15
apr
Seneste opdatering: 15/4-21 kl. 2327
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Han fik sine børnebørn hjem fra IS – og overlod dem til den svenske stat

En mand flygter fra Chile til Sverige, som venligst giver ham ly.Han gifter sig og får mindst en datter, og på et tidspunkt konverterer konen og datter til islam, den ortodokse slags. Datteren bliver gift med en stejl islamist, som hun end ikke kender. Datteren og islamisten drager i 2014 til Syrien for at oprette et kalifat og får undervejs syv børn. Kvinden er altså en del af det som journalist Lene Malacinski betegner massemordets husmødre og fødeklinik. Imidlertid går det ikke som forventet for disse voksne svenske statsborgere i det nyudråbte kalifat, det Malacinski videre erkender er et massemyrdende, halshuggende, etniske udrensende regime – vi husker yazidiernes pinsler – for de omkommer begge. Børnenes mor mister livet ved et syrisk bombardement og senere dræbes også børnenes etniske svenske far.

Læs kulturpsykolog Kirsten Damgaards De hellige krigeres børn.

Vaccine: Alvorlige neurologiske bivirkninger

Tag under ingen omstændigheder Covid 19 vaccinen. Der foregår et uetisk, medicinsk eksperiment.

Rædselsberetningerne om Covid vaccinen myldrer allerede på dette tidlige stadie ind, skønt de bivirkninger man frygter gerne forekommer i de 2-3 første år op til 10 eller 20. Se om denne afdøde skånske kvinde Christina, 61, var fullt frisk – dog efter covid-vaccinet eller Robert F Kennedy jr, der må anses som havende en høj troværdighed, Robert F. Kennedy Jr. WARNS: Don’t take a COVID-19 vaccine under any circumstances.  Endelig Woman says COVID-19 vaccine turned her into ‘Alien’ monster. Dette er blot tre eksempler fra idag.

Hør om den canadiske doktor Charles Hoffes patienters forskellige meget alvorlige, invaliderende og antagelig permanente bivirkninger. Hans patienter har fået Modernas medicin.

“Mine patienter vidste ikke, at de deltog i et eksperiment”

Dr. Charles Hoffe bliver sandsynligvis slettet fra You Tube. Hør både del 1 og del 2 fra minut 7:33 på Bit Chute

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Måske er der lidt lys i dette coronanedlukningsvaccinemareridt. Den tysk/amerikanske stjerneadvokat Reiner Fuellmich( har blandt andet vundet retssager mod VW og Deutche Bank) er ved at samle et team af advokater fra hele verden til at føre sag mod WHO for deres mange fupnumre i dette nedlukningsvanvid: PCR-test der ikke egner sig til diagnostisering, løgnen om “asymptomatiske positive”, de skulle gå rundt som “Raske smittebærere, hvilket er en lodret løgn, der blot skulle presse så mange som muligt til at blive vaccineret – ja den totale smadren af mange landes økonomier, som en konsekvens af deres, betalte, inkompetence. I Danmark… Read more »

Tre danske familier
Tre danske familier
1 year ago

Der er nu advarsler mod vaccinerne fra flere seriøse kilder. Og det er påfaldende at man intet hører om den medicin som kan helbrede covid sygdommen på 2-3 dage. Det er nok rigtigt at pandemien findes, og at den har gjort mange syge. Men medicinsk behandling til dem som bliver smittet, er måske bedre end den strategi som regeringen har valgt. Hvor tusinder af erhvervsdrivende ruineres og millioner af borgere tvangsstyres og skal løbe en alvorlig risiko ved at lade sig vaccinere. Og hvor folkestyret og den personlige frihed ligesom undermineres og indskrænkes. Bruges sygdommen som påskud til at tilrive… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg vil anbefale at lytte til James Corbetts grundige gennemgang af Bill Gates. jeg tror den hedder “Who is Bill Gates” og kan ses på bitchute eller corbettreport punktum com

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Vi er besat af Nazisterne atter en gang

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x