16
apr
Seneste opdatering: 15/4-21 kl. 2233
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Racistisk hærværksgrafitti i Classensgade på Østerbro. Foto Henrik M. Jensen

….skal hakkes til medister!

af Henrik M. Jensen

Således skreg de autonome gadekæmpere i 80’erne og 90’erne, da sovjet-kommunismen var på vej mod sit totale nederlag, og en desillusioneret venstrefløj skulle finde noget nyt at samles om.

Og i mangel af noget at kæmpe for, fandt man noget at kæmpe imod. Og hvad var mere taknemmeligt end fascismen og især racismen, der godt nok aldrig har spillet nogen rolle i Danmark, men man kunne vel altid finde eller opfinde en eller anden, der så skulle hakkes til medister.

Men på det seneste er der fra amerikanske universiteter kommet hjælp til den betrængte venstrefløj i form af “wokeisme”, “cancelculturalisme” og “identitetspolitik”, et miskmask af ideologier, som især bliver båret frem af sorte racister og hvide masochister.

Undertrykkelse på amerikanske universiteter

Og denne bevægelse er iflg. den afroamerikanske lingvistprofessor ved Columbia University i New York, John McWhorter, en slags ny-religiøs bevægelse, der ikke kun truer ytringsfriheden, men tillige alle Oplysningstidens landvindinger.

I et interview med Der Spiegel 13.3.21 forklarer han hvordan “woke-ismen”, der for nogle år siden blot betegnede nogen, der bedre end andre gennemskuede magthaverne, er blevet til “cancel culture”, der handler om at bandlyse debattører fra offentligheden. Og han nævner grelle eksempler, som Leslie Neal-Boylan, en dekan ved sygeplejeruddannelsen ved Lowell Universitet i Massachusett. Hun havde i en mail beklaget, at sorte blev ofre for politivold, og sluttet med at skrive, at sorte liv betyder noget, og at “alle liv betyder noget”.

Det sidste var nok til at denne person, hvis opgave, det er at redde andres liv, blev fyret fra sit arbejde.. Men er det ikke en sygeplejerskes opgave at redde alles liv?

Dette tilfælde er blot et af mange, og McWhorter kalder den “cancel-kulturelle” identitetspolitik en “ideologi for de udvalgte”, som man kender det fra fundamentalistiske religioner, bl.a. calvinismen.

“Historisk har mange bevægelser, der mente at besidde endegyldige sandheder, nedkaldt mange ulykker over menneskeheden. Og jeg taler ikke om klassiske venstreorienterede, der kæmper for mindsteløn og sygeforsikringer, men om identitetspolitiske tropper, der patruljerer på internettet og beskylder alle, der taler dem imod, for racisme og slår dem ned med åndelige baseball-køller.

Hvid skyldfølelse

Og det er ikke et tilfælde,at “De udvalgtes ideologi” dukker op, da marxismen endegyldigt ophørte med at være venstrefløjens store verdensforklaring. “Ideologier er for de intellektuelle som narkotika, fordi de søger efter en model, som har svar på alt. Nu har vi denne nye lære med en model om et hvidt overherredømme, der kan forklare alt. Slutter man sig til den, føler man sig som et godt menneske. Det vestlige menneskes grundfølelse er skyld, og denne lære hjælper til at lindre skylden.”

McWhorter har for nylig udgivet “The Elect”, Den udvalgte, om neo-racister, der poserer som antiracister og er en trussel mod det progressive Amerika.

Had til de hvide

I Frankrig har Macron advaret mod den venstreorienterede dogmatisme, som fra USA skvulper ind over Europa.

Og i dagbladet Le Monde har islamforsker Gilles Kepel sammen med 100 professorer efter mordet på Samuel Paty advaret mod den amerikanske totalitarisme. Den er farlig, fordi den antænder et had mod hvide og samtidig understøtter jihadismen.

Og Kepel advarer især mod islamo-kommunismen, som vil forbyde enhver kritik af islam, fordi “muslimerne blev undertrykt af af europæerne. Derfor må man ikke kritisere eller bare analysere islam.”
I Europa har muslimerne i nogen grad overtaget de amerikanske sortes rolle, som dem, “det er synd for”.

Fascismen og racismen står til venstre

Det bliver mere og mere tydeligt, at de fascister og racister, som de autonome voldsdyrkere råbte og skreg om engang, i vor tid udgår fra de venstreradikale miljøer på universiteterne.

