1
feb
Seneste opdatering: 1/2-21 kl. 2304
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om et år er der en halv million fattigpensionister i Sverige. Tabere i det store pensionsbedrag

Mange svenske pensionister er hjemløse og må supplere pensionen ved at samle tomme dåser ind. Forskellem mellem gennemsnitslønnen og gennemsnitspensionen bare vokser i Sverige.

I 2001 var middelindkomsten for en pensionist 130.000 kroner. Middelindkomsten for en lønmodtager var 160.000 kroner. Forskellen var 30.000 kroner. I 2019 var middelindkomsten for en pensionist 160.000 kroner, og gennemsnitslønnen for en lønmodtager 360.000 kroner. Forskellen er nu 200.000 kroner.

Det definerer fattigsomsgrænsen når pensionen er under halvdelen af en arbejders løn. Pensionerne følger ikke lønudviklingen, snarere tværtimod. Der er i Sverige 350.000 gamle svenskere, der ligger på en nettoudbetaling på under 10.000 kroner. Frem til valget år 2022 tilkommer der 400.000 flere pensionister, hvoraf 150.000 vil komme til at tilhøre gruppen fattigpensionister. Hvordan det kunne gå så galt for de gamle, der skabte velfærdsstaten, forklarer denne video. Pensionärer I Gula Västar hedder deres Facebook-gruppe. Læs Julia Caesars Förlorarna. Det stora pensionsbedrägeriet.

Thomas Sowell: Common Sense in a Senseless World

Helt ny dokumentar om den amerikanske økonom Thomas Sowell, der nu er 90 år gammel.

Thomas Sowell: Common Sense in a Senseless World traces Sowell’s journey from humble beginnings to the Hoover Institution, becoming one of this era’s greatest economists, political philosophers, and prolific authors. Hosted by Jason Riley, a member of “The Wall Street Journal” editorial board, this one-hour program features insights from Sowell and interviews with his close friends and associates, revealing why the intensely private Thomas Sowell is considered by many to be “one of the greatest minds of the past half-century” and “the smartest person in the room.”

Se også Amerikansk økonom kort og klart om indvandring og Vestens ufattelige dumhed

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Pension nu i corona tider, alle svenske uden undtagelse kan få en reel pension/borgerløn – no problem, for Sveriges vedkommende et selvskabt problem, det skal man ikke være atomfysiker for at udregne, udenrigsfødt analfabet for at se! Dag for dag vokser islam sig større og større, mere og mere umenneskeligt for en svensk på svensk jord at gennemleve hverdages terror alverdens ondskab relateret til islam, ikke længere trygt at færdes på gaden ene og alene på grund af islam! Løsningen er enkel, de enkle løsninger som regel de allerbedste, men det går ikke at komme udenom, alt er muligt i… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

OT – The Great Reset

AMERICA BEING DESTROYED FROM WITHIN BY GLOBALIST AGENTS OF THE GREAT RESET
bitchute hash: XJT1TjxVlCws

john M
john M
9 months ago

toget kører og INGEN bliver rigere.
qu skulle alle Danske have min. 25.45 mere kr. pr dag
det er ned af bakke.
Jeg er mere og mere social. Se de 1% og de påståede kommunister der mæsker sig
https://www.bitchute.com/video/QhmbANSPNE8/

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x