13
apr
Seneste opdatering: 13/4-21 kl. 1401
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Allerede i 2007 opdagede Trykkefrihedsselskabet Douglas Murray, og jeg har ikke tal pĂ„, hvor mange gange han har vĂŠret i KĂžbenhavn. I svensk presse dĂŠkker navnet over en canadisk ishockeyspiller. Den ‘rigtige’ Douglas Murray eksisterer ikke i svenske medier. SĂ„dan har de skabt en ikke-person af en af tidens stĂžrste navne. Manipulering? MSM er mere og mere manipulativ. Staten vil gerne betale for det, den vil have sine egne medier. Magt korrumperer alle, altid. Fotos © Snaphanen.dk

Kort om Murrays lille pamflet (2020) med citater

Af Palle AlmindsĂž

Islamophilia, glÊden ved, kÊrligheden til islam, er navnet pÄ en lille bog eller pamflet af Douglas Murray, hvor i han med sit sÊdvanligt skarpe vid afslÞrer hvordan mange ledende folk i Europa fra de talende klasser dvs forfattere, politikere og kirkelige dignitarer udtaler sig med forblÞffende klarhed ikke sÄ meget om frygten for islam men derimod om kÊrligheden til denne mellemÞstlige religion .

– Vi har tidligere og ofte lĂŠst om, at medier, politikere og debattĂžrer viger tilbage for enten at publicere eller udtale sig offentligt af velbegrundet frygt for at stĂžde fĂžlsomme (krĂŠnkelses-parate) magter, enten der nu er tale om en religion, reprĂŠsentanter for – en befolkningsgruppe eller identitĂŠre bevĂŠgelser. Udsigten til at blive skudt, halshugget, dĂžmt fredlĂžs eller skubbet ud for an et tog holder de fleste fra at lufte kontroversielle synspunkter.

1. I denne bog peger Murray sÄ pÄ, at folk som Tony Blair, David Cameron og Boris Johnson lader til at vende sig fra deres egen kultur og direkte omfavne Fredens Religion. Kort efter at Lee Rigby blev halshugget pÄ Äben gade i det sydlige London (2013) var Johnson ude at sige:

“There is nothing in Islam that justifies this truly dreadful act “

”it was certainly not a question of blaming the religion of Islam”, efterfulgt af David Cameron, der pĂ„ trinene uden for Downing Street sagde: ”This was not just an attack on Britain – and on our British way of life. It was also a betrayal of Islam
there is nothing in Islam that justifies this truly dreadful act “ citerer Murray I sin bog Islamophilia. –

NÄr vi taler om Cameron valgte han I Þvrigt at bo hos en sÄkaldt typisk britisk familie i et par dage, og for at vise hvor sej/cool han var havde han valgt en muslimsk familie, for som han sagde:

” Det var ikke fþrste gang jeg ténkte, at det virkelig var mainstream-Britain der behþver at integrere sig mere i forhold til the Britain-Asian way of life, not the other way around . Hvis vi þnsker at minde os selv om britiske vérdier – géstfrihed, tolerance og generþsitet – er der masser af britiske muslimer som er klar til at vise os, hvad disse ting virkelig betyder” 


LĂŠg sĂ„ hertil at Blair pĂ„ et tidspunkt Ă„bnede for import af fremmed ”arbejdskraft” der stort set blev lig med en befolkningsudskiftning og flere labour-stemmer. Fire mio. ‘nye briter’ pĂ„ kun ni Ă„r.

”Well, uhnmm koranens Gud ved jeg ikke sĂ„ meget om”

Hvem er kritikerne? En del af dem kan rubriceres som ateister, og en af de kendteste og mest produktive er Richard Dawkins, en uforfÊrdet discipel af Darwin, med sine mange bÞger har han i detaljer skrevet om hvordan evolutionen virker og hvilket bedrag troen pÄ gud er. The God-delusion, Illusionen om Gud hed en af hans bÞger fra 2006, hvori han ikke blot stiller spÞrgsmÄlstegn ved Guds eksistens men ogsÄ beskriver de alt-ÞdelÊggende konsekvenser ved religionen op igennem historien.

