2
jul
Seneste opdatering: 2/7-21 kl. 1555
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I dagens Sommar i Swebbtv får vi möta docent i företagsekonomi Jan Tullberg. Jan tullberg är författare, debattör och en av de flitigaste medverkande i Swebbtv . Han har också ett förflutet som managementkonsult och var en av de första att diskutera Sveriges kostnader för migrationen.

Jubel og fyrværkeri efter politimord

”Knulla ainas mamma – smattra horbarnen. Rätt åt horungen – alla poliser ska skjutas”

Sent på onsdagskvällen sköts en 33-årig polisman till döds i Biskiopsgården i Göteborg. Men det är inte alla i landet som ser avrättningen som hemsk – en del firar mordet. I sociala medier finns mängder med hatiska kommentarer mot polisen och på torsdagskvällen vittnade invånare i Göteborg om fyrverkerier runt om i staden. Det var klockan 22.34 på onsdagen som polisen plötsligt blev beskjuten på Höstvädersgatan i det särskilt utsatta området, vilket Samnytt rapporterade. (AINA bla. tyrkisk slang for politi her, her og her.)

Polisen jagar mörk man med Gucci-kläder

Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för mordet men enligt uppgifter till GT jagar myndigheten en tonåring med mörk hy, svarta kläder och mask över munnen. Vidare ska gärningsmannen bära kläder från det exklusiva klädmärket Gucci och gråfärgade handskar från Biltema. Jubel och fyrverkerier efter polismordet: ”Knulla ainas mamma – smattra horbarnen”  (se også klip fra sociale medier)

Polisens stora frustration efter mordet: Det blir värre varje år

Efter polismordet i Biskopsgården växer frustrationen inom polisen över att ligga steget efter kriminaliteten. – Jag har jobbat som polis i tolv år och sett att utvecklingen under de här tolv åren hela tiden har förvärrats, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson. GP.SE.

En man har gripits under fredagseftermiddagen misstänkt för polismordet.

17-åringen dömdes för att ha huggit sitt offer med kniv i nacken ombord på en spårvagn. Offret från spårvagnen satt i onsdags kväll på en bänk i närheten av korsningen där polismannen sköts till döds. När han såg en maskerad man närma sig flydde han, övertygad om att han var måltavla – och då sköts i stället polismannen till döds. Nu har alltså 17-åringen gripits misstänkt för mordet på polismannen. Polisen: Skjutning mellan kriminella – han kom i vägen

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

I Sverige er løbet kørt, fra nu af bliver det kun værre! Grunden til at det tager så lang tid, er at udgangspunktet var et af verdens rigeste og sikreste lande, men på bare en generation er det ødelagt! Det burde være en advarsel for Danmark, men vi følger søvngængeragtig i de samme fodspor, man undres og kan ikke tænke andet end at vi må være ufatteligt dumme!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

https://www.youtube.com/watch?v=T_JwhXck_eQ Polisen leder efter en mand ….. jeg må formode en muhamedaner, det holder polisen hemmeligt, for ingen må vide hvem polismorderen er hvem de leder efter, men polisen går så langt i signalement at polismorderen havde handsker og coronamaske på!!! Sverige nu hver eneste dag ene og alene på grund af islam må genopfinde hjulet, hver dag en ny fornedring, nye voldtægter og mord, nye udredninger som ingen end gider læse, kun et magtmiddel for etnisk at udrense det svenske folk med muhamedanere! Regeringen Löfven står helt uforstående, hvordan og hvorfor noget sådant kunne ske, vil derfor iværksætte endnu… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Signalement at polismorderen havde handsker og coronamaske på!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Pdd4aFTnh9I

Anders
Anders
1 year ago

Herregud. Hvad betyder en dræbt politimand, når man er en humanitær supermagt.
Der kom jo både fyrværkeri og fest bagefter. Så er alt vist i orden…

Santor
Santor
1 year ago

Stort ståhej, men om ganske kort tid bliver der ikke løftet et øjenbryn når det kommer til at ske 3 gange om ugen.

Sverige er en real-time lærerstreg i dårlig samfundsledelse som Vi andre må og skal undersøge og evaluerer for selv at undgå at komme i samme situation men det haster. Der er ingen tidsplan, nødplan, eller forberedelse. De alarmklokker der bimler for fuld kraft er der tilsyneladende ingen der hører.

Og, det vil kommer som et lyn fra en klar himmel!

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Santor

Undersøgelser, der sammenligner svenske og danske ledere, viser, at begge ved større beslutninger forsøger at nå til enighed mellem de involverede parter, men at danske ledere i langt højere grad end svenske ledere formår at skære igennem og tage et særstandpunkt, hvis enighed mislykkes.

Det tænker jeg tit på, når jeg læser om Sveriges underlige dødedans i slowmotion mod afgrunden.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

17-årig fik mild dom for drabsforsøg. Nu er han anholdt for drab på svensk politimand
Sverige har været i oprør efter mordet på en ung politimand, og debatten om banders hærgen i de svenske byer har været hård. Selvom politiet nu har anholdt en person, stopper debatten næppe.

https://www.berlingske.dk/europa/17-aarig-fik-mild-dom-for-drabsforsoeg-nu-er-han-anholdt-for-drab-paa

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

När börjar råttorna fly det sjunkande skeppet?
Blir Reinfeldt den förste?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x