2
jul
Seneste opdatering: 8/7-21 kl. 1543
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Visse partiledere beklager sorgen. De sidder pĂ„ Lidingö i deres paladser. Vi har en sĂžn, der er gĂ„et bort. Det er forskellen.” Interview med den myrdede politibetjents far.

Det fÞrste politimord i Sverige i 14 Är. Det mÄtte ske fÞr eller senere, har vi i afmagt tÊnkt som har iagttaget den ulykke i slowmotion, der har udviklet sig i Ärtier. Det var et overlagt, uprovokeret mord og en meddelelse fra de invaderende masser til det svenske folk og deres politikere om hvilken fremtid der venter dem.

Den kan ikke undgĂ„s, den udvikler sig som efter en drejebog. Jeg har ikke studeret MSM noget videre, men bare fundet det vĂŠsentligste. Exklusiv intervju – Per Danman – pappa till mördade polisen Andreas Danman (se kommentarerne)

Murdered police father about Löfven: “Lives in a palace while Sweden is in chaos”

Jag fick sms av statsministern och vissa partiledare som beklagar sorgen men de sitter pĂ„ Lidingö och sina palats. Vi har en grabb som har gĂ„tt bort. Det Ă€r skillnaden, fortsĂ€tter Per Danman. Andreas Danman, som blev 33 Ă„r, lĂ€mnar efter sig en gravid sambo som ocksĂ„ Ă€r polis. NĂ€r Stefan Löfven kommenterade mordet tidigare pĂ„ torsdagen hĂ€vdade han att regeringen har arbetat “mycket mĂ„lvedvetet” med att “öka tryggheten” i Sverige och stĂ€rka polisen.

Se det hele Mördade polisens pappa om Löfven: “Bor i palats medan Sverige Ă€r i kaos” og Murdered police father about Löfven: “Lives in a palace while Sweden is in chaos”

Jag tror att polisens sÀtt att hantera det hÀr mordet kommer att ha stor betydelse för framtiden. Idag Àr helt enkelt den dag dÄ polisen mÄste sÀtta hÄrt mot hÄrt och lÀgga dialogen Ät sidan. Gör man inte det, utan fortsÀtter pÄ den inslagna vÀgen, skickar det en signal om att det i Sverige gÄr att skjuta en polis utan konsekvenser. Och det bÄdar sannerligen inte gott för vÄrt arma land. BITTE ASSARMO: Dags att överge dialogen och Äterta vÄldsmonopolet.

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

Det er sĂ„dan et land i oplĂžsning ser ud. Myndighederne midter voldsmonopolet og de trĂŠnges ud af “muslimernes omrĂ„de”.
LÊg i Þvrigt mÊrke til hvor hurtigt sagen er forsvundet fra de danske MSM! Det er sÄ ubekvem en nyhed for de venstreorienterede journalister at historien skal dÊmpes! De har ikke kunnet undlade at skrive om det, men de kan lade historien forsvinde hurtigt! Man kan sammenligne det med den berusede grÞnne mand fra Amager, der fik historien lov at kÞrer pÄ forsiden i dagevis!

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Den NervĂžse

PÄ nogle mÄder er landet i oplÞsning, men pÄ andre i dundrende fremgang. Jeg tÊnker pÄ Þkonomien.

Desuden vil de borgerlige ikke danne regering, sÄ hele denne vÊltning af statsministeren har blot vÊret et spil for galleriet.

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Marina

Jeg er vant til nedadvendte tommelfingre, men nÄr jeg lÊser i min avis, at svensk Þkonomi er pÄ stor optur, at folk fÄr flere penge til forbrug, og at de borgerlige ikke vl danne regering, sÄ tÊnker jeg jo som ofte fÞr, at sÄ lÊnge folk har penge, kan de lukke Þjnene for fantastisk meget. DesvÊrre. Jeg forstÄr det ikke.

https://www.berlingske.dk/oekonomi/svensk-oekonomi-i-stor-optur-men-bliver-det-for-meget-af-det-gode

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Forskellige politiske partier i Sverige kappes nu i tomme meninger og snak, den universelle lĂžsning at forlange mere politi, men det er ingen lĂžsning, tvĂŠrtimod! Disse nye betjente er nikkedukker de gĂ„r 1000 pĂ„ dusinet vĂŠrdilĂžse lavt begavede kontraproduktive bidrager til islams hurtige infiltration i politistyrken, politiet bliver nĂŠrmest vĂŠrdilĂžst en forlĂŠnget arm af islam, endnu et bidrag til Sveriges hurtige og totale undergang! Der er ikke brug for mere politi i Sverige, tvĂŠrtimod brug for en udrensning af politistyrken fjerne ALLE muhamedanere & fjerne ALLE socialister skal bort, de er ren 5′ kolonne virksomhed! Der er ikke brug for… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Vi kĂŠmper en hĂ„rd kamp her i landet for at ende i samme smadretlandliga som svenskerne. Alt peger pĂ„, vi nok skal rende med fĂžrertrĂžjen inde lĂŠnge. Eksempel: JP burde vel nok have lĂŠrt Ă©t og andet om, hvad islam og muslimer er for en stĂžrrelse. Takket vĂŠre den kategori, skal de igennem beton, jernstĂŠnger og sluser for at komme pĂ„ arbejde ( jeg var lige ved at skrive for at “passe” deres arbejde, men det er lĂŠnge siden de holdt op med det…) Det er mere held en forstand, at ingen af dem er endt som den svenske betjent.… Read more »

Udklip.JProserislamist.2.JPG
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

NĂ€r flyr Reinfeldt SVERIGE?

Marina
Marina
2 years ago

Det gĂžr mig sĂ„ ondt for mange mennesker, der slĂ„s til plukfisk og dĂždes, jeg hader denne indvandring af andre landes befolkningsoverskud, samfundstabere og psykopater. Nu ser det da heldigvis ud til, at vi kvinder endelig er ved at at fĂ„ ram pĂ„ Naser Khader, og det var f…. ogsĂ„ pĂ„ tide. LĂŠs dagems fprsode af Berlingske. Hvorfor har sĂ„ mange mĂŠnd forsvaret ham og ogsĂ„ islamkritikere om en hals som Kim MĂžller (ikke Steen)? Har de da ikke Ăžjne i hovedet? Fyren er jo MEGA KLAM, har altid vĂŠret det, og ingen har skadet Danmark mere end Naser Khader,… Read more »

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Marina

Nu hĂ„ber jeg virkelig, at det hele kommer pĂ„ bordet. Jeg har selv en gang i debatten fĂ„et en invitation af Khader, der mente, at min kritik af ham bundede i, at jeg var forelsket i ham. SĂ„ opblĂŠst er han, men som sandt er, svarede jeg, at jeg er bedre vant. Jeg husker ogsĂ„, at en lektor fra RUC tog imod en anden invitation og vendte tilbage til debatten i en tilstand af knitrende raseri og vĂŠmmelse over Khader. HĂ„ber, at Hudson Institute fĂžlger med pĂ„ sidelinjen, for det er jo sygt, at danske folketingspolitikere kan vĂŠre talerĂžr for… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago

LĂŠs korrrektur venligst.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x