3
mar
Seneste opdatering: 6/3-21 kl. 1348
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Syv stukket ned af afghaner – tre er livstruende såret

Vetlanda i det smålandske højland er en flække på 13.000 sjæle. Jeg har været der, og det er ikke langt fra verdens ende, kan jeg love jer. Så langt ud i provinsen er Sverige destabiliseret af deres livsfarlige politikere. I en mistænkt terrorhandling er otte beboere stukket ned, tre er livstruende såret. Man har en video af nedskydningen her. Den mistænkte Tamim Sultanis opholdstilladelse udløb i november 2020.

Det hele kræver en særlig sproglig finfølelse af statjournalistikken at beskrive. Sveriges Radio forsøgte sig med: ”Vad vet vi om gärningsmannen?” SRs reporter: ”Det vi vet är att mannen kommer från höglandet.” Afghaneren var altså en Smålænding. Thomas Nydahl gør nar af nomenklaturaens kvaler:

Terrorn är närvarande i vårt arma land

Vi fick ett nytt begrepp i det svenska språket. Vetlandadådet. Hörde ni det? Vetlandadådet. I Rapport sa man att “en man har skjutits i samband med ett gripande”. Falskt som vatten. Vid samma tidpunkt försäkrade polisen att “det handlar inte om ett terrordåd”.

En timme gick, så var terrordådet bekräftat. Alltså: i lilla Vetlands höggs åtta personer ner av (vem kan det vara, undrar man?) och några av dem är illa skadade. Det uppger Expressen.

Svensk nyhetsrapportering befinner sig i en annan värld än den verkliga. En av de ansvariga för importen citeras i DN:

Inrikesminister Mikael Damberg (S) kallar händelserna i Vetlanda ”fruktansvärda”.

”Flera personer är allvarligt skadade. Det är fruktansvärda händelser och mina tankar går till de drabbade och deras anhöriga. Just nu är det oklart exakt vad som har hänt och vad motivet varit. Polisen har gripit en misstänkt gärningsman och har inlett en särskild händelse för att hantera händelseutvecklingen och skapa trygghet i Vetlanda” säger Damberg i ett pressmeddelande.

Den mistænkte terrorist anholdes. Han er afghaner, så er han formentlig udvist og vil protestere over det.

Angiveligt nedskydning af terroristen

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
2 years ago

Det var udelukkende et spørgsmål om tid.

Tillykket til Stefan Löfven med bidraget til Sveriges ulykke.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Santor

Stefan Löfven er ikke alene om dette. De medskyldige er hans vælgere + de politikere der gik i koalition med ham, for at sætte SD uden for indflydelse.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Charles

Det er sosseLøfvens politikk alikevel som er utgangspunktet..ligger i bunn..den de andre politikerne bakker opp om..fellesnevner globalistene/kulturmarxistene.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Svenskerne er indtil nu sluppet overraskende let, dette angreb et grimt for dem det går ud over, men det er et lille angreb! Svenskerne venter på det store angreb, og faktisk, det gør vi også!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Det der er sket må naturligvis aldrig ske at såkaldte “flygtninge” der efter sigende på flugt, også tildeles retten i et helt fremmed land Sverige at død og pine også skal deltage i “demokratiske” valg, siger sig selv at i så fald bliver disse “demokratiske” valg udemokratiske, når et fremmed folk, en verdensfjern kultur, en ond menneskefjendsk ideologi, Mellemøstlig besættelsesmagt bliver afgørende på vægtskålen i Sverige, bliver valgene i stedet demonkratiske, så tager ondskaben over, lægger Sverige øde! Såkaldte “flygtninge” (som Danmark nu målbevidst vil hjemsende) disse fupflygtninge og deres efterkommere SKAL alle fratages stemmeret på svensk jord, alt andet… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Den naive og totalt uvidende Annie Lööf (C) får igen for sit hjernedøde nonsens fra kommentatorerne på sine egne Twitter og FB opslag 😉

https://samnytt.se/centerpartiet-i-attack-mot-folket-efter-misstankta-terrorn/

Last edited 2 years ago by Niels Henriksen
sussebassa
sussebassa
2 years ago

Like hjernedød da hun ble overrasket over flere pedofile topp politikere i eget parti…men Så feg at hon ikke svarte på om det fikk konsekvenser ved utelukking. Hun ventet til de selv oppgav sine politiske verv.
Centerpartiet nå mere pedofilpartiet.
Både hun o pedofilpartiet skulle utelukkes i Sverige.
De som stemmer på henne er innvandrere o pedofile.

Bastardo
Bastardo
2 years ago

Muhamedanere!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Foreslår stadig gennem mange år:
Afspærrede områder, stadig flere, stadig større, gerne med flere afspærringer efter hinanden, ingen færdsel uden for afspærringer af forsvarsløse. Kun konvojer uden for, optimalt i følge med væbnede styrker.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Det må utvisninger til for å råde på dette problemet.
Det vil selvsagt ikke Løfvenregjeringen..deres stemmekveg de fyller Sverige med.
Derfor blir det ingen endring før Løfvenregjeringen blir avsatt ved valget i 2022.
Ødevalget for svenske folket.

mjolla
mjolla
2 years ago

tipper syrer eller afghaner.

cep
cep
2 years ago

Den er allerede lagt død af YT.
Hvorfor lejer i jer ikke på en dedikeret server?
Av ja.. penge!
Ytringsfrihed eksisterer, men det koster at bringe budskabet ud til masserne.
Hver gang det er forsøgt fra yderfløjene ender det i ævl om 22 forskellige “mærkesager”.

John
John
2 years ago
Reply to  steen

Det kan vi jo ikke vide, men du må trøste dig med, at du jo gør det for din egen skyld, skønt du ikke mener at kunne flytte et komma, som du tidligere skrev. Document har servere i Tyskland, og det er vist relativt nyt. Lyt lit til stemmerne på videoen. Børnene taler med fremmed accent og synes, at det hele er skæg og ballade. Det er direkte modbydeligt at høre. Du har selv skrevet en kort artikel, som ligger på Hans Rustads blogge. Hvorfor har du ikke offentliggjort den her? Den kan da umuligt genere nogen, hvis du er… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

OT – WE’RE IN THIS TOGETHER

bitchute hash Ph3KQXEGVGUW

MAX IGAN: CREATING HUMAN 2.0

bitchute hash DN7mdipfvYzU

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x