8
feb
Seneste opdatering: 9/2-21 kl. 1610
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige bliver et islamisk land på grund af partiets vælgerimport, siger den homoseksuelle eks- muslim Louai Ahmed.

När det kommer till gruppen muslimer märks framför allt en rejäl överrepresentation av socialdemokrater. I riksdagsvalen 2006–2018 röstade två av tre (66 procent) på Stefan Löfvens parti. Jämfört med samtliga svarande är det en differens på 36,2 procentenheter till förmån för S.Socialdemokraterna favoritparti bland muslimer: ”Ideologisk närhet”

Lars Hedegaard: Vi lever i kuldens tid

Der er grund til at lægge mærke til klimaet, for politikerne bruger det som instrument til at regulere alt og tømme vores lommer.

Jeg tror ikke pĂĄ Folketingets visioner om 210 milliarder til havmøller, flere “grønne afgifter”, forbud mod pruttende køer, svineopdræt og hvad de ellers finder pĂĄ.

Klimahysteriet er en kollektiv tvangstanke ligesom middelalderens frygt for hekse, der skulle bruges til at skræmme borgerne til at rette ind. Ligesom den katolske kirke engang brugte skærsilden til at sætte en skræk i livet på jævne folk og få dem til at ryste op med pengene.

Men ligesom skærsilden gik i sin mor, vil klimahysteriet også gøre det og blive afløst af klager over kulden.

Den ligger lige for. Vi er gået ind i periode med få solpletter. Solpletter medfører skydannelse, der holder på Jordens varme. Få solpletter har den modsatte effekt.

Sidste gang, vi oplevede et lignende fænomen, var i 1600-tallet, da det var så koldt, at svenskerne kunne vandre over de danske stræder og angribe København, og man kunne stå på skøjter på Themsen.

Denne kuldeperiode varede flere ĂĄrhundreder. Vi mĂĄ hĂĄbe, at den nye bliver mere kortvarig.

Hedegaard: Engang var journalistik et håndværk. I dag er det moralske belæringer

Politiken påstod i går i en kæmpe forsideartikel, at 1.781 fik dansk statsborgerskab i 2019. Og det var for galt, at der ikke var flere. Faktisk et brud på konventionerne.

Det viser sig nu, at tallet var 3.566 – men det vil næppe glæde Politiken, der helst ser, at Danmark importerer hele Mellemøsten og Afrika til offentlig forsørgelse.
Det er en ærlig mening.

I gamle dage ville man imidlertid have betragtet det som sløset og fyringsgrund, hvis journalister ikke tjekkede deres oplysninger.

Men vi lever i den postfaktuelle tid, hvor gode meninger altid har forrang for kendsgerninger. Så Politiken går en lys fremtid i møde.  Lars Hedegaard, 9.2.2021

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bo Eriksen
Bo Eriksen
3 years ago

Coup by immigration

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Svenska Kyrkan kaster sig ud i et forsvar for islamisk hedenskab, islamiske pædofile, islamiske volds og voldtægtsmænd!!! “Döda fiskar följer strömmen.” “Efter att prästen Iván utsattes för en häxjakt av SVT och andra mainstreammedier startade Svenska kyrkan en utredning mot honom. ” https://www.youtube.com/watch?v=nOq5CfVVelg&feature=emb_rel_end Nærliggende at tænke tilbage pĂĄ om 10 retfærdige ville Gud skĂĄne byerne Sodoma & Gomorra fra undergang, om 10 retfærdige her pĂĄ Snaphanen, om end ikke en hĂĄndfuld at Jahve alligevel ville lytte til vores bøn “fri os fra det onde” rydde Danmark rydde Sverige for islamisk ondskab den der nu nonstop vælter ind over grænsen, at… Read more »

Last edited 3 years ago by Jan Ulrik Friis
Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

I Danmark stemmer muslimerne på RV og Enhedslisten, så et kup via immigration er såmænd også igang her! For der kan vel ikke være normalt begavede etniske danskere, som kunne finde på at stemme RV eller Enhedslisten!

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

OT – Europa
EU chief Ursula covers up failure with anti-UK ‘Cold War space race’ speech
The Duran (youtube direkte link – RT journalisters mere netværksagtige kanal, gĂĄr mere i dybden med emenerne i en dialog mellem de enkelte journalister)
https://www.youtube.com/watch?v=Du7yMkCUd1o

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x