16
jun
Seneste opdatering: 16/6-21 kl. 1154
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av Thomas Nydahl

Min dotter är skadad, både fysisk och psykiskt

Varje förälders mardröm är att något av barnen ska drabbas av mångkulturens fasor. I vår familj har det nu hänt, på värsta tänkbara sätt.

Min 42-åriga dotter, som är fyrabarnsmamma, överfölls och utsattes för misshandel och grov våldtäkt utomhus.

Polisen kunde snabbt hitta dna-spår i form av blod och sperma. Min dotter hade också hans dna under naglarna, vilket hon fått i en desperat kamp för att få bort monstret.

Förövaren identifierades. Han är kurd, och har alltså fostrats till “man” i antingen Irak, Syrien eller Turkiet.

Om man fått uppehållstillstånd i Sverige av så kallade “humanitära skäl” vill jag understryka att ingen i den hanteringen tagit minsta hänsyn till den utvalde svindlarens offers humanitära skäl att få leva ett normalt liv i sitt eget land.

I mångkulturens extremexempel, Sverige, finns det en uppfattning att män som min dotters förövare ska leva på svenskars skattemedel. De ska ha bostad och rätt till uppehälle. Det är en grov ironi att dessa snyltare också tar sig rätten att “plocka svenska flickor” som om de vore frukter på ett träd. Men vi glömmer aldrig att det är levande människor av kött och blod som får hela sin tillvaro slagen i spillror.

Polisen säger sig spana efter förövaren “med högsta prioritet” men de har förstås inte gripit honom än. Måtte de inte glömma bort att ett kurdiskt monster vandrar kring i Skåne! Är det inte det minsta man som offer och som anhörig till offret kan begära? Under tiden han är fri kommer han med stor sannolikhet att skada fler kvinnor.

Min dotter är skadad, både fysisk och psykiskt. Hon har tre tonårsdöttrar som nu ska leva med insikten att deras mamma våldtagits. Hur det ska forma deras egen kärlek och syn på kommande partners vågar jag inte ens tänka på.

Enligt den senast publicerade rapporten om våldtäkter i Sverige, gjord av en forskargrupp vid Lunds universitet och publicerad i februari, är 60% av förövarna antingen första eller andra generationens invandrare. Vanligaste bakgrunden är Mellanöstern/Nordafrika med 34,5%. Rapporten täcker dömda våldtäktsmän mellan 2000 och 2015. Samtidigt rapporterade Brottsförebyggande rådet, BRÅ, att 8.820 våldtäkter rapporterades under 2019, det är en ökning med 44% sedan 2010.

När jag ser de dagliga nyhetsnotiserna om våldtäkter eller gruppvåldtäkter ser jag nu framför mig det monster som våldtog min dotter. Om han grips kommer det att bli häktningsförhandling. Då ska jag med största självklarhet hänga ut honom med namn och allt.

Statistikkälla:
https://samtiden.nu/2021/02/bakom-majoritet-av-allt-fler-valdtakter-invandrade-man/

5 16 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mona
mona
5 months ago

Det värsta är att Stefan Löfven och hans anhang fått betalt för att öppna dörren för kriminella klaner,våldtäktsmän,mördare,bidragsfuskare. Bra betalt. I varje kommun finns komunalpolitiker som får påfyllnad varje månad med pengar från just de importerade kriminella. Regering skulle lyftas ut på öppen gata där de skulle stenas och bespottas.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

En voldtægt på en svensk i Sverige er og forbliver en for mange! Islam har for længst overskredet sin velkomst overtrådt alle regler for god opførsel, misbrugt selv godhedsindustriens tillid, står til totalt at ødelægge Sverige, dags at vågne kaste ALT relateret til islam ud af Sverige, kaste ALT djævelskab tilbage hvor dette renlivede djævelskab kom fra, ad helvede til! https://www.youtube.com/watch?v=X45NtNzaj94 Lennart Matikainen forklarer det her så udmærket hvordan polisen i Sverige idag kun en skygge af sig selv, opskriften på rent anarki og kaos som vi ser det ske i Sverige hvor polisen ligefrem smuldrer bort, hvor trygheden forsvandt,… Read more »

Last edited 5 months ago by Jan Ulrik Friis
Marina
Marina
5 months ago

Hvor rystende forfærdeligt, og hvad skal man dog skrive for at trøste.

