28
jun
Seneste opdatering: 28/6-21 kl. 1124
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En stor del af min familie og vennekreds er af den opfattelse, at jeg har knald i låget, når jeg formidler viden om Great Reset, Den Nye Verdensorden og de såkaldte vacciners rolle i udrulningen af en stadig mere totalitær stat.

Jeg får sølvpapirhatten på hovedet, konspirationsteoretiker skrevet både for og bag og behjertede sjæle, der helt bestemt vil mig det godt, lader mig vide, at jeg vil dø både venne- og frændeløs, hvis jeg ikke snart holder op med mine vanvittige analyser.

Hm! Mellem os sagt og i al hemmelighed: Jeg HAR tænkt, at det MÅ være mig, der har knald i låget, for bedrageriet KAN da ikke være så dybt? Mennesker med magt KAN da ikke være så onde? Big Pharma KAN da ikke slippe af sted med at skade mennesker uden at stå til regnskab? En hel klode KAN da ikke holdes i et jerngreb og acceptere test og mundble og social distance og udgangsforbud og forsamlingsforbud osv. osv., hvis ikke det var fordi der var en meget, meget farlig sygdom? (foto juni 2021 © Snaphanen.dk)

Men så er det jo, at andre stemmer og andre forklaringer så småt begynder at dukke op, og mennesker med et moralsk kompas og integritet siger fra. Ikke i de statsstøttede propaganda-medier, forstås, her kommer disse røster ikke til orde, censuren er tæt på total, men på de alternative platforme.

En af hverdagens helte er Dr. Hodkinson, der var meget tidligt ude, og i denne video kan man høre, hvordan han har været udsat for dødstrusler for at sige sandheden om Covid-19 bedraget.

***

P.s. Det hele bliver lidt nemmere for os ’konspirationsteoretikere’, når vi finder ud af, hvilke fantastiske, redelige og ordentlige mennesker, vi er i klub med.

Der går mindst 500 Dr. Fauci’er på 1 Dr. Hodkinson.

4.6 12 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Jeg er helt overbevist om, at du har ret, Lone. Alene pga de mange løgne, vi er blevet fodret med, ved jeg der er noget helt galt. Jeg skal ikke have sprøjtet noget gift ind i min gamle krop. Det har jeg tidligere fået, endda med en godkendt medicin, Simvastatin, der invaliderede mig. Siden er der kommet advarsler på indlægssedlen.

Torben Cároc
Torben Cároc
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Som 70-årig røg jeg en uge på sygehus p.g.a. Simvastatin.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Vores politikere vil uden tvivl efterlade os i et inferno af islamisk vold og terror, et helvede de selv har skabt! En dag så letter allersidste fly med en forsamling folkevalgte politikere og embedsmænd, en forsamling landsforrædere der flyr landet, til noget luksuseksil hvor der endnu er en homogen befolkning, altså hvor der endnu er fred. Folket er ikke og var aldrig en prioritet, tværtimod en pestilens, selv når Sverige – Danmark er ødelagt til ukendelighed Sverige er der allerede, kommer vores politikere aldrig at erkende at: fra dag 1′ de tog fejl! De sad på magten, blev fyrsteligt betalt,… Read more »

Peter den store
Peter den store
1 year ago

Alex Jones er din ven, Lone

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Det hænder folk tager fejl.
Lone Nørgaard skrev engang hun betalte sin skat med glæde. det medførte jeg skrev det var forkert.
Ikke hun måske gjorde det med glæde, men indstillingen, opfattelsen af problematikken, som jeg fandt forrykt.
Alt for ofte er jeg helt enig med Lone, og tror hun har mange rigtige venner..

Ellis Frederiksen
Ellis Frederiksen
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Dyb respekt for Lone.

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Du har absolut ret. Jeg tror heller ikke hun mister hverken venner eller respekt, det er kun et spørgsmål om tid inden det bliver helt åbenlyst at hun har ret i langt det meste.

Hvilket på en måde gør hende til ekspert eftersom de eksperter Vi bliver præsenteret for igennem medierne og regeringen har en bevislig fejlprocent på langt over 50%. Hvilket igen kunne gøres lige så godt af en veltrænet gibbon ved ret gætteri.

Dorte Beurling
Dorte Beurling
1 year ago

Ingenlunde

Christian Andersen
Christian Andersen
1 year ago

Hvis jeg var Lone Nørgaard, ville jeg spørge mig selv, hvorfor hendes venner sandsynligvis fra starten vidste, hvlket standpunkt, hun ville tage, og at hun på føje tid ville finde noget, som hun anså for at være beviser for standpunktets rigtighed.

Anders Chr.
Anders Chr.
1 year ago

Lone Nørgaard var tidligere respekteret af mange for sit mod til at gå mod strømmen, men de senere år har hun ofte udvist en ringe dømmekraft både vedr. mennesker og idëer. Det er, som hun altid er på jagt efter de vises sten og tror at finde den. At Lone Nørgaard nu ikke vil vaccineres og har onde tanker om andre, kan jo ikke undre nogen, og hun er i sin fulde ret til at sige nej og lade os andre trække læsset. Vi kan tænke selv men forlang ikke af os. at vi skal have ondt af dem, der… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Anders Chr.

https://www.sst.dk/da/corona/COVID-19-og-ny-coronavirus/Coronatal
Smittede personer3293.094
Overstået infektion4 287.570
Dødsfald5 2.533
Dødsfald i % af smittede personer 0,86 %

Det minder mere om dødstal ved influenza som jeg ser det. At man i mange år har kunnet blive vaccineret mod influenza medførte ikke begrænsninger i udfoldelse. Hvorfor begrænsninger eksisterer aktuelt for ikke-vaccinerede synes jeg ikke er søgt begrundet overhovedet.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

smittede 293.094
overstået infektion 287.570

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x