3
mar
Seneste opdatering: 4/3-21 kl. 1548
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da jeg var omkring 20 år, havde jeg gjort noget for mig selv, som jeg ikke anede, hvor meget skulle komme mig til gode. Nogle år før var jeg gået i gang med at grave mig igennem hele Orwells forfatterskab, og i 1970 udkom the Collected Essays, Journalism and Letters på Penquin i fire bind på omkring 1600 sider.

Jeg havde således læst hvert er ord af Orwell i ubefæstet alder, og det skulle komme mig til gode i de tossede 70 ere. Hvad kunne en tyveårig, politisk ignorant ikke ellers være faldet for? Hvor var det et held at være barn og ung i en tid hvor man læste sig fra sin medfødte uvidenhed. Hør også Orwell’s Review of Hitler’s “Mein Kampf”: A Lesson for Today

Frankrig forbyder Generation Identitaire

“Giv mig manden, så skal jeg nok finde forbrydelsen”

Det er en gammel erfaring, at når noget  er magtpåliggende nok for politikerne, er en lov bare et stykke papir og retssamfund bare et ord til festtaler. Og det magtpåliggende er, at politikerne selv ser, at den “multikultur” de er eneansvarlige for, er ved at eksplodere op i hovedet på dem. Og som NKVD’s Lavrentiy Beria sagde: “Giv mig manden, så skal jeg nok finde forbrydelsen.”

Det er også baggrunden for, at jeg selv og en del andre ukriminelle mennesker jeg kender, nu snart bliver retsforfulgt og dømt i en dansk, politisk domstol, der bliver misbrugt af politikere på vej ud i panik over egne politiske brølere: Islam og multikulturen, som de kupagtigt har påført deres landsmænd, der står mere og mere afklædt, men som de ikke et sekund har tænkt sig, de skal have ansvaret for. Jeg mener selvføgelig de bør retsforfølges, ikke jeg.

I dag bekendtgjorde Macrons indenrigsminister, at man har opløst Generation Identitaire. Angiveligt for at opildne til had, diskrimination og vold. Dette sker på trods af at ingen er dømt for disse ting. Generation Identitaire har insisteret på at være en ikke-voldelig højreorienteret bevægelse, der igennem opfindsom aktivisme har kritiseret magten i Frankrig. Man har tidligere forsøgt at gå rettens vej, for at ramme Generation Identitaire, men da der ikke var noget at komme efter, har man så valgt at bruge sin politiske magt til at opløse organisationen.

Udstillede regeringen

Opløsningen af en de stærkeste og mest kritiske stemmer på den indvandringskritiske fløj i Frankrig sker midt i den valgkamp, der går forud for valget i 2022. Macrons regering forsøger i høj grad at vise sig som islams stærkeste modstander, for at at udkonkurrere Marine Le Pen, der indtil videre står stærkt i meningsmålingerne.

En af de love man har brugt til at opløse Generation Identitaire er en lov fra 1936, der forbyder private militser. Her lægges til grund, at man ved aktionerne i Alperne og Pyrenæerne har haft ens blå jakker på. Men det man gjorde ved disse aktioner, var at holde øje med grænserne og derefter kontakte myndighederne, hvis man så nogen migranter, der forsøgte at krydse dem. Dette kan på ingen måde siges at være i nærheden af at være en milits, uanset om man bærer en letgenkendelig blå jakke. Derfor ligner dette også noget af et figenblad, som man forsøger at anvende til at dække over sin politisk motiverede beslutning. – Se det hele Generation Identitaire forbudt i Frankrig

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
3 years ago

Det er så groft at det naturligvis giver dønninger i befolkningen. Under alle omstændigheder er det vand på Lé Pen´s mølle og godt for det.

Med den beslutning har Frankrig i den grad fået et demokrati-problem.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Lamotte-statyn stulen: ”En attack mot den fria konsten” https://nyheteridag.se/lamotte-statyn-stulen-en-attack-mot-den-fria-konsten/ Joakim Lamottes fötter och en dammsugare är allt som står kvar av den berömda Lamotte-statyn framför LO-borgen. Någon eller några har skruvat av glashuven, stulit delar av statyn och sedan lagt tillbaka huven ovanpå betongfundamentet. – Det är en flagrant attack mot den fria konsten, varken mer eller mindre, säger upphovsmannen Chang Frick. … Lamotte efterlyser statyn Statyn är en del av en reklamkampanj för elbolaget Svensk Kärnkraft som Frick grundat. I marknadsföringen av elbolaget fungerar Joakim Lamotte som en slags influencer, en kampanj som enligt Frick slagit väl ut. Däremot… Read more »

IMG_20210303_004044.jpg
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Flere hårdt såret ved angreb i Sverige – efterforskes som terror

3. mar. 2021, 17:56
Opd. 3. mar. 2021, 19:08

https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-03-03-flere-hardt-saret-ved-angreb-i-sverige-efterforskes-som-terror

Gerningsmanden blev skudt af politiet.

En mand i 20’erne er blevet skudt af svensk politi i Vetlanda. Manden skal have angrebet flere personer med et ikke nærmere præciseret våben.