Her er altsÄ en lÊrd og modig mand, der uforfÊrdet men dog i overensstemmelse med samfundsÄnden knytter nÊven og siger, der er kun en gud, hans navn er Darwin, og jeg er hans profet. Denne polemisk-selvbevidste mand stillede for nyligt op til et interview pÄ al-Jazeera. Her argumenterer han for at det Gamle Testamentes gud er et frygteligt uhyre og meget mere. En af hans afgÞrende pointer er at Gud fra Det Gamle Testamente eller Toraen er den mest rÊdselsfulde karakter i fiktionens verden.

Dawkins fejhed

Troede han virkelig pĂ„ det, blev han spurgt i programmet? Det gjorde han. Han blev herefter spurgt om det var den samme gud i biblen/Det nye testamente, om han virkelig troede pĂ„ dette, det gjorde han. Han blev herefter spurgt om han mente det samme om Koranens Gud? Dawkins dukkede sig skyldbevidst og svarede sĂ„: ”Well, uhnmm Koranens Gud ved jeg ikke sĂ„ meget om”! (4. minutter inde i denne video)

Er det ikke magelÞst, her sidder en af Englands lÊrdeste og hÞjprofilerede intellektuelle med mere end tyve bÞger bag sig, der uden den mindste tÞven lyser biblens Gud i band og udstiller den bog der er grundstenen til den europÊiske civilisation som et sandt misfoster mens den noget senere Koran udstrÄler noget helt andet som han ikke tÞr rÞre ved ja som han mÄske oveni kÞbet beundrer???

Hvad er det i grunden Dawkins her demonstrerer? Var han virkelig uden nysgerrighed nÄr det kom til islam? SelvfÞlgelig ikke, Dawkins demonstrerede simpelt hen et af evolutionens helt afgÞrende mÄder at virke pÄ: nemlig gennem overlevelsesinstinktet!

Prins Charles: Hvis de Þnsker at redde planeten, mÄ de fÞlge islams vej

PÄ vejen op gennem den engelske elite kommer vi nu til en af de hÞjest placerede nemlig Prins Charles, som jo stÄr pÄ trinbrÊttet til at overtage tronen nÄr Dronning Elisabeth gÄr bort. Han er overhovedet for Church og England, en rolle der gÄr tilbage til Henrik den VIII. For godt og vel tyve Är siden blev Prins Charles berÞmt for at sige, at han ikke Þnskede at vÊre troens forsvarer (Defender of the Faith), derimod forsvareren af tro (Defender of Faith). Det, som er hans egentlige Êrinde, er at fremme og forsvare islam!

– PĂ„ et tidspunkt i 2012 holdt han en stĂžrre tale for Islamic Studies, hvori han fortalte sit publikum, at hvis de Ăžnskede at redde planeten, mĂ„tte de fĂžlge islams vej. – Og han stĂ„r ikke alene med dette synspunkt. Rowan Williams var ĂŠrkebisp af Canterbury (2002-2012), pĂ„ et tidspunkt lykkedes det ham at argumentere for indfĂžrelsen af Sharia! (Murray s. 56 -2020) –

2. Hvad har alle disse hÞjprofilerede mÊnd nu til fÊlles? De har alle sammen til en vis grad opgivet ethvert hÄb eller Þnske om at kritisere islam og i stedet besluttet at forsikre verden om deres kÊrlighed til denne religion, af de grunde de nu kunne have om det er for at beskytte andre, eller de blot er for dumme eller noget tredje. SÄ meget kan vi sige, at de har opgivet den kultur, der har givet dem ytringsfriheden, muligheden for at tÊnke selv og besluttet at give plads til Islam. De har Äbenlyst fundet ud af, at den letteste mÄde at spolere, forkludre et ellers fredeligt liv i denne tid er ved at blive taget i at vÊre vrangvillig over for Fredens Religion.

