2
apr
Seneste opdatering: 3/4-21 kl. 1329
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverige islamiseres og tager imod flere undertrykkere end undertrykte. Vi, der faktisk er undertrykte af islam, vil flygte fra Sverige.”

Den homoseksuelle Louai Ahmed er populær på Twitter, kun overgået af ‘Klima Greta.’

Enligt Dagens Opinion är jag den 2:a största twitter-profilen efter @GretaThunberg denna vecka så jag vill bara säga: HOW DARE YOU transform Sweden into an unsafe multicultural hellhole?! You’ve stolen my dreams and the once secular Sweden with empty words! Sweden is suffering! (Se også Svenske kirker skal sikres mod terror “Verden globaliseres” og Brå: Det dödliga våldet ökade i Sverige under 2020)

Douglas Murray hos Tucker Carlson: “Have some self respect, America. Come on “

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
2 years ago

Det er første gang jeg har set både DM og TC starte i en så nedtrykt tilstand men de sidste minutter er opløftende og for den sags skyld ganske korrekt.

Drop de “venner” der holder dig tilbage!

Last edited 2 years ago by Santor
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Først blev det fremstillet i medierne, som om det var en udløber af optøjerne i januar – altså endnu en ond, vildledt højreekstremist. Nu kommer sandheden så frem – der var et religiøst motiv, men man skal meget langt ned i artiklen, før man finder ud af, hvilken religion, der faktisk er tale om. Familie og venner var bekymrede for mistænkt, der tog livet af en betjent i Washington 3. apr. 2021 https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-04-03-familie-og-venner-var-bekymrede-for-mistaenkt-der-tog-livet-af-en-betjent-i af Martin Tordrup Jensen Mindre end 24 timer før angrebet skrev den mistænkte gerningsmand en besked til sin bror: “Tak for alt, du har gjort”. Manden, der… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Svend Giønge
Svend Giønge
2 years ago

Louai Ahmed har en god samtale med Arg Blatte, særligt oplysender er deres syn på Svenskere der ikke står ved Sverige dets Historie og Kultur. Desuden er deres Glæde
over Sverige stærkt Opløftende.
https://youtu.be/7YDf6-XZaOE

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Først blev de fremstillet i medierne, som om det var en udløber af optøjerne i januar – altså endnu en ond, vildledt højreekstremist. Nu kommer sandheden så frem – der var et religiøst motiv, men man skal meget langt ned i artiklen, før man finder ud af, hvilken religion, der faktisk er tale om. Familie og venner var bekymrede for mistænkt, der tog livet af en betjent i Washington 3. apr. 2021 https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-04-03-familie-og-venner-var-bekymrede-for-mistaenkt-der-tog-livet-af-en-betjent-i af Martin Tordrup Jensen Mindre end 24 timer før angrebet skrev den mistænkte gerningsmand en besked til sin bror: “Tak for alt, du har gjort”. Manden, der fredag… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x