22
jun
Seneste opdatering: 22/6-21 kl. 1308
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Stenkastningen i Skåne er ikke ‘kriminalitet’ – det er en krigshandling

Det sker, at nogen formulerer en indsigt, der pludselig trækker tæppet væk under enhver idyllisk forestilling og punkterer alle fromme forhåbninger.

Som nu Peter Seier Christensen, der i går kommenterede den nyeste svenske regeringskrise med den konstatering, at Danmark må belave sig på at blive nabo til et tredjeverdensland, nemlig Sverige. Et land, som svenskerne ikke giver meget for og derfor har overladt til den tredje verden med alt, hvad det indebærer af vold, bandekrige, voldtægter, mord og terror.

Han tror ikke, at Sverige står til at redde, og det er der vist heller ikke mange andre iagttagere, der gør. Det skulle da lige være Lars Løkke, der så sent som i 2014 stod på det bornholmske folkemødes talerstol og berømmede Sverige som et forbillede. Men bortset fra Løkke er der langt mellem de danske politikere, der åbent anbefaler den svenske vej. De har valgt at holde mund i håb om, at folk vil glemme deres tidligere udtalelser. End ikke Enhedslisten eller De Radikale slår på tromme for svenske tilstande – selvom de nok drømmer om dem.

Ved et bemærkelsesværdigt sammentræf kunne TV2 i går fortælle om adskillige danske bilister, der var blevet udsat for livstruende stenkast på vejen fra Malmø til Ystad – som er den rute, bilister tager, når de skal til Bornholm.

Svensk politi vil nu undersøge, hvad der ligger bag denne mærkværdige opførsel. Men de behøver ikke at lede længe. Når nogen angriber trafikken, er det fordi, de vil have den standset og demonstrere, at de har kontrol over landets fysiske kommunikation. Der er altså tale om en krigshandling, og sådan går det, når nogen vil erobre magten og skræmme befolkningen til lydighed. Vi kommer til at opleve mange flere krigshandlinger rettet mod Europas hjemmehørende befolkninger. De talende klasser kan nok så meget beskrive den slags som kriminalitet. Det ændrer intet.

Tilbage står sorgen over, at svenskerne kunne kaste sig i armene på ryggesløse politikere og løgnagtige medier, der fremstillede landets undergang som en berigelse og forfulgte enhver, der mente noget andet.

Men er det nu så forskelligt fra, hvad der foregår i Danmark? Mette Frederiksen beroliger danskerne med ammestuesnak om den stramme udlændingepolitik, alt mens hun fylder landet med syrere og andre, der bruger velfærdsstaten som springbræt for at omdanne Danmark til et nyt Muhamedanien.

Snart vil der ligge to tredjeverdenslande øst og vest for Øresund

4.1 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Helle B. Kreye
Helle B. Kreye
5 months ago

Lars Hedegaard har ret. Stenkast mod trafikken er en krigshandling. Ligesom dødskørsel på offentlige gader og veje. Og overfald, voldtægter og mord på landets borgere. Og tyveri og røveri. Og underminering af den offentlige økonomi ved uretmæssigt træk på ressourcer, man ikke selv – eller forældre – har været med til at akkumulere. Og legen mellemøstlig krig i europæiske lande. Og ikke mindst ganske kløgtigt at bruge uddannelsessystemet til at mase sig ind i den offentlige administration samt udnyttelse af de empatiske og menneskesynske fruentimmeres m/k trang til en mangfoldighed, de ikke ønsker for sig selv men kun for dem,… Read more »

Michael
Michael
5 months ago
Reply to  Helle B. Kreye

Godt skrevet og sandt hele vejen igennem

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
5 months ago

Forudset og forudsagt af mange i tidens løb. Ingen kan hævde, at de ikke var advaret.

Årtiers nedbrydning af samfundsstrukturerne har sågar været så åbenlys, at alle har kunnet betragte opløsningen og anarkiet nærme sig år for år. Og alligevel har et meget stort flertal af befolkningerne over hele Vesteuropa stemt for mere af det samme igen og igen og igen. Og de gør det også næste gang.

Forstå det hvem der kan.

Lotte Aagesen
Lotte Aagesen
5 months ago
Reply to  Henrik Wegmann

Medierne har i alle årene sløret det, bortforklaret det, skjult det – og kunne det ikke skjules, udskammet dem, der var imod.
Hovedparten af befolkningen tror på de landsdækkende medier. De er ikke klare over, at de alle i årevis har været overtaget af marxister og radikale.
Havde medierne været ærlige, tror jeg, folk havde stemt anderledes.
Medierne har sørget for, at politikerne kunne slippe afsted med deres bedrag og forræderi.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Fornyeligt hørte vi islamiske kvinder deres tilråb i Gøteborgs gader om at kaste sten på en dreng der tilfældigvis stod med et israelsk flag, det kunne ligeså godt være et dansk et svensk et norsk flag denne dreng stod med, vi er alle lagt for had, disse sten ligeså godt kastet fra en motorvejsbro på uskyldige helt tilfældige ofre! Jeg gryer for om Sverige skulle vinde EM, ikke kun af den grund om Sverige vinder ensbetydende med at Danmark ikke vinder og omvendt, men mange etnisk svenske med svenske flag i gaderne, de samme muslimske kvinder der i Gøteborgs gader… Read more »

Last edited 5 months ago by Jan Ulrik Friis
Træt
Træt
5 months ago

Det er ikke stenkast fra broer, men sten og bolte og møtrikker af en størrelse som man dårligt kan skjule i hånden, som er affyret med slynge, armbrøst eller kartoffelkanon.

Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago

Apropos stram udlændigepolitik! Siden Mette Frederiksen kom til magter, er der kommet yderlige 12-15.000 nye til landet, er det stramt?
i Lars Løkke Rasmussens sidste 4 år kom der 65-70.000 er det straksopbremsning?
Kommer de ikke ind som asylansøgere, så kommer de som familiesammenført, eller de fødes her i landet!
Mainstream politikerne agter ikke at gøre noget ved det, de siger de vil! Men de gør intet der virker!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

Spindoktor siger op: Blottede sig til FolkemødetSikandar Siddiques særlige rådgiver har sagt op. Det sker efter en række grænseoverskridende episoder, der fandt sted under Folkemødet i år. 🙄😂

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/spindoktor-siger-op-blottede-sig-til-folkemoedet/8647175

Santor
Santor
5 months ago

Jamen gjorte hende den gravide trunte ikke det samme på en scene, ovenikøbet på direkte tv?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x