26
feb
Seneste opdatering: 28/2-21 kl. 1556
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“75 procent af Republikanerne mener, at Joe Biden vandt ved hjælp af valgsvindel, endda ikke så få demokrater mener det samme. Om USA efter Donald Trump med professor Claes Ryn. Se også Majority of Republicans say 2020 election was invalid: poll,  Det fortæller dansk journalistik heller ikke noget om.

Bidens galehus – USA er blevet hadets republik

Af Lars Hedegaard

Det demokratisk-dominerede Repræsentanternes Hus har netop vedtaget den såkaldte “Equality Act”, hvorefter seksuel orientering og identitet får forrang for biologisk køn. Så hvis en tidligere mand siger, at han er kvinde, får han adgang til toiletter og andre faciliteter, der før var reserveret for kvinder. Han kan ligeledes deltage i kvindesport, som herefter ophører med at eksistere. Skolerne får pligt til at undervise i seksuel orientering og identitetspolitik.

Loven vil også fjerne forældreretten fra forældre, der nægter at lade deres mindreårige børn underkaste kønsskiftebehandling. Institutioner, som af religiøse grunde forsvarer det traditionelle syn på liv, sex og ægteskab, må forvente sanktioner.

Det er tvivlsomt, om loven kan blive vedtaget i Senatet.

Den demokratiske kulturrevolution har allerede fået vind i sejlene. Mens 5,6 pct. af voksne amerikanere identificerer sig som LGBT (det står for lesbiske, bøsser, bi- og transseksuelle), gælder det hele 16 pct. af dem, der er født mellem 1997 og 2002, og som altså er vokset op med mediernes propaganda.

Bidens netop udnævnte transportminister, Pete Buttigieg, går ikke synderligt op i transport, men vil bruge sit ministerium til at bekæmpe “systematisk racisme”.

Senator Ted Cruz – republikaner fra Texas – kalder Bidens indvandringspolitik den mest radikale, der nogensinde er præsenteret. I praksis ophæver den USA’s grænser og tillader fri indvandring af enhver, der har lyst til at komme. Udviste immigranter får lov at komme tilbage, selvom de f.eks. har begået mord eller voldtægt.

Som det stod klart længe før præsidentvalget, nærer Biden varme følelser for Kinas kommunistiske parti, med hvem hans familie har indgået lukrative aftaler. Nu viser han også forståelse for præsident Xi Jinpings koncentrationslejre for uighurer og udtaler, at Xi “har forstået det”.

Imidlertid bliver Bidens ømme kærlighed ikke gengældt af Kina, som har underkastet amerikanske diplomater en ydmygende anal undersøgelse for corona.

Hvis man spørger, hvad der får 80 millioner amerikanere til at hade USA og landets traditionelle kultur, finder de svaret i en nylig opinionsundersøgelse fra meningsmålingsinstituttet Echelon. Den viser, at mens republikanerne prioriterer politiske problemer, så som indvandring, sikkerhed og skatter, er de fleste demokrater – nemlig 82 pct. – helt eller overvejende motiveret af had til dem, der støtter Trump.

De går end ikke op i “den globale opvarmning”, der slet ikke figurerer i deres liste over prioriteter.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
9 months ago

Och allt kan skyllas på en enda man nämligen John SCOTUS Roberts som svor in muslimen Obama trots Roberts vetskap om Obamas ursprung.
Till råga på allt TRE gånger!!!
Så här skriver SVENSKA DAGBLADETS Lisa Irenius.https://www.svd.se/problemet-med-den-hemliga-historien
Det var inte en slump att valprocessen i USA fungerade trots Donald Trumps försök att undergräva den. I själva verket gjordes en mängd insatser bakom kulisserna, om detta berättar ett Time Magazine-reportage som har fått stort genomslag. ”Den hemliga historien om skuggkampanjen som räddade 2020 års val” publicerades på nätet för en dryg vecka sedan.

John
John
9 months ago

Nok er jeg uønsket her på stedet og bilder mig ikke ind, at jeg har ret til at insistere på at være her. I det hele taget minder jeg på ingen måde om facebook-krigerne, der ikke godtager ejernes ret til at udelukke folk. Men da Steen selv har bragt emnet på bane, synes jeg, at han skylder folk at lægge en advarsel ud på bloggen, så at de kan se, hvilke “kvalifikationer”, der er velkomne. At påstå at alt, hvad Steen ikke er enig i, er ondskabsfuldt og destruktivt, er at slippe lovlig nemt om ved brud på trykkefriheden, som… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

OT – Globalt angreb på menneskeheden
ALARMING VIDEO ON C19 TESTS & VAX
bitchute hash dm2paKoQbwYA

Last edited 9 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
9 months ago

OT – Trudeau’s Canada
CANADIAN WOMEN ASSAULTED AT GOVERNMENT QUARANTINE HOTELS!
bitchute hash 66Y39rQ3SY8M

Last edited 9 months ago by Cat Girl
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x