13
apr
Seneste opdatering: 13/4-21 kl. 1401
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Allerede i 2007 opdagede Trykkefrihedsselskabet Douglas Murray, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange han har været i København. I svensk presse dækker navnet over en canadisk ishockeyspiller. Den ‘rigtige’ Douglas Murray eksisterer ikke i svenske medier. Sådan har de skabt en ikke-person af en af tidens største navne. Manipulering? MSM er mere og mere manipulativ. Staten vil gerne betale for det, den vil have sine egne medier. Magt korrumperer alle, altid. Fotos © Snaphanen.dk

Kort om Murrays lille pamflet (2020) med citater

Af Palle Almindsø

Islamophilia, glæden ved, kærligheden til islam, er navnet på en lille bog eller pamflet af Douglas Murray, hvor i han med sit sædvanligt skarpe vid afslører hvordan mange ledende folk i Europa fra de talende klasser dvs forfattere, politikere og kirkelige dignitarer udtaler sig med forbløffende klarhed ikke så meget om frygten for islam men derimod om kærligheden til denne mellemøstlige religion .

– Vi har tidligere og ofte læst om, at medier, politikere og debattører viger tilbage for enten at publicere eller udtale sig offentligt af velbegrundet frygt for at støde følsomme (krænkelses-parate) magter, enten der nu er tale om en religion, repræsentanter for – en befolkningsgruppe eller identitære bevægelser. Udsigten til at blive skudt, halshugget, dømt fredløs eller skubbet ud for an et tog holder de fleste fra at lufte kontroversielle synspunkter.

1. I denne bog peger Murray så på, at folk som Tony Blair, David Cameron og Boris Johnson lader til at vende sig fra deres egen kultur og direkte omfavne Fredens Religion. Kort efter at Lee Rigby blev halshugget på åben gade i det sydlige London (2013) var Johnson ude at sige:

“There is nothing in Islam that justifies this truly dreadful act “

”it was certainly not a question of blaming the religion of Islam”, efterfulgt af David Cameron, der på trinene uden for Downing Street sagde: ”This was not just an attack on Britain – and on our British way of life. It was also a betrayal of Islam…there is nothing in Islam that justifies this truly dreadful act “ citerer Murray I sin bog Islamophilia. –

Når vi taler om Cameron valgte han I øvrigt at bo hos en såkaldt typisk britisk familie i et par dage, og for at vise hvor sej/cool han var havde han valgt en muslimsk familie, for som han sagde:

” Det var ikke første gang jeg tænkte, at det virkelig var mainstream-Britain der behøver at integrere sig mere i forhold til the Britain-Asian way of life, not the other way around . Hvis vi ønsker at minde os selv om britiske værdier – gæstfrihed, tolerance og generøsitet – er der masser af britiske muslimer som er klar til at vise os, hvad disse ting virkelig betyder” …

Læg så hertil at Blair på et tidspunkt åbnede for import af fremmed ”arbejdskraft” der stort set blev lig med en befolkningsudskiftning og flere labour-stemmer. Fire mio. ‘nye briter’ på kun ni år.

”Well, uhnmm koranens Gud ved jeg ikke så meget om”

Hvem er kritikerne? En del af dem kan rubriceres som ateister, og en af de kendteste og mest produktive er Richard Dawkins, en uforfærdet discipel af Darwin, med sine mange bøger har han i detaljer skrevet om hvordan evolutionen virker og hvilket bedrag troen på gud er. The God-delusion, Illusionen om Gud hed en af hans bøger fra 2006, hvori han ikke blot stiller spørgsmålstegn ved Guds eksistens men også beskriver de alt-ødelæggende konsekvenser ved religionen op igennem historien.

Her er altså en lærd og modig mand, der uforfærdet men dog i overensstemmelse med samfundsånden knytter næven og siger, der er kun en gud, hans navn er Darwin, og jeg er hans profet. Denne polemisk-selvbevidste mand stillede for nyligt op til et interview på al-Jazeera. Her argumenterer han for at det Gamle Testamentes gud er et frygteligt uhyre og meget mere. En af hans afgørende pointer er at Gud fra Det Gamle Testamente eller Toraen er den mest rædselsfulde karakter i fiktionens verden.

