15
jun
Seneste opdatering: 16/6-21 kl. 1150
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gefionspringvandet ved Nordre Toldbod, 15.6. 2021, © Snaphanen.dk

Af Lars Hedegaard

Interesserede iagttagere har længe spekuleret på, hvilken politik Lars Løkke Rasmussens nye parti ville stå for. Tvivlen er nu borte. Alene partinavnet, Moderaterne, siger det hele. Forbilledet er det svenske parti af samme navn, som under ledelse af den efterhånden berygtede tidligere statsminister, Fredrik Reinfeldt, bærer et hovedansvar for Sveriges opstigning som europamester i skyderier, voldtægter, bandekrige og islamisering. Det er den vej, Løkke anviser for Danmark, og pludselig bliver det forståeligt, hvorfor han tog til Marrakesh og lovede landet bort. Løkke kan ikke lide Danmark, så hvad skal han med danskerne?

Ikke andet, end at han har brug for nogle af dem til at sikre sig lukrative poster, få sine underbukser betalt og skaffe sig et springbræt til en international karriere. Når Helle kunne, kan Lars vel også.

Det eneste underlige er, at så principløs en mand har valgt at lægge sig i en politisk niche, der allerede er godt fyldt ud af adskillige andre partier. Der bliver stadigt flere af dem, så det er svært at huske dem alle, men man kan kende dem på, at de ikke giver fem flade øre for Danmark, men elsker islam, masseindvandring og Hamas.

Løkke må åbenbart mene, at han kan gøre det bedre end Enhedslisten, Sofie Carsten Nielsen, Sikandar Siddique og talløse andre. Det kan man ikke afvise, for hvad den nye partiejer mangler i fædrelandskærlighed opvejes rigeligt af, at han er lumsk.

Hans håb er tydeligvis, at Danmark rummer idioter nok til, at der også kan blive noget til ham.

Se også KRIMINELLA TAR ÖVER STOCKHOLMS PARADGATA

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago

Der er en grund, og kun en grund, til at Lars Løkke lægger sin politik hvor han gør og det er Lars Løkke Rasmussen, og hans chance for en international toppost! Hvis du leger med tanken om en toppost inden for EU, FN eller andet så kan du ikke være indvandrekritisk, så derfor!
Hele projektet med Moderaterne drejes sig mere om Lars Løkke Rasmussen end det drejer sig om Danmark!

Marina
Marina
5 months ago
Reply to  Den Nervøse

Ork ja. Det drejer sig altid om ham selv. Derfor var partiet ikke tunet, da man smed ham ud, og derfor får han ikke nævneværdige poster i forretningslivet.

Marina
Marina
5 months ago

Ja. han er lumsk, det er vi helt enige om. Jeg hælder nu til at tro, at Lars Løkke satser mere på grådigheden end på idiotien. Det er i hvert fald et emne, han er personligt velbevandret i. Jeg håber, at denne dark horse har forregnet sig ganske alvorligt, det er jo tidligere ofte sket for ham. Det er i hvert fald gået, som jeg regnede med. Forretningslivet har ikke vist nævneværdig interesse for Lars Lykkes arbejdskraft, og han har ej heller fået tilbudt gode ben i EU. Da Lykke i sin tid blev statsminister, var Morgenavisen Jyllands-Postens begejstring til… Read more »

Marina
Marina
5 months ago
Reply to  Marina

P.S. Jeg glæder mig også over Pernille Vermunds fremgang.

Santor
Santor
5 months ago

Med alle de små magtliderlige sataner vi har i Dansk politik gør det det totalt umuligt at fører en for landet fornuftig politik, der er simpelhent for mange partier og de gør det kun for at fylde deres egne lommer. De er ikke andet end en flok grådige svin.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x