I Skandinavien havde vi indtil for få år siden stor tiltro til, at staten beskytter vore interesser, og at retfærdigheden sker fyldest. Den tillid er ved at gå i opløsning.

Jeg sidder selv begravet i en sag, der viser store brist i sundhedssystemet, og at medarbejdere fra Mellemøsten er begyndt at køre deres eget løb med løgn og svigt og misbrug af data og cpr-numre.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
5 months ago
Reply to  Marina

Bevare mig kära Marina, i Sverige började det den 10 Juni 1932.
Man förslavade alla “bönder” för all framtid. Det var dessutom en “liberal” som lyckades med det konststycket.
Kontakta prof. Bo Rothstein och du får besked.

Marina
Marina
5 months ago

Samuel af Ugglas. Sverige har længe været Skandinaviens storebror og foran os på flere måder, men vi har nu slået godt fra os. 🙂 Jeg forbinder 1932 med Per Albins magtovertagelse og begyndelsen på hans realisering af Folkhemmet. Professor Rothstein er ifølge Wikipedia involveret i de kampe, der pågår i det engelske universitetsmiljø. Det store Magdalene College i Cambridge har lagt sig fladt og vil have statuen af Cecil Rhodes fjernet, men Oriel i Oxford siger nej, hvilket nu har medført, at mange ikke vil undervise der. Jeg havde flere ungdomsvenner, der blev uddannet på Oriel, og jeg er blevet… Read more »

soidogcowboy
soidogcowboy
5 months ago

Känner med Thomas Nydahl och dottern, detta är ett importerat problem och de ansvariga kör huvudet i sanden och vägrar se kopplingen mellan massinvandringen och brottsligheten i Sverige MEN UTAN MASSINVANDRING SKULLE VI INTE HA 40 KRIMINELLA NÄTVERK EXEMPELVIS….Ursprungsbefolkningen får ta smällarna, det Sverige behöver är ett ÅTERVANDRINGSVER!! Vad har denna kurd i Sverige att göra? Ut nu! Varför bara unga män från Afrika och Mellanöstern. Muslimer ser alla andra som inte är muslimer som “kufar”, var sak på sin plats. Detta är ingenting annat än BANKOMATFLYKTINGAR och de har ingen avsikt att försörja sig genom hederligt arbete, tyvärr håller… Read more »

joko
joko
5 months ago

Så tråkigt att vårt samhälle är så här nu! Häng ut han ordentligt, skrik om utvisning! Men nu ta hand om dottern och barnbarnen, försök lappa och laga det som nu är trasigt hos dem, sosse sverige kommer inte göra det.

Jag beklagar och försöker inte ens förstå hur ni mår/känner nu.

Trent
Trent
5 months ago

Svenska folket som valmanskår har väl varit rätt blåsta i huvudet sedan långt tillbaka. Man borde enkelt kunna förstå att utlänningar och inkräktare inte ska uppehålla sig på svenskt territorium. Det mer intressanta är väl att se hur odugliga den så kallade oppositionspartierna visat sig vara. De borde ha totalt rensat sossebedrägeriet och halverat alla skatter men de har verkligen bevisat sin oduglighet och att deras största personliga intresse är sin bidragslön av staten. ”Vinner det valet” efter ”rösträkningen” nästa gång så måste de lägga ned SVT i sin helhet, sparka hela SR. Bort med Sida. Sparka alla läkare, de… Read more »

Boris
Boris
5 months ago

Usch! Man kokar. Tyvärr blir straffet sannolikt inte så hårt heller, om han nu grips.
Djupt tragiskt. Beklagar.

Bengt
Bengt
5 months ago

“Hur det ska forma deras egen kärlek och syn på kommande partners vågar jag inte ens tänka på”, skriver Thomas Nydahl.”
Kommande partners!?
“A man having sex with many women is a master key.
A woman having sex with many men is a shitty lock.”
(Jag är dock inte någon huvudnyckel.)

Leisha Camden
Leisha Camden
5 months ago
Reply to  Bengt

Ja de är ju tre unga kvinnor. Då tänker nog deras morfar att de ska ha tre äkta makar i framtiden. Men du tycker kanske att de ska dela på samma karl, i god systerlig anda?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x