2
jul
Seneste opdatering: 2/7-21 kl. 1555
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I dagens Sommar i Swebbtv fÄr vi möta docent i företagsekonomi Jan Tullberg. Jan tullberg Àr författare, debattör och en av de flitigaste medverkande i Swebbtv . Han har ocksÄ ett förflutet som managementkonsult och var en av de första att diskutera Sveriges kostnader för migrationen.

Jubel og fyrvĂŠrkeri efter politimord

”Knulla ainas mamma – smattra horbarnen. RĂ€tt Ă„t horungen – alla poliser ska skjutas”

Sent pĂ„ onsdagskvĂ€llen sköts en 33-Ă„rig polisman till döds i BiskiopsgĂ„rden i Göteborg. Men det Ă€r inte alla i landet som ser avrĂ€ttningen som hemsk – en del firar mordet. I sociala medier finns mĂ€ngder med hatiska kommentarer mot polisen och pĂ„ torsdagskvĂ€llen vittnade invĂ„nare i Göteborg om fyrverkerier runt om i staden. Det var klockan 22.34 pĂ„ onsdagen som polisen plötsligt blev beskjuten pĂ„ HöstvĂ€dersgatan i det sĂ€rskilt utsatta omrĂ„det, vilket Samnytt rapporterade. (AINA bla. tyrkisk slang for politi her, her og her.)

Polisen jagar mörk man med Gucci-klÀder

Polisen har Ă€nnu inte gripit nĂ„gon misstĂ€nkt för mordet men enligt uppgifter till GT jagar myndigheten en tonĂ„ring med mörk hy, svarta klĂ€der och mask över munnen. Vidare ska gĂ€rningsmannen bĂ€ra klĂ€der frĂ„n det exklusiva klĂ€dmĂ€rket Gucci och grĂ„fĂ€rgade handskar frĂ„n Biltema. Jubel och fyrverkerier efter polismordet: ”Knulla ainas mamma – smattra horbarnen”  (se ogsĂ„ klip fra sociale medier)

Polisens stora frustration efter mordet: Det blir vÀrre varje Är

Efter polismordet i BiskopsgĂ„rden vĂ€xer frustrationen inom polisen över att ligga steget efter kriminaliteten. – Jag har jobbat som polis i tolv Ă„r och sett att utvecklingen under de hĂ€r tolv Ă„ren hela tiden har förvĂ€rrats, sĂ€ger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson. GP.SE.

En man har gripits under fredagseftermiddagen misstÀnkt för polismordet.

17-Ă„ringen dömdes för att ha huggit sitt offer med kniv i nacken ombord pĂ„ en spĂ„rvagn. Offret frĂ„n spĂ„rvagnen satt i onsdags kvĂ€ll pĂ„ en bĂ€nk i nĂ€rheten av korsningen dĂ€r polismannen sköts till döds. NĂ€r han sĂ„g en maskerad man nĂ€rma sig flydde han, övertygad om att han var mĂ„ltavla – och dĂ„ sköts i stĂ€llet polismannen till döds. Nu har alltsĂ„ 17-Ă„ringen gripits misstĂ€nkt för mordet pĂ„ polismannen. Polisen: Skjutning mellan kriminella – han kom i vĂ€gen

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
1 year ago

I Sverige er lÞbet kÞrt, fra nu af bliver det kun vÊrre! Grunden til at det tager sÄ lang tid, er at udgangspunktet var et af verdens rigeste og sikreste lande, men pÄ bare en generation er det Þdelagt! Det burde vÊre en advarsel for Danmark, men vi fÞlger sÞvngÊngeragtig i de samme fodspor, man undres og kan ikke tÊnke andet end at vi mÄ vÊre ufatteligt dumme!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

https://www.youtube.com/watch?v=T_JwhXck_eQ Polisen leder efter en mand ….. jeg mĂ„ formode en muhamedaner, det holder polisen hemmeligt, for ingen mĂ„ vide hvem polismorderen er hvem de leder efter, men polisen gĂ„r sĂ„ langt i signalement at polismorderen havde handsker og coronamaske pĂ„!!! Sverige nu hver eneste dag ene og alene pĂ„ grund af islam mĂ„ genopfinde hjulet, hver dag en ny fornedring, nye voldtĂŠgter og mord, nye udredninger som ingen end gider lĂŠse, kun et magtmiddel for etnisk at udrense det svenske folk med muhamedanere! Regeringen Löfven stĂ„r helt uforstĂ„ende, hvordan og hvorfor noget sĂ„dant kunne ske, vil derfor ivĂŠrksĂŠtte endnu… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Signalement at polismorderen havde handsker og coronamaske pÄ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Pdd4aFTnh9I

Anders
Anders
1 year ago

Herregud. Hvad betyder en drÊbt politimand, nÄr man er en humanitÊr supermagt.
Der kom jo bĂ„de fyrvĂŠrkeri og fest bagefter. SĂ„ er alt vist i orden…

Santor
Santor
1 year ago

Stort stÄhej, men om ganske kort tid bliver der ikke lÞftet et Þjenbryn nÄr det kommer til at ske 3 gange om ugen.

Sverige er en real-time lÊrerstreg i dÄrlig samfundsledelse som Vi andre mÄ og skal undersÞge og evaluerer for selv at undgÄ at komme i samme situation men det haster. Der er ingen tidsplan, nÞdplan, eller forberedelse. De alarmklokker der bimler for fuld kraft er der tilsyneladende ingen der hÞrer.

Og, det vil kommer som et lyn fra en klar himmel!

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Santor

UndersÞgelser, der sammenligner svenske og danske ledere, viser, at begge ved stÞrre beslutninger forsÞger at nÄ til enighed mellem de involverede parter, men at danske ledere i langt hÞjere grad end svenske ledere formÄr at skÊre igennem og tage et sÊrstandpunkt, hvis enighed mislykkes.

Det tÊnker jeg tit pÄ, nÄr jeg lÊser om Sveriges underlige dÞdedans i slowmotion mod afgrunden.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

17-Ärig fik mild dom for drabsforsÞg. Nu er han anholdt for drab pÄ svensk politimand
Sverige har vÊret i oprÞr efter mordet pÄ en ung politimand, og debatten om banders hÊrgen i de svenske byer har vÊret hÄrd. Selvom politiet nu har anholdt en person, stopper debatten nÊppe.

https://www.berlingske.dk/europa/17-aarig-fik-mild-dom-for-drabsforsoeg-nu-er-han-anholdt-for-drab-paa

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

NÀr börjar rÄttorna fly det sjunkande skeppet?
Blir Reinfeldt den förste?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x