I disse år indgår de i en alliance med islamismen, og tilsammen skaber de en “islamo-kommunisme”, som er begyndt at hærge Frankrig. Den er også på vej hertil, og den er en trussel mod universiteterne og på sigt hele det vestlige samfund, hvis den ikke bliver slået ned.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

De fjolser som ønsker et kommunistisk samfund,skal være glade for at de ikke har oplevet et sådant på deres egen krop. Så ville de nok være mere ydmyge overfor deres fædreland.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
1 year ago

Universiteterne har altid været den vigtigste kampplads, når de totalitære forsøgte at påbegynde nye korstog. De tyske nazisters tumlepladser var universiteterne i Tübingen, Heidelberg og Mannheim, der allerede i midten af af 1920erne – 8 år før selve magtovertagelsen blev overtaget af NDSStB, de tyske nazisters studenterorganisation. Nazierne sad på næsten alle universiteter og rekrutterede massivt iblandt de kommende akademikere i Riget. Efter krigen var det specielt rødfascisterne, der havde størst fremgang. Som rødgarde-maoister i Kina og som studenter-oprørere ved samtlige af klodens universiteter omkr. 1968. Selv i København hærgedes universitets-verdenen af folk som stud-psych. Finn Einar Madsen, en lille… Read more »

Anders Chr.
Anders Chr.
1 year ago
Reply to  Preben Nielsen

Af to omgange havde jeg det hårdt på universitetet, blev forsøgt dumpet og andet infantilt hokus pokus, som jeg foragtede. Jeg opdagede hurtigt, at nogle lærere var meget svage i det faglige, og hvad man skulle skrive og mene i sine projekter for at få gode karakterer. Det gjorde jeg så ikke og badede mine sår i enrum uden at vise dem. Det mest tragiske ved situationen var flertallets vilje til at underkaste sig. Hold kæft, hvor jeg foragtede dem. Det er nyt for mig, at det allerede så tidligt var galt på tyske universiteter, og det kommer også bag… Read more »

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
1 year ago

Tænk, jeg troede universiteter var steder, hvor man lærte noget, der vil berige mennesker
ikke “be-hade” dem. Det er ufatteligt, når man også betænker
ungdom er noget, hvorom mange tænker at nu går noget fremad….
På den anden side, så ser vi jo, hvad ungdom kan finde på af rædsler, det seneste er
Islamist stat. De har også marcheret i gaderne før hos os i EUROPA, lokket til at hade, befale og hævne sig på mennesker i massevis. Millioner af lig. Det er gerne resultatet.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ak ja. De fire ryttere kommer blæsende i fuld galop, skal jeg love for. Som om, der ikke var nok at slås med i forvejen i kraft af den muslimske invasion, som 90 procent af en underfrankeret befolkning ikke evner at se, som hvad det er, en regulær invasion, ja så har vi fået et coronafascistisk verdensdiktatur oven i. De, der tror “coronapas” og deslige bare er “midlertidige” fænomener, har krav på at få sine skolepenge retur og det i en ruf. Alt sammen er så støttet og puslet om af et lige så fascistoidt wokevanvid. Enden på det hele… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Anders
Anders
1 year ago

“Den danske arbejdsmarkedsordning” er blot et andet ord for slaveri. Kun antallet af stavelser gør forskellen.

De eneste slaver i Danmark, er de hvide trælle. Sådan har det altid været.
Skaffedyr og kanonføde for den politiske adels utopier.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Nu bebrejdes vi hvide i stor stil slaveriet, det var da også en grum ting, men hvorfor anklages araberne og de sorte selv ikke, deres slaveri var da også en grum ting.
De hvide gjorde op med slaveriet i for 2-3 hundrede år siden, mens araberne ikke helt har gjort op med det! De hvide slaveejere er døde og som hvid har jeg aldrig haft slaver, så hvorfor skal jeg bebrejdes at nogle mennesker som er døde begik en forbrydelse? Var det ikke mere på sin plads at araberne skulle bebrejdes? Nogen af deres slaveejere lever såmænd endnu!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Ikke bare Danmark, også udsigten til Sverige en anden end den vi førhen var vant til at se!!!
https://www.youtube.com/watch?v=SZ6MVP1b3Z0

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
himlens sendebud
himlens sendebud
1 year ago

Da løgnen kom, kastede den sandheden i vanry. Derefter fulgte løgn på løgn; løgne blev efterfulgt af løgne, indtil alt var vanrøgtet. Can’t you see this is a land of confusion? Fasces består af et knippe af stokke til at prygle med. Således også med Fandens pumpestok, som svinges truende i det ytrede ords løgn og bedrag. De sidste tiders kulturophævelse har i sandhed til formål, at ophæve den sidste rest af gudelig kultur. På panden var der skrevet et navn, en hemmelighed: »Det store Babylon, moder til skøgerne og jordens afskyeligheder.« Kaosteori, relativitetsteori, tyngdekraftsteori, Big Bang-teori, atomteori, evolutionsteori, genteori…… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

Ja det er sådan det starter og ender, når mennesker uden en selvstændig tanke i livet istedet vælger at abonnere på andres ideer, og udbreder dem som den endegyldige sandhed. Godt eksempel du gav der.

