18
feb
Seneste opdatering: 18/2-21 kl. 2144
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kent Ekeroth kommenterar nyheten att regeringen lägger förslag om ändring av förordningen om hur mediestöd ska fördelas av myndigheten MPRT. Nu ska den statliga myndigheten avgöra vilka nyheter som är ”rätt eller fel” som grund för vem som kan få bidraget. Det ses av många som en direkt attack på alternativmedia och borgar för godtycke från en redan kritiserad myndighet.Samnytt

Danmarksgade

Terroristen Mohamed Geele holder Danmark for nar

Af: Uwe Max Jensen

Jeg har skrevet en del om den somaliske terrorist Mohamed Geele, der forsøgte at slå en dansk folkepensionist ihjel foran pensionistens barnebarn. Selvom Mohamed Geele fik en udvisningsdom render han i dag rundt på fri fod i Danmark. Naturligvis på offentlig forsørgelse. I august 2018 skrev jeg et læserbrev (læserbrevet blev ikke publiceret nogen steder) om Mohamed Geele, som jeg her citerer i sin helhed:

Danmarksgade

I går sad jeg på Smedekroen og ventede på en ven. Eller rettere sagt: Jeg sad udenfor ved det bord, som Smedekroen for et par år siden begyndte at stille ud på gaden i et forsøg på at følge med tiderne. Jeg har nu aldrig set nogen sidde der. Smedekroens stamgæster går ikke på værtshus for at vise sig frem eller følge med i bylivets fortrædeligheder, men fordi de har tørst.

Smedekroen ligger i Danmarksgade – en gade, hvor jeg boede kortvarigt i begyndelsen af 1990’erne. Dengang fik området tilnavnet Lille Somalia af aalborgenserne, fordi somaliske flygtninge med slør og flagrende gevandter ofte gik gennem gaden. Det havde sin naturlige forklaring. Den gang lå kommunens socialkontor for enden af Danmarksgade. (Det gør det stadig, men en del funktioner er flyttet til andre adresser i byen.)

I 1990’erne var både islamisk påklædning og afrikanere et særsyn i Aalborg. Men det er gået i Aalborg som i de fleste større (og mindre) byer i Danmark. Islam har bidt sig fast, og i dag er der på Danmarksgade et etnisk supermarked (det var tidligere en grønthandler, og man kan stadig få frugt og grønt, men det er altså nu udvidet til et decideret supermarked), en etnisk frisør, endnu en etnisk grønthandler og en halalslagter. Selv den trendy tøjbutik Sarahs Saloner har ansat en ekspedient med slør for at falde ind i miljøet.

På Frederikstorv, der flugter med Danmarksgade, er pølsevognen blevet til Pølsehuset. Jeg orkede ikke at gå derind, men jeg kunne fra mit bord konstatere, at Pølsehuset sælger kebab, og jeg forestiller mig, at der, hvad pølserne angår, alt andet lige er tale om kyllinge- eller fårepølser. Desuden er der opstillet en mobil madvogn på torvet, hvorfra nogen arabere sælger “byens bedste kylling”. Jeg gætter på, at kiosken på torvet også er blevet overtaget af muslimer, siden jeg boede i Danmarksgade, men jeg gad ikke at forlade min Tuborg for at få vished.

Ovenpå Smedekroen lå indtil for nylig Nordjyllands største moske – Kulturel Forening for Børn og Unge. Moskeen var som så mange andre moskeer i Danmark konstrueret som en kulturel forening, så man kunne hente penge i det kommunale system via fritidsloven. Det ville en moske ikke kunne, da man ikke giver kommunal støtte til religiøse aktiviteter. Et organiseret bedrag sat i verden for at få sugerøret ned i de kommunale kasser. Hvordan det fungerer i praksis har Ahmed Akkari beskrevet i sin bog.

Selv samme Akkari fik i øvrigt sin islamistiske opdragelse i moskeen ovenpå Smedekroen. Senere rykkede Akkari til Aarhus, da det islamistiske miljø trods alt var for lille i Aalborg. Fokus kom der for alvor på moskeen i Danmarksgade, da et tidligere bestyrelsesmedlem i moskeen – somaliske Muhudiin Mohamed Geele – opsøgte Kurt Westergaard på tegnerens bopæl med den intention at slå ham ihjel med en økse og en stor kniv, fordi Westergaard med sin tegning af religionsstifteren Muhammed havde fornærmet islam. Noget man ifølge bestyrelsesmedlemmet ikke skulle slippe levende fra.

Muhudiin Mohamed Geele fik ikke held med sit forehavende, da Westergaard flygtede ud på lokummet, der var blevet omdannet til et sikringsrum, hvis pansrede dør modstod adskillige øksehug. Politiet nåede efter kort tid frem til Westergaards adresse og uskadeliggjorde øksemanden med skud, da han også forsøgte at angribe de fremmødte betjente.

