12
jun
Seneste opdatering: 14/6-21 kl. 1021
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

FOX TV: Sverige skiftede to procent af sin befolkning ud på et år

Jeg advarede for tyve år siden til ingen verdens nytte, naturligvis. Nu er løbt ved at være kørt, politikerne kan ikke trække den så langt endnu. Spørgsmålet er, om de ansvarlige havner i en retssal? Måske ikke, for de er så mange, at der ikke bliver nogen tilbage til at regere, da det er jo ikke kun socialdemokraterne der er gået frontalt til angreb på deres befolkning, de såkaldt borgerlige er mindst lige så slemme. Fra Carl Bildt til Fredrik Reinfeldt. Der er satset maksimalt stort, og de hovedskyldiges fald kan blive tilsvarende.  Sverige bytte ut 2% av sin befolkning på ett år – vad hände sen?Sweden’s violent crime surge could be linked to ‘extreme’ immigration policies.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Svenskerne bliver et mindretal i deres eget land, ytringsfriheden begrænses endnu mere end hidtil, Sverige slutter at være en svensk nation, virker for Sverige at være af mindre betydning, ser ud til at være selve målet! Sverige spilder nu sin allersidste meget kostbare tid med at oversvømme landet med ond meget voldelig islamisk massemigration, den skal koste så mange penge som overhovedet muligt, og skade landet så meget som overhovedet muligt, uden at nogle få lov til at kritisere. Sverige arbejder effektivt på så hurtigt så djævelsk ondt som overhovedet muligt og for enhver pris at ødelægge sig selv sit… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago
Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago

Der er ingen tvivl om at Sverige gå en overordentligt usikker fremtid i møde, den demografiske udvikling går så stærkt, at det kun ligge 10-20 år ude i fremtiden, hvor den oprindelige etniske svenske befolkning kommer i mindretal! Vi ser allerede i indvandrerbander tage magten i flere bydele i de større byer, de opfører sig yders voldligt og magtfuldkomment, det er en voldsom ydmygelse af myndighederne. Den demografiske udvikling gør at tilstanden er dømt til kun at blive værre! Danmark og Norge bør gøre sig klar til at modtage etniske svenske flygtninge inden for 10 -15 år. Jeg er temmelig… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  Den Nervøse

Det er også problemet her i landet. De skyldige bliver aldrig dømt. Det kan godt være, vi i teorien har en magtens tredeling. Men i praksis, har alle i toppen af de tre magtklasser gået på universitet sammen, være medlem af de samme kommu-socialist ungdomsorganisationer, været til demonstrationer sammen i deres unge dag, og nu er de fedtet ind i de samme magtens netværk. Der er ingen “tredeling” over det overhovedet. Så nej. De bliver aldrig dømt ad den vej. Om danskere kan nå derud, hvor det ender i en “Mussolini” – jeg tvivler stærkt. Så vælger de hellere at… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago
Reply to  Margrethe

Magtens tredeling? Mon ikke det i virkeligheden er magtens firedeling?
Den fjerde magt – Pressen – er måske den stærkeste, og den magt udnyttes med en hidtil uhørt brutalitet! Pressen i Danmark er så indforstået tendentiøs, at de ikke engang gider at skjule det!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x