1
feb
Seneste opdatering: 2/2-21 kl. 0000
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har kaldt denne dækning “second to none”, det er nemlig hvad et rigtigt uafhængigt medie kan lave. Det er også den, som den norske redaktørforening vil smide Hans Rustad ud for. Også i Norge kan anstændige mennesker kun mene én ting om Trump og situationen i USA nu. Jeg ser det hver aften. Her får jeg nemlig alle de aspekter MSM tier med, også i Danmark, og som tager mig for lang tid at støve op selv.

Lars Hedegaard: USA er de riges paradis

Venstrefløjen tror Demokraterne er den lille mands parti

Venstrefløjen glæder sig umådeligt over den demokratiske sejr ved præsidentvalget. Det skyldes ikke mindst den opfattelse, at Demokraterne står på de svages side, mens Republikanerne betragtes som pengepugernes lydige redskab.

Lad os kigge på de historiske kendsgerninger:

Siden 1970’erne har USA oplevet langsom økonomisk vækst, og indkomstkløften er vokset. Indtægtsstigningerne blandt husholdninger i den lavere ende er stagneret markant, mens de rigeste har oplevet stærk vækst.

De rige blev rigere under demokratiske præsidenter

Værre står det til med formuefordelingen. Fra 1989 til 2016 voksede de rigestes (den øverste ene pct.) andel af formuerne fra 30 pct. til 39 pct., mens de 90 pct. på bunden oplevede et fald fra 33 pct. til 23 pct. I knap halvdelen af perioden har Demokraterne haft præsidentposten.

Og nu lægger Biden-administrationen op til at eliminere titusinder af jobs i energisektoren og ved at arbejde for en føderal minimumsløn på $15 i timen mod nu $7,25. Det sidste kan forekomme som en tiltrængt håndsrækning til arbejderne, og det vil da også glæde de lønmodtagere, der har et arbejde.

Derimod næppe de 1,3 millioner, der ifølge Kongressens Budgetkontor mister deres arbejde, fordi deres arbejdsgivere ikke har råd til at ansætte dem til den løn.

For storvirksomhederne er det ikke noget problem, fordi de udmærket kan betale deres ansatte mere. I øvrigt kan de kompensere ved øget automatisering.

Det er de små og mellemstore virksomheder og deres ansatte, der må lægge ryg til det demokratiske partis politik. De samme virksomheder, som i forvejen er tynget af coronarestriktionerne. A Guide to Statistics on Historical Trends in Income Inequality. – Lars Hedegaard boede i USA 1975-1980.

Fattigdom under den demokratiske guvenør Kate Brown, Portland

Dette er værre end man kunne forestille sig på forhånd. Det er den 3 verden i den første.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
9 months ago

Spørgsmålet kan også være om indkomstudviklingen og formuekoncentrationen ikke er ufravigelig når staten bliver “den store stat” , koster det navnlig for den lille mand.
Som underklassen, socialt placerede i de laveste grupper betalte tyskernes udgifter på Clearing-kontoen i Danmark til størstedelen af alle almindelige borgere i socialistiske eksperimenter, fra Sovjer, Kina, med flere til nutidens Danmark.
Befolkninger er efter min opfattelse generelt set dårlige til at lære af de få muligheder, som i det tidligere nævnte eksemplet Friland, der dog eksisterer, for en anden tilgang, skabende en anden udvikling.

Last edited 9 months ago by Peter Buch
Charles
Charles
9 months ago

Kan ikke lige nære mig For det skal fortælles. P O L I T I. Det er ikke, fordi endnu en potentiel skandalesag var lige det politichefen ved politiet i Rochester i staten New York, USA, stod og sukkede efter. Ikke desto mindre er det præcis det, betjente præsterede fredag i sidste uge. På et videoklip, som politiet i Rochester selv har offentliggjort på Youtube, kan man via et af betjentenes kropskameraer se, hvordan de behandler en ni-årig pige ganske hårdhændet. Mere på linket: https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE12730180/inde-paa-patruljevognens-bagsaede-gav-betjente-hende-et-skud-peberspray/ 01.02.2021 KL. 21:10 Inde på patruljevognens bagsæde gav betjente hende et skud peberspray En gruppe… Read more »

Charles
Charles
9 months ago

P O L I T I. Det er ikke, fordi endnu en potentiel skandalesag var lige det politichefen ved politiet i Rochester i staten New York, USA, stod og sukkede efter. Ikke desto mindre er det præcis det, betjente præsterede fredag i sidste uge. På et videoklip, som politiet i Rochester selv har offentliggjort på Youtube, kan man via et af betjentenes kropskameraer se, hvordan de behandler en ni-årig pige ganske hårdhændet. Mere på linket: https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE12730180/inde-paa-patruljevognens-bagsaede-gav-betjente-hende-et-skud-peberspray/ 01.02.2021 KL. 21:10 Inde på patruljevognens bagsæde gav betjente hende et skud peberspray En gruppe på i alt syv betjente kunne ikke få en… Read more »

Charles
Charles
9 months ago
Reply to  Charles

Forsat
Den er på tuben, og skulle den blive fjernet, er den på Rumble.
https://youtu.be/ku41-899CHo
RPD BWC CR2021-00017779 (2 of 2)

john M
john M
9 months ago
Reply to  Charles

VI lever I Danmark ! ikke USA . Stop nu . Focus DANMARK DANER
Hvad RAGER det en eneste DANER ?
en 9 årige pige får peber spray ?
en kriminel død af narko , geroge floyd ? offentlig obduktions rapport, og 10k metale idioter går på gaden .
STOP nu for helvede
DANMARK no1

Last edited 9 months ago by john M
Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  john M

Hjemmesiden blev så vidt jeg ved oprettet for at oplyse om forhold i Sverige.
At der er kommet andet på kan gøre nogle ikke ser hjemmesiden mere.
Eller er så kritiske, at de helt glemmer, de kunne lave en side om deres egen kæphest selv.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x