Og lad os vĂŠre klare pĂ„ dette punkt: Det er ikke fordi vi skal hĂ„ne eller fornĂŠrme nogen befolkningsgruppe for enhver pris. Men hvis nogen truer med at drĂŠbe folk der laver en tegneserie fordi det fornĂŠrmer dem, sĂ„ vil det eneste ordentlige svar vĂŠre ikke at fĂžje sig og ĂŠndre pĂ„ hvad du tegner i fremtiden eller undgĂ„ bestemte omrĂ„der. Det vil derimod vĂŠre at blive ved med at tegne den karikatur eller tegneserie, indtil alle trusler stopper. And nĂ„r/hvis du stopper med at tegne bestemte ting, skyldes det kun, at det ikke lĂŠngere er nĂždvendigt. –

Hadet til egen kultur

3. Hvad kan man sige til alt dette? Er det blot nogle spidsfindige og uvedkommende citater der ikke rĂžrer ved det stĂžrre billede vi har af verden? Nej, jeg tror at der bag alle disse pinlige bekendelser til Fredens religion ligger en god portion had og distancer til egen kultur, en fĂžlelse af ikke at vĂŠre en del af den vesterlandske civilisation, og som de herrer her derfor distancerer sig fra, og hvis de opfatter vores kristne kultur som en fjende, siger de: Min fjendes fjende mĂ„ derfor vĂŠre min ven! Er det ikke sĂ„dan det hĂŠnger sammen? –

En af Douglas Murrays gode venner, en immigrant, skal en gang have sagt til ham:

” NĂ„r du fĂžrst er flyttet til et andet land, tĂŠnker du sikkert, at alt gĂ„r dĂ„rligt fordi du er nytilflyttet og blot er en fremmed. Og efter et stykke tid forstĂ„r du hvad det betyder at vĂŠre integrereret. Det betyder ikke at have sĂŠrlige rettigheder eller priviligerier
 Det Ăžjeblik hvor du endelig forstĂ„r, at du er integreret (assimileret?) er nĂ„r du indser, at du blot skal acceptere det samme skidt og mĂžj, som alle andre skal acceptere” og ikke et sekund fĂžr!

Islamophilia: A Very Metropolitan Malady Paperback – June 30, 2020

Murray pÄ Christiansborg og pÄ sit hotel  med Lone NÞrgaard i 2018


5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
3 years ago

Der mangler et ord i den artikel, og det er “bestikkelse”. Jeg tror ikke et sekund pĂ„ at muslimske foreninger som arbejder i dĂžgndrift pĂ„ at udbrede islam med alverdens oliedollars i ryggen, samt mennesker der har gjort det til sin levevej at ignorere al moral for at lyve sig til magten, ikke er mĂždtes mere end en gang fĂžr disse udtalelser om at “islam er fredens religion” efter hvert terrorangreb. Jeg kan give et eksempel pĂ„ hvor snu de er: Det er et lille kort indslag i satireprogrammet “tĂŠt pĂ„ sandheden” pĂ„ DR2, fra den sidste bĂžlge af omskĂŠrings… Read more »

Marina
Marina
3 years ago
Reply to  Poul

Jeg er enig, vi er alt for naive, og det ophĂžjes endda til en dyd. David Cameron bliver i disse dag grillet af den engelske presse og med god grund, fordi han har stillet sig naivt an og taget imod penge, som han skulle have holdt sig fra. Tony Blair er uden skam i livet og har skovlet ind. Lars LĂžkke har jeg aldrig kunnet lide, og jeg har ellers stemte liberalt hele mit liv, men ikke idiot-liberalt og regner ikke med at gĂžre det nĂŠste gang. Er allerede begyndt at grue mig til nĂŠste valgkamp, hvor der bliver alt… Read more »

