12
mar
Seneste opdatering: 14/3-21 kl. 0900
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

USA har haft den opskrift, at du må lægge din bagage fra dig når du vil blive amerikaner. Dette ændrede sig med 68.  Vi fulgte efter og troede det var fremgang, men et lille land med 5-10 mio mennesker kan ikke tillade sig at eksperimentere. Det er nok at se på Sverige, som nu er på vej mod ukendt bestemmelsessted.

Lars Hedegaard: Folkerepublikken USA

250 års demokrati erstattes af en étpartistat

Politiken er ellevild med Joe Biden. Ifølge dagens lederartikel har han vist, at “han kan styre USA i en helt anden og bedre retning.” Lederen drejer sig om den “visionære” hjælpepakke på 1.900 milliarder dollars, som han netop har fået gennem Kongressen.

Men det er ikke det eneste, Joe Biden prøver at få gennemtrumfet. Et andet og større projekt er den smukt betitlede “For the People Act”, som Repræsentanternes Hus har vedtaget med 220 stemmer mod 210. Formålet er at ensrette staternes valgsystemer og lægge dem ind under central styring. Blandt lovens godbidder er stemmeret til 16-årige, ubegrænset ret til at brevstemme – om det så er flere uger efter valgdagen – ret til at stemme uden at skulle vise legitimation samt til at lade sig registrere som vælger samme dag, som valget finder sted.

Formålet er tydeligvis at skabe maksimal svindel og kaos, hvilket vil være til fordel for demokraterne, som aldrig skal frygte at tabe et valg.

Der er ingen udsigt til, at denne statskupslov bliver vedtaget af Senatet. Det afgørende er, at USA nu har en præsident, der vil vælte 250 års demokrati og erstatte det med en étpartistat.

Det næste bliver formentlig, at Biden udsteder et dekret, der ændrer USA’s navn til Den Demokratiske Folkerepublik USA for at markere, at De Forenede Stater er gået over til et mere folkeligt system ligesom folkerepublikkerne Kina, Nordkorea og Congo.

Politiken har noget at se frem til.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg erklærer mig enig med Sussebasse og ham der jeg aldrig kan huske navnet på.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Ok overdrivelse fremmer forståelsen! Men det er da skræmmende at jeg på en ferie i USA, når og hvis Corona tillader det, ville kunne gå ind fra gaden og afgive en stemme!
Alt dette ville kunne være undgået, hvis republikanerne ikke havde haft en så bizar kandidat, som i den grad skilte og skiller vandene! En knap så brovten og mere rund kandidat, med bredere appel, kunne måske have ført stort set samme politik, og vundet valget! Et budskab som nok ikke har den store genklang på disse sider, men jeg tror det havde været rigtigt!

Peter den store
Peter den store
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

.. (rettede det for dig) Skiller den etablerede magtklasse fra Trump, fordi han har den frækhed at være for det amerikanske folk og dets interesser

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

“Alt dette ville kunne være undgået, hvis republikanerne ikke havde haft en så bizar kandidat, som i den grad skilte og skiller vandene!” Undskyld, men med stort set alle magtbastioner imod sig – big tech, big pharma, illegal Bidenstøttende millioninvandring, you name it – så lykkedes det alligevel Trump at få 70 millioner stemmer. Synes du det vidner om, han i speciel grad skiller vandene? Måske er den tænkende og værdiskabende del af amerikanerne bedre til at se igennem den slags overfladiske ligegyldigheder med den enorme stemmandel, det, trods alle odds, lykkede ham at opnå. Men når de ikke længere… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

<i>Hvis Biden har fået loven gennem Kongressen…
Der er ingen udsigt til, at denne statskupslov bliver vedtaget af Senatet…</i>

Kongressen består af to kamre: Senatet og Repræsentanternes Hus.

Loven er indtil videre stemt igennem Huset; Senatet har tilføjet nogle ændringer og loven er nu på vej tilbage til Huset til endelig godkendelse.

Last edited 1 year ago by Felix Krull
Tre danske familier
Tre danske familier
1 year ago

Det bør tilføjes at af “hjælpepakken” på 1900 milliarder dollars går kun en lille del til det officielle formål. Hvis statskuploven ikke vedtages af senatet, får den vel ingen gyldighed, men når rødfascisterne sidder på valgsystemet, er det vel uden betydning? Republikanerne skal måske skynde sig hvis de skal hindre USA i at blive et nyt Kina?

Skåning
Skåning
1 year ago

Den där lagen måste ju upp i SCOTUS och slås ner hårt, eftersom den är okonstitutionell. Händer inte det så har du rätt i att det är kört för USA.

Marina
Marina
1 year ago

Hvem henvender de to bedagede herrer sig til? Det fremgår jo hurtigt, at de ikke ved meget om USA, og det ville have været sjovere, hvis de havde vist den unævnelige tegning fra franske Charlie med HM the Queen og den flæbende Black lives Matter aktivist. Hvem gider at høre på den daglige small talk fra Doctv? Det er jo lige så ulødigt, som det vi andre er nødt til at betale for i DR. I en perdiode er der vendt op og ned på de forkælede velfærdsdanskere og nordmænds liv. Hver dag lyder der jammer om, at de ikke… Read more »

Peter den store
Peter den store
1 year ago

.. OT – Nok værd at følge med i Tucker i disse dage, hvis man altså har en hjerne
TUCKER CARLSON RESPONDING TO DOD & SEN DUCKWORTH
Bitchute hash DSmOjskAnzBk

Peter den store
Peter den store
1 year ago

Husk at slette min kommentar woke-steen

Peter den store
Peter den store
1 year ago

De er alle bange for deres egen skygge, man får jo 2 år i skyggen for at sige noget

Peter den store
Peter den store
1 year ago

PEOPLE AREN’T SUFFICIENTLY AWARE THAT IT IS HAPPENING (VIDEO REMASTERED)

bitchute hash M7jcbO22Bgbi

Gad vide om der kan blive plads til min kommentartråd her på snaphanen eller er det bare den sædvanlige dobbeltmoral?

Last edited 1 year ago by Peter den store
Peter den store
Peter den store
1 year ago

TRUMP SPOTTED FLYING OVER WHITE HOUSE MARCH 11 – CNN CAUGHT LYING ON LIVE T.V.
The Rosegarden on bitchute hash:
OXAjj3WKHAPK

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

OT. Og dog. Elendige socialdemokrater hele bundtet. Ikke et parti ikke en løsgænger gik mig bekendt mod nedlukningen. 9. april hverdag, hver dag. Personlig synes jeg det havde været at foretrække at helst ingen, 35.000 eller langt, langt flere kunne have været døde af eller med covid- uden restriktioner skulle være indført. Som jeg har nævnt i tidligere kommentarer på Uriasposten og Snaphanen hvor jeg argumenterede for at overgivelse ved sidste tyske invasion ikke var en mulighed, og erkendte jeg var klar over milliontals faldne kunne være resultatet af en sådan stillingtagen. Alt for Danmark er et standpunkt, der kan… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x