Svensk politi efterforske angrebet som mistænkt terror

Ifølge Sveriges Radio er flere personer blevet hårdt såret.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Onsdag d. 3. mar. 2021 – kl. 17:52 Opdateret onsdag d. 3. mar. 2021 – kl. 18:58 Mand skudt af politi i Sverige: Angreb flere personer En mand i 20’erne er blevet skudt af politiet i den svenske by Vetlanda, efter han gik til angreb på flere personer i centrum af byen https://ekstrabladet.dk/krimi/mand-skudt-af-politi-i-sverige-angreb-flere-personer/8491667 En mand i 20’erne er blevet skudt af politiet i Sverige. Manden gik til angreb på flere personer i den svenske by Vetlanda, hvilket ledte til episoden, hvor en betjent måtte trække sin tjenestepistol og skyde manden. Ifølge svenske medier er mindst otte personer kommet til skade… Read more »

Skåning.
Skåning.
3 years ago

Også paa Petterssonsblogg.se   och samnytt.se / Hilsen.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Og de ansvarlige Løfvenregjeringen ..Løfven Løøf Buch går selvsagt ut og kaller det “fryktelig”.
De har tatt denne massemorderen inn i landet.
En blir skikkelig dårlig over disse dobbelmoralister som ikke har aning hvem som befinner seg i landet eller bryr seg.
Bare når slikt skjer..men hvem tror på de lengre.

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

Macron er en del af den globale mafia, som er i færd med at begå folkemord på europæere og øvrig kaukasere globalt, han er endda gift med skyggeregeringen OT – Banned på uriasposten dot net: bitchute /search/?query=%222+2=5%22&kind=video Hvordan 2+2=5 fremkommer og hvorfor blandt woke psykopater En kortfilm om det store covid-hoax (2+2=5) bitchute hash mPOpWPfT9BGT ……….. banned på woke uriasposten: CAN SOCIETY GO ANY LOWER?? [MIRRORED]bitchute hash d8gFASR3dAaU ……….. OT – Uni-professor forklarer hvad vaccinerne er: SUCHARIT BHAKDI – FULL INTERVIEW – PLANET LOCKDOWNbitchute hash: khCroRwRDH8D ……….. OT – Journalism HILARIOUS! BRITISH TV NEWSMAN LOSES IT DURING A STORY ON… Read more »

Last edited 3 years ago by Cat Girl
Svend Giønge
Svend Giønge
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Hvornår er disse historier blevet forbudt på Uriasposten ?
Hvorfor er Uriasposten Woke ?
Ved godt det ikke er relevant i forhold til arttiklen !

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Svend Giønge

Det har de været i årevis. Kim bedriver en eller anden form for beskyttelse imod alle der har lidt mere omløb i hovedet end den almindelige indoktrinerede dansker og har censureret alt omkring corona indtil nu, hvor der kommer en smule igennem. Nu da alle vist efterhånden kan se, at det store svindelnummer ikke indeholder hensyn til vores helbred, men masser af nazistisk manipulering til at få mange mennesker til at blive skudt med de syge injektioner

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Svend Giønge

Hør nu her Svend. Kim fra den kontrollerede oppositionspresse har censureret alt Infowars og lignende i mindst et årti. Han sidder stadig og postulerer at bin Laden fik WTCtårnene til at smuldre ved at flyve ind i dem og lignende syge historier fra konspirationsteoriernes “woke”, nazisocialistiske overdrev, så jeg kan kun betragte Kim “Møller”-øller som nazisocialist, der bedriver kontrolleret opposition på vegne af Antifa, men tro, hvad i vil. Prøv om i kan få Milenia Millies nye dokumentar til at optræde i kommentarfelterne hos Kim eller prøv at få hans “Off-Topic” til at tilføje linket. Han er den mest notoriske… Read more »

john M
john M
3 years ago
Reply to  Svend Giønge

Uriasposten Kim Møller er NEO liberatær . Sletter med løs hånd. Jeg har 7 års ptrscn , Kim er RADIKAL. Et opsamlingssted , et registrerings sted . NB er et HOAX, DE vil ikke sende nogen retur , men flere penge til lars sejr og hans kumpaner billig arbejdskraft Endnu mere vigtig, At DR stadig kan formidle den ene løgn efter den anden , selv online mens DF NB V bare sidder og nikker , er DET virkelige “problem”, Det er gået op for mig , at det er pest eller kolera. Og alle er inficeret HVILKEN regering støttede Libyen… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  john M

Danmark er historie. Det jeg linker til, er det, som er vigtigt for danskerne. Det gælder hele verden nu. Der findes ingen lande mere

Last edited 3 years ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
3 years ago

woke er selvfølgelig et ord, som psykosatanisterne og deres følgere, ateisterne har tyvstjålet fra den store vækkelse (opvågning – awakening) for at marginalisere vores begreb, skabt af David Icke og Infowars, ligesom de stjæler alle andre ting vi eksponerer for at camouflere deres forbrydelser for alle idioterne, som stadig tænder for nazitossekassen og læser i de danske nazipropagandaaviser, ogdet er sandt som citeret ovenfor at Macron har forbudt GI fordi naziMacron ønsker at opildne til had, vold og diskrimination

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Cat Girl

To wake up er noget, alle har talt om på højrefløjen siden midten af nullerne, da 911-hoaxet blev belyst

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Vi kalder det også at blive “Red-pilled”, så det rækker helt tilbage til filmen “The Matrix”

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Cat Girl

The Matrix (1999)

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Satanisterne kan ikke selv skabe noget, men de kan invertere alt

Cat Girl
Cat Girl
3 years ago
Reply to  Cat Girl

Hvorfor kalder jeg almindelige danskere og deres ledere for nazisocialister?:

COMPARING MASK WEARING TO HOW NAZIS CAME TO POWER AND TREATED THE JEWS
bitchute hash 9WxIwYwg03bD

Last edited 3 years ago by Cat Girl
19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x