fra verdens mest troværdige kilde, som har haft ret 27 år i træk, Hr Nyheder himself, Alex Jones

BOMBSHELL !! MAJOR GOVERNMENTS SAY COVID-19 VACCINE A FRAUD !!

bitchute hash: q1ije50SaSEJ

john M
john M
9 months ago
Reply to  Cat Girl

kære Cat Girl , du har åbenlyst brug for mental hjælp.
Vi starter med , at du åbner din gps på din Iphone/android spy phone , nu kigger du på hvilket land du befinder dig i.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago
Reply to  john M

Gå nu hjem til chefredaktøren på pølletiken, bælingeren og ebbe-posten og sig til dem, at i ikke har nogen indflydelse mere og uanset hvad i udgiver jer for, så er i blot kommunistiske nyttige idioter

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago
Reply to  john M

Substantielt svar til personer som dig: Danmark besidder ingen instans, som har nogen som helst indflydelse på den overordnede udvikling i Danmark

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x