28
feb
Seneste opdatering: 28/2-21 kl. 1914
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og deres enorme omkostninger – alene indvandringen koster 300 mia om året

Økonomen Jan Tullberg förklarar att klimatfrågan kan ses som en religiös fråga. Vi går över till att diskutera utmaning nr 2 som handlar om massinvandringen. Tullberg har tidigare räknat fram att migrationen kostar mer än 300 miljarder per år, en kostnad som vältras över på kommande generationer. Förutom den ekonomiska kostnaden finns det andra mänskliga kostnader exempelvis de problem som drabbar svenska barn i skolan. – klimaet optager de første 30 minutter. Del 2 høres her.

Lars Hedegaard: Venstre og højre har byttet plads

Et af vore dages mest upåagtede politiske fænomener er, at det traditionelle venstre og det traditionelle højre har skiftet plads, når vi ser sagen ud fra et klasseperspektiv. I dag er dem, der kalder sig venstre, nære allierede med de rigeste kapitalistiske monopolforetagender – så som Big Tech, Wall Steet, medicinalindustrien m.fl. – mens republikanerne slås for den lille mand, for arbejderne og mindre næringsdrivende. Det bliver tydeligt, når man lytter til den ene tale efter den anden ved den årlige CPAC-konference, som i disse dage afholdes i Florida.

Hør f.eks. kongresmedlem Matt Gaetz’ passionerede opgør med den korrupte alliance mellem storkapitalen og den demokratisk-ledede regering. Lægger man dertil, at det republikanske parti er forkæmper for ytringsfriheden, som Big Tech, demokraterne og de dominerende medier gør alt for at undertrykke, står det klart, at den såkaldte venstrefløj intet har med traditionel venstreorientering at gøre, men er blevet et redskab for profitinteresser.

Det er et underligt sammenrend. Hvad skal man kalde fænomenet? Hvad vil være passende for et system, der ikke har andre formål end at koncentrere rigdommen på stadigt færre hænder og undertrykke modstanderne?

Nihilisme måske. Men det passer heller ikke, for den herskende klasse har i hvert fald ét mål, som den gør alt for at opfylde, nemlig penge og magt.

Hvis de rige skal blive rigere, er det kun logisk, at de må gøre op med alle historisk forankrede værdier og forestillinger.

Det går under navnet “cancel culture” – og det kommer snart til Danmark.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
8 months ago

Sammenrendet af venstrefløjen, medierne og storkapitalen hedder såmænd fascisme. Det er rendyrket fascisme og set før i verdenshistorien.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago

Sverige appellerer nu til den sunde fornuft !?!!?!! Sverige der indtil nu i dårskab i regulær ondskab har valgt allerlaveste fællesnævner, lad os tage Sveriges Rigsdag på ordet, nu Sverige står i lort til halsen holde op med at grave! Derfor her i vintermørket genopfrisker glade sommerminder fra den svenske rigsdagsåbning, løsningen for Sverige kan ligger i et eneste ord:  ÅTERVANDRING! Intet ondt i återvandring tværtimod sund fornuft, om Sverige vil frelse sit eget det svenske folk fra den visse død! Alt andet har Sverige prøvet tusinde gange om til sin egen undergang, återvandring er vejen ud af dette islamistiske… Read more »

sussebassa
sussebassa
8 months ago

Återvandring.,helt enig..og total stopp for videre innvandring.
For å iverksette det må Sverige få en annen regjering,,SD M o Kd.
Så valet i 2022 vil bli ødevalet for svenska folket.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  sussebassa

Ja 2022 bliver ødes valget, valget imellem liv eller død for det svenske folk på svensk jord!

Sverige er i forvejen en islamisk røverhule, en islamisk gavebod!

Hvor kan en etnisk svensk en etnisk dansk efterhånden flygte til ? 

EU landene et efter et ved at lukke at slukke bag os!

sussebassa
sussebassa
8 months ago

..flykte til..
Et alternativ er å heller sloss..borgerkrig istedenfor å levere våre land på sølvbrett til islam..ondskapens ideologi.
I Sverige har jegere mye våpen i hus, så legge oss flate kommer ikke å skje.
Ellers kan Norge, Færøyene, Island være et alternativ for de som vil flykte, men bare etniske dansk svenske sjelvklart.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
8 months ago
Reply to  sussebassa

Heldigvis at Norge endnu ikke en del af EU, så findes der alligevel retfærdighed til.

I øvrigt forfriskende at høre hvilken kamplyst der er i dig Sussebassa!

Islam ved end ikke hvad de er oppe imod, islam fører en helt systematisk udryddelseskrig rettet imod os (intet hemmeligt i det) kun at Statsmagten tøver med åbent at erkende sig være i krig imod islam, hvor mange lig skal der på bordet?

En sådan erkendelse fra Statsmagten Sverige såvel som Danmark kan vise sig at komme for sent!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 months ago

Hvidheds-vanviddet vil tilsyneladende ingen ende tage 🙄 COCA-COLA FACES BACKLASH OVER SEMINAR ASKING STAFF TO ‘BE LESS WHITE’ The drinks company has been accused of ‘blatant racial discrimination’ https://www.independent.co.uk/life-style/coca-cola-racism-robin-diangelo-coke-b1806122.html Coca-Cola has come under fire from conservative critics, who have accused the drinks brand of reverse racism, after it used a training video that encouraged staff to “try to be less white”. The content of a training session was leaked by a Coca-Cola employee who sent pictures of slides asking white people to be “less ignorant,” and “less oppressive”. One slide in her training session sent to Coca-Cola employees outlined that… Read more »

Normanneren fra Aftenposten
Normanneren fra Aftenposten
8 months ago

Hurra for Swebbtv. God samtale mellem intelligente mennesker.

***********************

Bvadr for Document./dk og no. Pervers fanebærer for Norge!

Musen gungrer. Who cares?

Nielsen
Nielsen
8 months ago

Forskellen mellem Sverige og Danmark er til at få øje på. Endnu.

John M
John M
8 months ago

Sverige .. .Sverige .. Sverigestan .
Steen , det er game over for SverigeStan.
Hvad med , at sætte focus på Tyskland !
Som er LANGT værre , nærmest i frit fald

Peter Buch
Peter Buch
8 months ago
Reply to  John M

Hjemmesiden startede som dansk-svensk blogspot så vidt jeg husker.
At du kunne ønske større perspektiv på andet er interessant.
Lav venligst en hjemmeside med det ønskede indhold selv.
På forhånd tak.

Peter Wang
Peter Wang
8 months ago
Reply to  John M

Hej Lars!
Har du ikke bemærket, at alle revolutioner er standset i det øjeblik, hvor lederne hatr fået fat i pengekassen.
PW

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 months ago

Vanviddet vil ingen ende tage 🙄 COCA-COLA FACES BACKLASH OVER SEMINAR ASKING STAFF TO ‘BE LESS WHITE’ The drinks company has been accused of ‘blatant racial discrimination’ https://www.independent.co.uk/life-style/coca-cola-racism-robin-diangelo-coke-b1806122.html Coca-Cola has come under fire from conservative critics, who have accused the drinks brand of reverse racism, after it used a training video that encouraged staff to “try to be less white”. The content of a training session was leaked by a Coca-Cola employee who sent pictures of slides asking white people to be “less ignorant,” and “less oppressive”. One slide in her training session sent to Coca-Cola employees outlined that “to be less white”… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x