27
jun
Seneste opdatering: 27/6-21 kl. 0833
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mafiøs afpresningsterror har bredt sig over hele landet: “Politiet er magtesløst. Forbryderne har øjne og ører overalt”

Svenska företagare har förlorat sina familjer, sina verksamheter eller tvingats flytta utomlands i rädsla för att bli dödade, visar SVT:s granskning.Anledningen: De blir systematiskt utpressade av kriminella nätverk. Nu slår Göteborgspolisen Ulf Boström larm om att problemet är gigantiskt och att inte ens polisen kan skydda offren. Antingen betalar du eller så står du emot och ditt liv fördärvas totalt, säger han.

Han möter många av de människor som lever under konstant dödshot, de som betalar till gäng och släktbaserade kriminella nätverk, och de som vägrat. Han menar att polisen inte kan skydda de som anmäler, inte ens om de får skyddat boende.

Det är bara temporärt och få som blir skyddade på det sättet får ett fullvärdigt liv. Eftersom vi under så lång tid låtit den här verksamheten bre ut sig i hela Sverige så har de gäng i alla de större städerna. De har ögon och öron överallt. Polisen i tårar efter frågan om gängens dolda offer: ”Helt chanslös” Polisen i tårar efter frågan om gängens dolda offer: ”Helt chanslös”. Se alle tre videoer

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Det må være sådan et sammenbrud ser ud. Kriminelle bander overtager voldsmonopolet og de facto styrer byen og med tiden også landet. Danskerne holdes i uvished om tingenes tilstand og Lars Løkke Rasmussen ser oven i købet Sverige som et foregangsland. Nuvel det kan man naturligvis hævde, at det er, landet som først bryder sammen! Men det er også så småt begyndt i København, der opkræves beskyttelsespenge og langsomt overtages et gade, et kvarter, en by og et land! Og danskerne laller bare videre!

H.nielse
H.nielse
2 years ago

De dumme røde kvinder, der troede de var så “gode og humanistiske”. De er indoktrineret af 80 procent røde pædagoger og 80 procent røde folkeskolelærere og 80 procent røde gymnasielærere og 95 procent røde universitetslærere OG 80 PROCENT RØDE “JOURNALISTER”. Find selv undersøgelserne på nettet, der viser de nævnte faggrupper kommunistiske globalist politiske synspunkter.

Nu bliver de vores UNTERGANG. Det har været nemt at være “god og humanistisk” for andres skattepenge – men det er selvmorderisk

Christian Andersen
Christian Andersen
2 years ago

Dette er en af grundene til, at jeg på det kraftigste opfordrer alle til jævnligt at tjekke loggen på sundhed.dk. Måske finder I en dag et eller flere navne fra fx Mellemøsten, hvis ejere I ikke kender, men som det har været så magtpåliggende at udspionere jer, at de har satset deres eget NemID på at gøre det. I behøver ikke at være syge for at opleve noget sådant, det eneste I i første omgang kan konstatere er, at nogen ad uransagelige veje er kommet i besiddelse af jeres cpr-nr. Der er store penge i Big Data, og vi ved,… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Det största problemet är att “Palmes pojkar” kommer göra allt för att hindra Löfven att utskriva ett s k “extraval”.
Möjligheterna för befolkningen att rösta i Sept 2022 är inte socialisternas drömscenario precis!
Framför allt därför att 2018 misstänkta rösträkningsfusk kommer att kräva en helt annan övervakning.

Marina
Marina
2 years ago

Vi følger spændte med. Store danske aviser og også DR har fremført. at nu kan Sverige ikke mere ignorere Sverigedemokraterna og dermed en stor del af de svenske vælgere. Selv professor Drude Dahlerup, der har været en af Danmarks mest irriterende venstreorienterede feminister, som fik afvist sin doktordisputats og derefter søgte og fik et professorat i Sverige, har været i det politisk analyserende tv-program Deadline og med stor pondus hævdet, at nu må man tage Sverigedemokraterna ind i varmen, for nu er de “stuerene”, som hun sagde med henvisning til, at en tidligere dansk statsminister engang sagde, at det blev… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x