17
feb
Seneste opdatering: 17/2-21 kl. 2238
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) er kommet med nye betingelser for at få pressestøtte i landet. Sverige har Europas mest omfattende og mest læste alternative presse. Ganske forståeligt for os der på nært hold har oplevet mediernes censur af synspunkter, som staten og politikerne ikke ønskede udbredt. Man husker måske hvor mange tænkende og skrivende svenskere, der i 2000 tallet var henvist til at skrive i danske aviser.

EU har lagt censuren af offentligheden i entreprise

Nu har magten omsider indset, at den er intimt forbundet sproget, informationerne og fortolkningsprivilegiet, og at de med dagens frie information har spillet sig for stor en del kontrollen af hænde. De sidste tyve år har været en uforstyrret deroute for socialdemokraterne, og en stadig kurve opad for Sverigedemokraterne. Det frie ord har været en konstant torn i øjet på de mægtige, der er kommmet talrige udspil fra EU om at begrænse den, og foreløbig er vi ikke kommet længere end at Bruxelles har opfordret ejerne af de sociale medier til at praktisere den censur, deres grundlove forbyder dem at indføre selv.

Dette kommer også til Danmark i nogen form. Med den seneste tids mange tiltaler af dem (senest Kim Møller og Uwe Max), der dokumenterer for ubehagelige sandheder om islam fornemmer vi tydeligt at EU og Christiansborg har givet tommelskruerne på ytringsfriheden nogle ekstra omgange skrue.

En blog som denne vil ikke eksistere om ti år. Jo mere “multikultur” desto mere ensartede udtryk vil den tolerere. Det er også grunden til, at man ikke kan have demokrati under i en “multikultur.” Vold og trusler bliver samtaleformen. Man kunne også formulere det sådan: I fremtiden må kun politikere lyve.

Mere om emnet: Staten vill villkora innehåll för presstödAlternativmedier nekades presstödChang Frick kommenterar regeringens krigsförklaring mot alternativmedia.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
9 months ago

Ja men politikerne har da alle dage måttet sløre sandheden,bortforklare og om nødvendigt komme med en lille hvid løgn. Vi må lige huske os selv på at det er dem der skriver lovene og at vi kun er her for at adlyde dem.

Margrethe
Margrethe
9 months ago

“If you can’t beat them delete them”

Jari Norvanto
Jari Norvanto
9 months ago

Socialisterna och ‘liberalerna’ kommer aldrig att stanna i sina anspråk på att politisera tillvaron och inskränka friheterna för gemene man. De kväver gradvis demokratin och tar livet av livet – ännu så länge med vackra ord om så kallade mänskliga rättigheter, allas lika värde, klimatet (what about it?) och falska anklagelser om evig vit skuld och ondska. Men den hatiska och maktfullkomliga grimasen är synlig och de gör allt mindre för att dölja den.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago

Ikke fordi vi ikke kender svaret, kender til denne kriminalitet – vold og systematiske terror der strømmer ind over grænsen, vi ved hvor forbryderne kommer fra, vi selv pt. under etnisk udrensning og nedtælling, på tide at også politi og myndigheder MSM beretter sandheden! 7 marts kommer en Schweizisk folkeafstemning for obligatorisk offentliggørelse af de kriminelles oprindelse. Godt nyt, en folkeafstemning i Schweiz, for at tvinge politiet at oplyse om kriminelle deres nationalitet og oprindelse. En sådan lovgivning er der også brug for i Danmark ikke mindst i Sverige, at folket for øjnene op for at “berigelsen” ren kriminalitet og… Read more »

Poul
Poul
9 months ago

Kravet om at indholdet skal være sandt er jo fair nok, men “ansvarligt” betyder i praksis at alt hvad der kunne gøre borgerne vrede eller rette fokus hen på dem der bærer ansvaret for kriminaliteten bliver forbudt. Spørgsmålet er så om det er artikel 13 eller medie afsnittet i marrakesh aftalen der spøger, eller noget helt tredje? Jeg ville sådan ønske at paludan eller en anden advokat ville bruge deres tid på at undersøge disse ting, og derefter fremlægge dem for danskerne så ingen længere var i tvivl om hvem der egentlig bestemmer i det her land. Det burde jo… Read more »

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Poul

“Kravet om at indholdet skal være sandt er jo fair nok” Ja. Det er også fair nok med et krav om, at vi skal være gode ved børn. Men hvem skal definere, hvad det vil sige? Når MSM medier og politikere, undlader at oplyse befolkningen om de uundgåelige, langsigtede konsekvenser ved af masseimporten af muslimer er det jo blot udeladelse af helheden. Du kan ikke beskylde dem for at tale usandt. Hvis jeg der i mod råber op om, for eksempel” Pas på!, om 30 år har muslimerne taget magten her i landet”. I praksis blev det så først om… Read more »

Last edited 9 months ago by Margrethe
Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

OT – What might be true about the shape shifting reptilians?
(Why did nearly all the things, David predicted come true?)
WHEN PEOPLE HAVE NOTHING LEFT TO LOSE – THEN WE’LL SEE THE REAL REVOLUTION – DAVID ICKE
bit chute dot com /video/4VL4jhqo8tIc/

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x