Efter terrorangrebet kom der selvsagt fokus på moskeen / den kulturelle forening, og det blev tydeligt, at foreningen havde snydt sig til en lang række midler. Den kommunale pengestrøm blev stoppet, og efter et stykke tid lukkede moskeen. Den genopstod dog senere som kulturforening og ungdomsvejledning Aalborg Moske i et nærliggende industrikvarter. Et godt bud er, at moskeen igen har snablen nede i de kommunale kasser. I hvert fald er Aalborg Moske under kraftig udvidelse.

Alt dette sad jeg som en anden Marcel Proust og tænkte på, mens jeg drak af min Tuborg. Og så kom der pludselig en tilsløret kvinde forbi. Hun har sandsynligvis indtil maskeringsforbuddet trådte i kraft været iklædt niqab, men nu var niqabens underdel flyttet fra området under øjnene til lige under næsen (jeg fik ikke taget et foto, men har illustreret det). Sådan kan dansk lovgivning altså føre til nye islamiske udtryk. Men det mest opsigtsvækkende var imidlertid, at kvinden var på cykel. Man kan sige meget om muslimer, men de kører ikke – når man ser bort fra Tayeb Braikia – på cykel.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
9 months ago

Selvom Mohamed Geele fik en udvisningsdom render han i dag rundt på fri fod i Danmark.
Er det korrekt?

T. Snorrason
T. Snorrason
9 months ago
Reply to  T. Snorrason

På Fjæsbook ser det ud til at hr. Geele har været hjemme i sit hjemland inden for de sidste par år?

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

Ligesom alle andre steder (som også er staten, eller hvad vi skal kalde globalisterne efterhånden – satanister – er nok det bedst beskrivende

Den Nervøse
Den Nervøse
9 months ago

Det er bare så forargerligt at Kurt Westergaards attentatmand kan gå frit omkring i Danmark!
Endnu er bevis på at vores politikere ikke bekymre sig om danskernes sikkerhed!
Kort sagt de vægter hensynet til internationale konventioner og terrorister fra Stormellemøsten højere end danskernes sikkerhed!
Danmark vil så forfærdelig gerne være foregangsland, vi kunne denne gang være de første, til at forlade konventionerne. Men politikerne ved godt at hvis vi melder os ud, så er det slut med bengnaver jobs i Bruxelles til afdankede danske politikere!

Nielsen
Nielsen
9 months ago

De nord-øst Afrikanske abemennesker bør holdes så langt væk som muligt. De er kriminelle sådan cirka 99 procent. Hvorfor tror i at somaliere ligner hinanden? Det er fordi de er mennesker man skal være særdeles forsigtig med at have omgang med. Desuden er de blevne blandede med arabere (barbarer) . Hele øst Afrika er ved at blive overtaget af Muhammeds lystige svende – dødskulten – islam eller hvad du foretrækker at kalde forbryderne og deres krigsideologi islam. Der er kun os som kan forsvare os mod islam og muhammedanere. Det er os selv. Dhimmi strisserne gør i n g e… Read more »

Charles
Charles
9 months ago

Hvad siger grundloven til dette. ? Så vidt jeg ved: https://www.ft.dk/da/dokumenter/bestil-publikationer/publikationer/mingrundlov/min-grundlov/kapitel-8/paragraf-77 § 77 Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres. Kommentar: Alle borgere kan udtrykke det, de vil. Man kan sige, skrive eller på anden måde udtrykke sine tanker offentligt. Men samtidig må man også tage ansvaret for det, man siger eller skriver. Lovgivningen sætter nemlig nogle grænser for, hvad man kan tillade sig at sige eller skrive offentligt. Hvis man f.eks. er meget grov og fornærmer et andet… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago
Reply to  Charles

Ytringsfrihed er som meget andet et emne der er fyldt med modsigelser. Grundlovens paragraf 77 hævder der er ytringsfrihed. Men. I straffeloven findes en paragraf der forbyder trusler. Definitionen af hvad en trussel er er ikke beskrevet. Hvilket kunne få nogle til at mene, at de der skal opretholde loves overholdelse, den udøvende magts repræsentanter, ene definerer hvad en trussel er. Problematikken er ikke mindre når injurier, patenter, opskrifter og national sikkerhed også kan optræde. Beskyttelse af offentligheden, for andres skånen for noget, mod udbredelse af materiale ikke at forglemme. Ytringsfried findes for mig at se udelukkende i Struensees version,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago

Hvor er mit svar til Charles?

Peter Buch
Peter Buch
9 months ago

Hvorfor der ikke “kun” er skatteudgifter til en kanal med meterologi, beredskab, hjælp til blinde, døve, andre særlige typer, og mediestøtte ellers ikke eksisterende fatter jeg stadig ikke.

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

OT – Nyheder af stor betydning for os alle
AJ 1st hour:
bitch ute hash qSG3K3lD6BjF

Last edited 9 months ago by Cat Girl
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x