Og tag så 1.000 armbøjninger, fordi gud siger det. Hvis du fejler er du en synder, og skylden skal du bære på dine skuldre til evig tid. Sæt i gang.

Flemming
Flemming
1 year ago
Reply to  Poul

Det er ret “flot” at have formøblet 1000 års jødisk kristen kultur på 50 år. Da vi smed arvesynden på den historiske mødding, fulgte det personlige ansvar og næstekærlighed med. Vi flænser 15 000 urørte børn årligt. 50% af ægteskaberne forliser og vi har 37 forskellige samlivs former. Jeg forstår at det er svært at kapere at Gud gik i øjenhøjde med skabningen, der bar vor synd og skyld så vi kan leve et frimodigt liv i fred, til gavn for næsten og få denne til at skinne inden vi himler. Vi fuldfede danskere er så mætte af Guds velsignelser… Read more »

Marina
Marina
1 year ago

Fint oplæg. Tak. Måske er det sådan, at enten har vi det og kan ikke frigøre os fra det, eller også har vi det ikke i os. Jeg tænker på skyld og skam, som pt. er et hot emne med talrige udgreninger og ifølge mange et menneskeligt grundvilkår. Selvfølgelig har jeg taget katastrofale valg, men jeg føler ikke nogen tung skyld overfor andre end mig selv og slet ikke skam i nævneværdig grad. Når jeg tænker tilbage på de situationer, hvor de dårlige valg blev taget og forsøger at huske alle parametrene. kan jeg ikke se andet, end at de… Read more »

Poul
Poul
1 year ago

Det er en meget rigtig beskrivelse af dem, men den slags mennesker vil uundgåeligt kaste sig over hinanden før eller siden som i enhver anden sekt baseret på skyld. A hilser feks normalt på sorte, imens B bukker sig for dem. Så går der ikke længe før nogen spørger “hvorfor bukker A sig aldrig, er han racist??” Og sådan bliver de som regel ved og ved, indtil de er fuldstændigt ødelagte af paranoia og intern splittelse. Det er præcist det samme som når kristne eller muslimer angriber hinanden for ikke at være troende nok, bare vent og se. Tim pool… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Udover det, så er det EKSTREMT racistisk at behandle sorte og muslimer som nogen der behøver andre til at tænke og tale på deres vegne, men held og lykke med at forklare det til woke-sekten.. Så som sagt, bare ignorer dem, og lad dem rive sig selv fra hinanden. Så kan vi andre (som et par hundrede gange tidligere i verdenshistorien) bruge tiden på at finde ud af hvordan vi igen-igen skal få ryddet op efter venstrefløjens ideer. Er det ikke tankevækkende som det mønster syntes at gentage sig i det uendelige? Man skulle tro at vi ville lære noget… Read more »

Santor
Santor
1 year ago

Tvivler på at nogen bliver “omvendt” af religiøs tågesnak. Tvært imod, I lyder lige så tåbelig og fatalistiske som dem Vi prøver at bekæmpe.

Religion er som en pik. Man skal holde den for sig selv og undgå at klaske andre folk i hovedet med den!

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Santor

Santor: Jeg kan forstå, du er en af de genier, der ønsker dig et “religionsfrit samfund”. At denne dawkinske vison, er den grundlæggende årsag til, at vi netop står i muslimsk-religiøs lort til halsen – ja det indeholder så sin egen muntre ironi. De kulturradikale og venstrefløjsere ville afskaffe religion og indføre ligestilling mellem køn, racer homoer og alt det midt imellem og langt ude – den totale frihed fra alle snærende religiøse bånd og bindsler. Og hvad har vi så fået ud af dette kulturradikale overflødighedshorn af lutter søde ord og godter? En ensporet motorvej, der fører os lige… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Fnord73
Fnord73
1 year ago

Som forbipasserende venstreradikal, må man høflig få påpeke at rasistisk vold, altså angrep på en person kun på utseende, er et hakk blindere en politisk vold, som er en interessekonflikt i den abstrakte militære modell. Og det utvidede rasismebegrepet er lov i Norge, at det gjelder subgrupper. Siden vi deporterte jødene, vår evige skam.

Jeg leser Document og ser deres TV show, og fulgte deres dekning av “The Big Steal”. Det var ikke overbevisende. Hva skjedde med den serveren i Frankfurt? CIA vs. Special Forces, lol?

Last edited 1 year ago by Fnord73
Anders Chr.
Anders Chr.
1 year ago
Reply to  Fnord73

Foretrækker Fleksnes og finder showet anstrengende og ligegyldigt.

Vedr. serveren, forstår jeg ikke, hvad du mener. Document plejer i modsætning til Snaphanen at holde til i EU, mere præcist i Frankfurt am Main. Det er klart, at de må undgå USA.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x