Dawkins fejhed

Troede han virkelig på det, blev han spurgt i programmet? Det gjorde han. Han blev herefter spurgt om det var den samme gud i biblen/Det nye testamente, om han virkelig troede på dette, det gjorde han. Han blev herefter spurgt om han mente det samme om Koranens Gud? Dawkins dukkede sig skyldbevidst og svarede så: ”Well, uhnmm Koranens Gud ved jeg ikke så meget om”! (4. minutter inde i denne video)

Er det ikke mageløst, her sidder en af Englands lærdeste og højprofilerede intellektuelle med mere end tyve bøger bag sig, der uden den mindste tøven lyser biblens Gud i band og udstiller den bog der er grundstenen til den europæiske civilisation som et sandt misfoster mens den noget senere Koran udstråler noget helt andet som han ikke tør røre ved ja som han måske oveni købet beundrer???

Hvad er det i grunden Dawkins her demonstrerer? Var han virkelig uden nysgerrighed når det kom til islam? Selvfølgelig ikke, Dawkins demonstrerede simpelt hen et af evolutionens helt afgørende måder at virke på: nemlig gennem overlevelsesinstinktet!

Prins Charles: Hvis de ønsker at redde planeten, må de følge islams vej

På vejen op gennem den engelske elite kommer vi nu til en af de højest placerede nemlig Prins Charles, som jo står på trinbrættet til at overtage tronen når Dronning Elisabeth går bort. Han er overhovedet for Church og England, en rolle der går tilbage til Henrik den VIII. For godt og vel tyve år siden blev Prins Charles berømt for at sige, at han ikke ønskede at være troens forsvarer (Defender of the Faith), derimod forsvareren af tro (Defender of Faith). Det, som er hans egentlige ærinde, er at fremme og forsvare islam!

– På et tidspunkt i 2012 holdt han en større tale for Islamic Studies, hvori han fortalte sit publikum, at hvis de ønskede at redde planeten, måtte de følge islams vej. – Og han står ikke alene med dette synspunkt. Rowan Williams var ærkebisp af Canterbury (2002-2012), på et tidspunkt lykkedes det ham at argumentere for indførelsen af Sharia! (Murray s. 56 -2020) –

2. Hvad har alle disse højprofilerede mænd nu til fælles? De har alle sammen til en vis grad opgivet ethvert håb eller ønske om at kritisere islam og i stedet besluttet at forsikre verden om deres kærlighed til denne religion, af de grunde de nu kunne have om det er for at beskytte andre, eller de blot er for dumme eller noget tredje. Så meget kan vi sige, at de har opgivet den kultur, der har givet dem ytringsfriheden, muligheden for at tænke selv og besluttet at give plads til Islam. De har åbenlyst fundet ud af, at den letteste måde at spolere, forkludre et ellers fredeligt liv i denne tid er ved at blive taget i at være vrangvillig over for Fredens Religion.

Og lad os være klare på dette punkt: Det er ikke fordi vi skal håne eller fornærme nogen befolkningsgruppe for enhver pris. Men hvis nogen truer med at dræbe folk der laver en tegneserie fordi det fornærmer dem, så vil det eneste ordentlige svar være ikke at føje sig og ændre på hvad du tegner i fremtiden eller undgå bestemte områder. Det vil derimod være at blive ved med at tegne den karikatur eller tegneserie, indtil alle trusler stopper. And når/hvis du stopper med at tegne bestemte ting, skyldes det kun, at det ikke længere er nødvendigt. –

Hadet til egen kultur

3. Hvad kan man sige til alt dette? Er det blot nogle spidsfindige og uvedkommende citater der ikke rører ved det større billede vi har af verden? Nej, jeg tror at der bag alle disse pinlige bekendelser til Fredens religion ligger en god portion had og distancer til egen kultur, en følelse af ikke at være en del af den vesterlandske civilisation, og som de herrer her derfor distancerer sig fra, og hvis de opfatter vores kristne kultur som en fjende, siger de: Min fjendes fjende må derfor være min ven! Er det ikke sådan det hænger sammen? –

En af Douglas Murrays gode venner, en immigrant, skal en gang have sagt til ham:

” Når du først er flyttet til et andet land, tænker du sikkert, at alt går dårligt fordi du er nytilflyttet og blot er en fremmed. Og efter et stykke tid forstår du hvad det betyder at være integrereret. Det betyder ikke at have særlige rettigheder eller priviligerier… Det øjeblik hvor du endelig forstår, at du er integreret (assimileret?) er når du indser, at du blot skal acceptere det samme skidt og møj, som alle andre skal acceptere” og ikke et sekund før!

