27
jun
Seneste opdatering: 27/6-21 kl. 0917
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

„Allahu akbar. Ich habe meinen persönlichen Dschihad verwirklicht.

siger Abdirahman J. efter anholdelsen. Tre kvinder er døde, og seks er dødeligt såret. Den første, var ekspeditricen som solgte ham kniven. Dette er det eneste egentlige foto af terroristen, som er at finde. Det er i BILD her til morgen, der også har en yderst detaljeret artikel til glæde for de tysklæsende. Fra Merkels Kanzleramt er der dødtyst. Fremgangsmåden er en kopi af Vetlanda angrebet 3 marts i år, og det kan ske hvor som helst i Europpa nu takket være fremsynede, ansvarlige politikere.. 3 TOTE, 6 SCHWERVERLETZTE IN WÜRZBURG Der Messer-Killer jagte gezielt Frauen

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Der har været en pause i terrorangrebene, men tag ikke fejl, det er stilheden før stormen! Samtidig er der sket det at vi har udviklet tolerance overfor terror, hvad der fyldte forsiderne i pressen i ugevis tidligere, er nu henvist til en lille notits på side 2 og derefter en opfølgning nederst på side 7 og så glemsel, og der skal mere til før det kaldes terror, det slåes hen som drengestreger, unge mennesker, psykisk syge og socioøkonomiske årsager! Vi lulles hen og pludselig har vi ikke længere det trygge sikre samfund, med en samhørighedsfølelse, som er selve fundamentet bag… Read more »

H.nielse
H.nielse
2 years ago

Jeg går altid med våben fx en skruetrækker eller strikkepind. Kom bare an. Jeg vil ikke lade mig slå ned uden kamp 🇩🇰

FN s konventioner viser at de vestlige befolkninger ikke har nogle menneskerettigheder. Størstedelen af FN er diktaturstater – og kun 25 procent af verdens lande er demokratier- eller semi- demokratier

Konventionerne giver udlændinge større rettigheder end beboerne har i Vesten ! Og diktaturerne griner af Vesten og skider på konventionerne !!!!!!!!!!!

Der er en milliard afrikanere på vej – indenfor de næste 20-30 år. Så er Vesten at sammenligne med Nigeria ¡!!!!!!!!!!!

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Når de kloge politikere importerer aber,og endda giver dem sæde i den lovgivende forsamling,bør ingen undre sig over at vi kommer til at leve som dyr i en zoologisk have.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x