11
feb
Seneste opdatering: 11/2-21 kl. 1823
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam er i stigende grad en trussel mod europæiske kvinders sikkerhed og frihedsrettigheder. CBN kobler omtalen af Ayaan Hirsi Alis nye bog sammen med de allerede kendte ‘grooming gangs.’ Hun medvirker i indslaget. Hun medvirker også her hos Dave Rubin, hvor hun bla. taler om Danmark: Elites Admit Immigration Is Backfiring

From London to Vienna to Stockholm, young migrant men, mostly from Muslim-majority countries, are targeting white women for sexual violence and harassment. European governments are doing little to stop the attacks or punish the perpetrators for fear of being labeled racist. Now some are warning that immigration and Islam are endangering women’s rights and security across Europe. Migrant Muslims on the Prowl: ‘These Men Act in Groups and Start Hunting, Treating the Women Like Prey’

“There are Basketcases like Sweden”

Sverige taber drastisk i OECD’s velstandsliga

1970 låg Sverige på fjärde plats i välståndsligan. 20 år senare på femte plats. Till 2010 sjönk Sverige till nionde plats och 2019 backade man ytterligare till plats tolv. Detta innebär att Sverige sticker ut och är ett av de länder som haft den kraftigaste negativa utvecklingen inom välståndsligan under perioden.

För jämförbara länder, som Tyskland, är läget mer stabilt. Sverige utmärker sig genom att vara ett av de länder – Nya Zeeland och Kanada undantagna – som haft den kraftigaste negativa utvecklingen inom välståndsligan. Tyskland låg till exempel på rank nio 1970 och återfinns idag på rank tio, liknande mönster ser vi för Danmark och Nederländerna. Ett fåtal länder utmärker sig genom sin starkt positiva utveckling, främst Irland och Norge. Sverige har rasat i välståndsligan og Sverige tappar i konkurrenskraft och relativt välstånd

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

“För jämförbara länder, som Tyskland, är läget mer stabilt. Sverige utmärker sig genom att vara ett av de länder – Nya Zeeland och Kanada undantagna – som haft den kraftigaste negativa utvecklingen inom välståndsligan. Tyskland låg till exempel på rank nio 1970 och återfinns idag på rank tio, liknande mönster ser vi för Danmark …….” Fornyeligt et program på tysk ‘Tagesschau24’ om hjemløse etniske tyske i Tyskland, i øjeblikket 700.000 etniske tyske hjemløse uden bolig! Tyskland der efter denne velstandstest et mere stabilt land, sådanne fattigtyske der roder rundt i affalds bunker efter mad og pantflasker, er velsagtens effektive coronasmittere… Read more »

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Var det ikke så tragisk, kunne man mene at det var godt, der i det mindste var nogle der var sikret arbejde hele livet. Es folgen unstrittige Fakten. Diese wurden dem Autor nach Anfrage von der Pressestelle des Generalbundesanwaltes in Karlsruhe mitgeteilt: 2015 wurden 108 Terrorverfahren mit islamistischem Bezug eröffnet. 2016 hat sich die Zahl mit 201 islamistischen Terrorverfahren fast verdoppelt. 2017 schlägt sich die Flüchtlingswelle mit 1052 Terrorverfahren in der Statistik nieder. 2018 wurden 884 islamistische Terrorverfahren dokumentiert. 2019 kamen weitere 400 islamistische Terrorverfahren hinzu. 2020 sind 381weitere islamistische Terrorverfahren eingeleitet worden. Die Gesamtsumme der islamistischen Terrorverfahren durch den… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Ja om ikke det er så tragisk, sort humor for den del at Tyskland kikker til Frankrig – Belgien – England, og gyser!

Frankrig – Belgien – England kikker til Tyskland, og gyser!

For slet ikke at tale om Østeuropa, der kikker til Vesteuropa, og gyser!

Hele verden der kikker til Sverige, og gyser!!!

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Det er dybt bizart at det netop er kvinder, som plæderer mest for indvandrenes øgede adgang til vores lande! Og jo mere feministiske og jo mere kritiske de er overfor maskulinitet, jo mere taler de for indvandring af ekstremt agressive og ekstremt maskuline unge indvandere, som i stort tal voldtager og deltager i pædofile grooming bander. Feministerne hader islamkritikere, som i modsætning til dem selv kæmper i mod og advarer mod netop de muslimske kvindeundertrykkende mænd!
Er der nogen der kan forklarer mig sammenhængen?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Igen på tysk tv, et sådant datingprogram, tyske mænd der over en middag en date med tyske kvinder.

Samtlige disse kvinder henviste til deres mavefornemmelser, disse tyske mænd var ikke gode nok, i den grad at disse tyske mænd også fik nok, tålte ikke længere at høre om kvinders mavefornemmelser!

Mon ikke også vedrørende migration at hjernen er koblet fra, systematisk import af voldsideologi – massemordere – voldtægtsmænd det mere er talen om kvinders mavefornemmelser, viste sig overhovedet intet med sund fornuft at gøre!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Deadline: Statsborgerskab og sindelagskontrol
11. FEB 2021 22:30 | 34M
For at BLIVE dansker, skal man tænke som en dansker. Nogenlunde sådan lyder forslaget nu fra Venstre, der vil skærpe kravene til statsborgerskab og blandt andet indføre obligatoriske demokratisamtaler. Idéer som støttes af somalisk-fødte Ayan Hirsi-Ali

https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_-statsborgerskab-og-sindelagskontrol_237104 ( 10:36 )

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x