Poul
Poul
3 years ago
Reply to  Marina

Nye borgerlige, punktum. OgsĂ„ selvom du ikke er enige med dem i alt, sĂ„ er de pt det eneste parti som tĂžr at sĂŠtte ord pĂ„ problemerne. (Udover stram kurs, men de kĂžrer i ring og bestĂ„r reelt kun af 1 person uden den store realitetssans for hvad der kan lade sig gĂžre i praksis) Er du i tvivl sĂ„ se nye borgerliges youtube kanal, og hvordan de rister de andre politikere i folketingssalen hver uge. Jeg er godt klar over at der skal mere til for at ĂŠndre ting, men det starter med at man tĂžr at sĂŠtte navn… Read more »

Marina
Marina
3 years ago
Reply to  Poul

Et er, at Paludan har sat sit liv pĂ„ spil for sit land, noget helt andet at styre det, og han har ikke magtet det helt basale forbundet med partistiftelse. Alene nĂŠstformandens ubĂŠndige trang til at udĂžve sin “kunst” er en uoverstigelig forhindring for at Stram Kurs tages alvorligt. Vi bliver jo foragtet i hele verden, hvis han kommer i Folketinget. Jeg vil ikke afvise, at Paludan har haft en vis afvĂŠbnende effekt pĂ„ den muslimske meningsterror, men han har godt nok vĂŠret dyr i drift og mest performet for bĂžrn og dumme voksne. Heldigvis har han jo et godt… Read more »

Ole Madsen
Ole Madsen
3 years ago

NĂ„r Prins Charles viser sympati for islam minder det mig om den sympati det britiske kongehus viste nazismen og Adolf Hitler.

Marina
Marina
3 years ago

“du er integreret (assimileret?) er nĂ„r du indser, at du blot skal acceptere det samme skidt og mĂžj, som alle andre skal acceptere” og ikke et sekund fĂžr!” I mange Ă„r havde jeg lyst til at rĂ„be til de mange muslimer, der beklagede sig offentligt, om de ikke troede, at vi andre har masser af problemer, som vi selv mĂ„ tackle, hvis vi kan? I Ăžjeblikket befinder vi os desvĂŠrre i en periode, hvor etniske danskere vrimler frem i medierne med al deres selvmedlidenhed, men det gĂ„r forhĂ„bentlig over, nĂ„r de finder ud af, at vi ikke orker at hĂžre… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Fra den ufrivilligt komiske afdeling 😂 PĂ„ 23 Ă„r blev invandrarhatet det politiskt normalaI Danmark gĂ„r det inte lĂ€ngre att rösta bort den invandrarfientliga politiken Av:  Petter Larsson https://www.aftonbladet.se/kultur/a/qAaqqm/pa-23-ar-blev-invandrarhatet-det-politiskt-normala Antalet asylsökande ska ner till noll. Ambitionen, Ă€nnu inte genomförd, Ă€r att flyktingar som anlĂ€nder till grĂ€nsen ska sĂ€ndas direkt till lĂ€ger i Afrika, dĂ€r deras ansökningar ska prövas. De som fĂ„r asyl ska sedan vidare till ett av FN:s flyktinglĂ€ger. En speciell kategori invĂ„nare skapas i statistiken: menap, folk frĂ„n muslimska lĂ€nder i Afrika och Mellanöstern. ”Vi har egentligen inga problem med folk frĂ„n Latinamerika och FjĂ€rran östern. Vi har problem… Read more »

john M
john M
3 years ago

Det er den TOTALE ĂždelĂŠggelse der venter.

Nielsen
Nielsen
3 years ago

Links til Amazon og Þvrige techgiganter bÞr undgÄs,da de absolut ikke gÞr eller har gjort noget godt for friheden. TvÊrt imod.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x