20
apr
Seneste opdatering: 22/4-21 kl. 1414
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Herrefolkets indavl

af Henrik M. Jensen

En ny undersøgelse om indavl i de europæiske monarkier, foretaget af Ottinger og Voigtländer fra UCLA, viser, at det har stået slemt til hos især habsburgerne.

Og det er vist ikke særligt overraskende, for efterhånden som respekten for kongehusene gennem årene er mindsket og deres magt er blevet indskrænket, har man kunnet tale mere åbent om den åbenlyse degeneration blandt kongelige. Noget, som vi herhjemme tydeligt har i den oldenborgske kongeslægt, der også er omtalt i forskernes studie.

Det er heldigvis alt sammen fortid, men godt at vi kan tale om det. Hvad vi til gengæld ikke taler så meget om, er, at de nye herskere, der har invaderet Europa de sidste årtier, i høj grad er præget af indavl.

Og en herskerklasse er de muslimske kolonister, hvis det ellers står til dem selv, da de ikke er kommet for at indordne sig under VORE værdier, men for indordne os under DERES regler og normer. Og indavl er og har i århundreder været udtalt i den muslimske verden.

Indavl i den muslimske verden

Ægteskaber mellem en mand og hans faster, moster eller niece er forbudt iflg. Koranen 4:22 – 5 Men alt derudover er tilladt, bl.a. fætter-kusine ægteskaber, er og var meget almindelig, også blandt adskillige medlemmer af profetens familie og inderkreds.

En af Muhammeds koner, Zaynab bint Jahsh, var datter af hans moster. Og hans fætter Ali var gift med hans datter, Fatima. En af grundene til den uendelige række af fætter/kusine-ægteskaber var økonomisk: De sikrede, at kvindelige familiemedlemmers arv blev i familien.

I nyere tid har der været advarsler mod denne skik, også fra muslimske lærde, der har fundet en hadith (beretning om Muhammeds gerninger) frem, iflg. hvilken profeten har advaret mod at fortsætte med skikken gennem generationer. Men andre lærde betvivler ægtheden af denne hadith.

Lidt statistik

Her er procentandelen af slægtskab mellem parterne i ægteskab indgået i mellemøstlige lande:

Algier 22-34% Marokko 20-28% Libyen 48% Egypten 40% Sudan 44-63% Mauritanien 47%
Iraq 46-60% Jordan 28-63% Syrien 30-40%
Saudi-Arabien 51% Oman 56% Qatar 54% Bahrain 39-45% Kuwait 22-64%
Afghanistan 46% Pakistan +60%
(Tyrkiet og Iran optræder med relativt lave procentsatser, hvilket nok skyldes deres lange perioder med verdslighed under hhv. Atatürk og Shahen).

Men fortsætter indavlen når muslimer kommer til Vesten?  Noget tyder på det, for blandt pakistanske indvandrere i GB er andelen 55%. Og skønt pakistanernes andel af fødsler i GB kun er 3,4%, udgør de 30% af børn med arvelige sygdomme.

Iflg. Anne Marie Nyboe Andersen fra SDU er raten for tiden 70% i GB, og overdødeligheden blandt børnene er stor.

Følger af indavl

Den ekstremt høje kriminalitetsrate, de sociale problemer og store arbejdsløshed, som vi længe har døjet med blandt de muslimske kolonister, skal måske ikke kun begrundes i den muslimske herrefolksmentalitet, som bliver prædiket i koranen.

En forklaring kan også ligge i muslimernes endeløse række af fætter/kusine-ægteskaber.

Og det forklarer måske også den afstumpethed, vi ofte møder, og som sidst er set i den verserende retssag mod den arabiske flugtbilist, der blandt mange andre forbrydelser kørte en 5-årig pige ihjel.

Her er et emne at tage op for danske medier – hvis de ellers tør bruge spalteplads og sendetid på andet end indavl i for længst bortgangne europæiske dynastier.

se Cousin marriage in the Middle East

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Vi er ikke uvidende om vores skæbne, 40’ernes Danmark intet at regne imod denne gang her og nu! Først skal landet destabiliseres i uhæmmet indavl notoriske islamiske tåber, statskassen drænes med sammenbrud til følge, landet vores kultur forfalde gøres til intet, snart kommer også Danmark under administration! Med denne onde unaturlige “berigelse” kan EU i passivitet lader stå til i muhamedanernes indavl som ukrudt der hurtigt og sikkert kvæler os, sammen med islam kommer en største udfordring, den gradvise opløsning af det nationale fællesskab, opløsningen og flugten fra nationalstaten, når det går op for folket at Staten ikke længere er… Read more »

Preben Nielsen
Preben Nielsen
1 year ago

Meget betegnende er de danske indvandrere med muslimsk baggrund så de mest pro-royale der findes. Mange tyrkiske, arabiske og marokkanske indvandrerklubber har store billeder af Margrethe 2 hængende. Ingen muslimsk butik på Nørrebrogade eller i Bazar Vest mangler da heller ikke disse portrætter. Tendensen går igen i hele Europa, hvor det britiske kongehus har deres mest fanatiske tilhængere blandt muslimer. Forklaringen er vel åbenlys. Man kan godt stemme på rød blok, fordi det giver økonomiske fordele for en selv og baner vejen for, at fætter Ali fra Karachi også kan blive borger i det land man selv er kommet ind… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Den totalitære metode søges anvendt, nu også i Canada.
Uanset firmaers juridiske oprindelse søges egnet lands love indført gældende, det er vist det samme der søges i Danmark med sigtelser mod Uriasposten, Snaphanen, Uwe Max Jensen.
https://reclaimthenet.org/canadas-heritage-minister-says-internet-censorship-bill-is-imminent/

lisbeth
lisbeth
1 year ago

Uhyggeligt

Anders Chr.
Anders Chr.
1 year ago

Af og til støder man på alarmerende artikler om resultaterne af den muslimske indavl, og den dag, hvor medierne tør give dem fuld skrue er sandsynligvis ikke fjern .Der er jo også tale om en kulturelt betinget livsstil, der giver større smitterisiko under pandemier, fedme, diabetes, d-vitaminmangel samt en masse psykiske problemer med depressioner osv. Man ved også, at der er genetiske forskelle, som giver problemer med at tåle medicin. Disse forhold er allerede ved at kæmpe sig frem i medierne, for det er tydeligt for enhver, at muslimer udgør en meget stor procentdel af de coronasmittede, og at de… Read more »

Anders Chr.
Anders Chr.
1 year ago
Reply to  Anders Chr.

Faldt tilfældigvis over denne artikel, efter at jeg havde skrevet min kommentar. Spørgsmålelt er så, om man bruger genetikken som undskyldning for ligegyldighed og manglende hygiejne?

https://www.aftenposten.no/norge/i/mBlp30/hoey-andel-utenlandsfoedte-blant-nye-koronainnlagte

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Inavel, till en viss gräns möjligen, ökar ingruppsidentiteten (‘positiv etnocentrism’) och samtidigt aversionen mot utgrupperna (‘negativ etnocentrism’).

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x