Islamophilia: A Very Metropolitan Malady Paperback – June 30, 2020

Murray på Christiansborg og på sit hotel  med Lone Nørgaard i 2018


5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

Der mangler et ord i den artikel, og det er “bestikkelse”. Jeg tror ikke et sekund på at muslimske foreninger som arbejder i døgndrift på at udbrede islam med alverdens oliedollars i ryggen, samt mennesker der har gjort det til sin levevej at ignorere al moral for at lyve sig til magten, ikke er mødtes mere end en gang før disse udtalelser om at “islam er fredens religion” efter hvert terrorangreb. Jeg kan give et eksempel på hvor snu de er: Det er et lille kort indslag i satireprogrammet “tæt på sandheden” på DR2, fra den sidste bølge af omskærings… Read more »

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg er enig, vi er alt for naive, og det ophøjes endda til en dyd. David Cameron bliver i disse dag grillet af den engelske presse og med god grund, fordi han har stillet sig naivt an og taget imod penge, som han skulle have holdt sig fra. Tony Blair er uden skam i livet og har skovlet ind. Lars Løkke har jeg aldrig kunnet lide, og jeg har ellers stemte liberalt hele mit liv, men ikke idiot-liberalt og regner ikke med at gøre det næste gang. Er allerede begyndt at grue mig til næste valgkamp, hvor der bliver alt… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Marina

Nye borgerlige, punktum. Også selvom du ikke er enige med dem i alt, så er de pt det eneste parti som tør at sætte ord på problemerne. (Udover stram kurs, men de kører i ring og består reelt kun af 1 person uden den store realitetssans for hvad der kan lade sig gøre i praksis) Er du i tvivl så se nye borgerliges youtube kanal, og hvordan de rister de andre politikere i folketingssalen hver uge. Jeg er godt klar over at der skal mere til for at ændre ting, men det starter med at man tør at sætte navn… Read more »

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Poul

Et er, at Paludan har sat sit liv på spil for sit land, noget helt andet at styre det, og han har ikke magtet det helt basale forbundet med partistiftelse. Alene næstformandens ubændige trang til at udøve sin “kunst” er en uoverstigelig forhindring for at Stram Kurs tages alvorligt. Vi bliver jo foragtet i hele verden, hvis han kommer i Folketinget. Jeg vil ikke afvise, at Paludan har haft en vis afvæbnende effekt på den muslimske meningsterror, men han har godt nok været dyr i drift og mest performet for børn og dumme voksne. Heldigvis har han jo et godt… Read more »

Ole Madsen
Ole Madsen
1 year ago

Når Prins Charles viser sympati for islam minder det mig om den sympati det britiske kongehus viste nazismen og Adolf Hitler.

Marina
Marina
1 year ago

“du er integreret (assimileret?) er når du indser, at du blot skal acceptere det samme skidt og møj, som alle andre skal acceptere” og ikke et sekund før!” I mange år havde jeg lyst til at råbe til de mange muslimer, der beklagede sig offentligt, om de ikke troede, at vi andre har masser af problemer, som vi selv må tackle, hvis vi kan? I øjeblikket befinder vi os desværre i en periode, hvor etniske danskere vrimler frem i medierne med al deres selvmedlidenhed, men det går forhåbentlig over, når de finder ud af, at vi ikke orker at høre… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Fra den ufrivilligt komiske afdeling 😂 På 23 år blev invandrarhatet det politiskt normalaI Danmark går det inte längre att rösta bort den invandrarfientliga politiken Av:  Petter Larsson https://www.aftonbladet.se/kultur/a/qAaqqm/pa-23-ar-blev-invandrarhatet-det-politiskt-normala Antalet asylsökande ska ner till noll. Ambitionen, ännu inte genomförd, är att flyktingar som anländer till gränsen ska sändas direkt till läger i Afrika, där deras ansökningar ska prövas. De som får asyl ska sedan vidare till ett av FN:s flyktingläger. En speciell kategori invånare skapas i statistiken: menap, folk från muslimska länder i Afrika och Mellanöstern. ”Vi har egentligen inga problem med folk från Latinamerika och Fjärran östern. Vi har problem… Read more »

john M
john M
1 year ago

Det er den TOTALE ødelæggelse der venter.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Links til Amazon og øvrige techgiganter bør undgås,da de absolut ikke gør eller har gjort noget godt for friheden. Tvært imod.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x