22
apr
Seneste opdatering: 22/4-21 kl. 1346
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

I forbindelse med det netop indgåede forlig om tildeling af dansk statsborgerskab, er der nogen, der skriver, at politikerne sidder ved magten, fordi vælgerne ikke er særligt kloge, men gang på gang lader sig tage ved næsen af professionelle fupmagere. Altså dem, der før valget bedyrer, at de vil føre en stram udlændingepolitik, og gør det modsatte dagen efter valget. Sådan har det stået på i årtier, og det er derfor værd at overveje, hvordan politikerne slipper af sted med deres bondefangeri.

Det gør de ved at have taget ved lære af tryllekunstnerne, som benytter sig af et trick, der på engelsk kaldes misdirection. Fidusen er at narre publikum til at koncentrere opmærksomheden på noget, der IKKE foregår, mens tryllekunstneren gør noget helt andet.

Sådan også i dansk politik. Op til valgene fortæller politikerne, med hjælp fra medierne, at valgets hovedtemaer er omsorg for de udsatte, pension til Arne, udfasning af fossile brændstoffer, verdensmål, ligestilling, og hvad de ellers finder på. Det eneste, politikerne og medierne ikke nævner, er det, der er vigtigst for danskerne, nemlig at kunne leve sikkert i vores eget land. Derfor har de heller ikke noget at sige om den fare, der truer vores eksistens, nemlig islam.

Stadigt flere danskere stifter bekendtskab med indvandringens konsekvenser – vold, lemlæstelse, voldtægter, fornedringsvold, terroranslag – så det bliver måske sværere for politikerne at bilde vælgerne ind, at politik drejer sig om skatter, pensioner, miljø og flere penge til uddannelserne. Som alt sammen kan være ligegyldigt, hvis vi ikke tør gå uden for en dør af frygt for at blive slået ned.

Det eneste, vi kan håbe på, er, at de dansksindede partier, DF og NB, holder fast i det afgørende valgtema: Vores ret til at kunne leve sikkert i vores eget land.

3.9 10 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Dagens gode grin / skratt 😂 https://www.facebook.com/groups/263839004071979/permalink/1261159424339927/ SVT GÖR OM: SALTKRÅKAN BLIR SALAFISTKRÅKAN 🦄🧕🏼🇸🇪😂 Då upprörda muslimer hört av sig till SVT med anledning av att Bolibompa ej i tillräcklig omfattning uppmärksammar Ramadan, vill SVT nu kompensera den kränkta majoritetsminoriteten. Man har därför beslutat att göra en nyinspelning av ”Vi på Saltkråkan” – som anses ”lite daterad”. Istället ska Astrid Lindgrens älskade skärgårdsserie från 1964 flyttas till 2020 och göras ”mer samtida” lovar Hanna Stjärne. Originalberättelsen handlar om flickan Tjorven som bor på ön Saltkråkan i Stockholms skärgård tillsammans med sin familj och hunden Båtsman. När det blir sommar anländer… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Aftonbladets ledarskribent kräver att Volvo byter logotyp: ”Manlighetssymbol” 😂

https://samnytt.se/aftonbladets-ledarskribent-kraver-att-volvo-byter-logotyp-manlighetssymbol/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Poul
Poul
1 year ago

Den kortere version er at flertallet af danskerne er idioter. Lige nu kæmper de eksempelvis for at få den islamisk stat-støttende kone til manden som forsøgte at dræbe dig til danmark, selvom hverken hun eller deres fælles barn nogensinde har været i danmark.. Danskere tænker kun så langt som deres tv tillader dem at gøre, og det er meget meget kort.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Med et dansk “fox news” på tv kunne rækkevidden af deres tankevirksomhed måske udvides, men nævn bare 1 højreorienteret der har motivationen og ambitionerne til at lave mere end blogs og youtube videoer. Nej jeg kan heller ikke komme i tanke om nogen.

Så længe vi lader venstrefløjen bestemme hvad størstedelen af befolkningen skal tænke og stemme, så er det præcist det de gør. Dette foto illustrerer min pointe perfekt, hvis man tænker på farverne i baggrunden som parti farver:

50722FD2-F987-4543-851F-432B68053B32.jpeg
T. Snorrason
T. Snorrason
1 year ago

tja, sådan kan det også siges.

FB-IMG-1562577681580.jpg
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det kræver en del at stille sig op og sige at vælgerne er dumme! Jeg er dog optimist, for du kan narre nogle i lang tid, men du kan ikke narre alle altid. Men flertallet bor langt væk fra hvor indvandrene bor og hærger, men efterhånden som de bliver flere og bliver spredt af politikerne, så vil flere og flere danskere blive berørt af bandekriminalitet, af at piger ikke længere kan gå alene hjem, af at drengene får tæv, af at det i det hele taget er utrygt at bevæge sig ned til det lokale supermarked, af at der skydes… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Hvis man skal have de positive briller på, så offentligjorde pernille vermund for nyligt en meningsmåling på hendes facebookside, hvor nye borgerlige er større end de radikale.

Desværre er enhedslisten lige så store, og danskerne forlod ikke de radikale på grund af hvad de har gjort imod danmark og tusindvis af danske ofre for importeret kriminalitet, men fordi deres tidligere leder tog en kvinde på låret.. Men man kan da irritere dem lidt ved at dele den meningsmåling, mere kan man vel ikke håbe på i dansk politik.

Marina
Marina
1 year ago

Det virker noget selvmodsigende at skrive hånligt om “Christiansborgs professionelle fupmagere” og derefter at anbefale at stemme på DF, som efter alt at dømme har fuppet med EU-midler vha. en falsk underskrift. Og kom ikke og tortæl mig, at dette alt sammen er Morten Messerschmidts ansvar. Dette er sandsynligvis hele DF-toppen klar over, at det ikke er, og har hele tiden været det. Ang. vores påståede ret til at leve sikkert i eget land, så har en såan ret aldrig eksisteret andre steder end på papiret og i folks hoveder. Kvinder ved det og har altid vidst det, fordi vi… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg har meldt mig til det netværk som “Frihedsbevægelsens Fællesråd”, har oprettet. De arrangerer demoer, laver informative podcasts mm. mod coronanedlukninger, testvanviddet og alt hvad der vedrører det fascistoide samfund, vi pludselig er havnet i, mens flertallet stadig snorksover og tror, det hele handler om at redde dem fra en virus. Netværket er apolitisk, men i praksis domineret af dem til venstre for midten. Og meget kan man mene om dem. Men deres evne til at sætte deres netværk i sving, marchere i takt og dermed genere energi, og handlekraft, ja det kan man ikke andet end beundre dem for.… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Margrethe

Helt ærligt Corona er en helt reel sygdom, en af mine venner blev ramt, og han blev meget meget syg, var døden nær og efter tre måneder var succeskriteriet, at kunne gå ned af trappen og ud i køkkenet for at spise, nu et år efter er han stadig ikke på toppen, så glem konspirationsteorien og pas på! At så vores regering har holdt landet i et jerngreb, og ikke ser ud til st give slip frivilligt er en anden sag! Mette Frederiksen og hendes støttepartier har tydelige totalitære træk, og bekæmpelsen af dem deltager jeg gerne i! I ly… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x