2
jul
Seneste opdatering: 8/7-21 kl. 1543
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Visse partiledere beklager sorgen. De sidder på Lidingö i deres paladser. Vi har en søn, der er gået bort. Det er forskellen.” Interview med den myrdede politibetjents far.

Det første politimord i Sverige i 14 år. Det måtte ske før eller senere, har vi i afmagt tænkt som har iagttaget den ulykke i slowmotion, der har udviklet sig i årtier. Det var et overlagt, uprovokeret mord og en meddelelse fra de invaderende masser til det svenske folk og deres politikere om hvilken fremtid der venter dem.

Den kan ikke undgås, den udvikler sig som efter en drejebog. Jeg har ikke studeret MSM noget videre, men bare fundet det væsentligste. Exklusiv intervju – Per Danman – pappa till mördade polisen Andreas Danman (se kommentarerne)

Murdered police father about Löfven: “Lives in a palace while Sweden is in chaos”

Jag fick sms av statsministern och vissa partiledare som beklagar sorgen men de sitter på Lidingö och sina palats. Vi har en grabb som har gått bort. Det är skillnaden, fortsätter Per Danman. Andreas Danman, som blev 33 år, lämnar efter sig en gravid sambo som också är polis. När Stefan Löfven kommenterade mordet tidigare på torsdagen hävdade han att regeringen har arbetat “mycket målvedvetet” med att “öka tryggheten” i Sverige och stärka polisen.

Se det hele Mördade polisens pappa om Löfven: “Bor i palats medan Sverige är i kaos” og Murdered police father about Löfven: “Lives in a palace while Sweden is in chaos”

Jag tror att polisens sätt att hantera det här mordet kommer att ha stor betydelse för framtiden. Idag är helt enkelt den dag då polisen måste sätta hårt mot hårt och lägga dialogen åt sidan. Gör man inte det, utan fortsätter på den inslagna vägen, skickar det en signal om att det i Sverige går att skjuta en polis utan konsekvenser. Och det bådar sannerligen inte gott för vårt arma land. BITTE ASSARMO: Dags att överge dialogen och återta våldsmonopolet.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
10 months ago

Det er sådan et land i opløsning ser ud. Myndighederne midter voldsmonopolet og de trænges ud af “muslimernes område”.
Læg i øvrigt mærke til hvor hurtigt sagen er forsvundet fra de danske MSM! Det er så ubekvem en nyhed for de venstreorienterede journalister at historien skal dæmpes! De har ikke kunnet undlade at skrive om det, men de kan lade historien forsvinde hurtigt! Man kan sammenligne det med den berusede grønne mand fra Amager, der fik historien lov at kører på forsiden i dagevis!

Marina
Marina
10 months ago
Reply to  Den Nervøse

På nogle måder er landet i opløsning, men på andre i dundrende fremgang. Jeg tænker på økonomien.

Desuden vil de borgerlige ikke danne regering, så hele denne væltning af statsministeren har blot været et spil for galleriet.

Marina
Marina
10 months ago
Reply to  Marina

Jeg er vant til nedadvendte tommelfingre, men når jeg læser i min avis, at svensk økonomi er på stor optur, at folk får flere penge til forbrug, og at de borgerlige ikke vl danne regering, så tænker jeg jo som ofte før, at så længe folk har penge, kan de lukke øjnene for fantastisk meget. Desværre. Jeg forstår det ikke.

https://www.berlingske.dk/oekonomi/svensk-oekonomi-i-stor-optur-men-bliver-det-for-meget-af-det-gode

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago

Forskellige politiske partier i Sverige kappes nu i tomme meninger og snak, den universelle løsning at forlange mere politi, men det er ingen løsning, tværtimod! Disse nye betjente er nikkedukker de går 1000 på dusinet værdiløse lavt begavede kontraproduktive bidrager til islams hurtige infiltration i politistyrken, politiet bliver nærmest værdiløst en forlænget arm af islam, endnu et bidrag til Sveriges hurtige og totale undergang! Der er ikke brug for mere politi i Sverige, tværtimod brug for en udrensning af politistyrken fjerne ALLE muhamedanere & fjerne ALLE socialister skal bort, de er ren 5′ kolonne virksomhed! Der er ikke brug for… Read more »

Margrethe
Margrethe
10 months ago

Vi kæmper en hård kamp her i landet for at ende i samme smadretlandliga som svenskerne. Alt peger på, vi nok skal rende med førertrøjen inde længe. Eksempel: JP burde vel nok have lært ét og andet om, hvad islam og muslimer er for en størrelse. Takket være den kategori, skal de igennem beton, jernstænger og sluser for at komme på arbejde ( jeg var lige ved at skrive for at “passe” deres arbejde, men det er længe siden de holdt op med det…) Det er mere held en forstand, at ingen af dem er endt som den svenske betjent.… Read more »

Udklip.JProserislamist.2.JPG
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
10 months ago

När flyr Reinfeldt SVERIGE?

Marina
Marina
10 months ago

Det gør mig så ondt for mange mennesker, der slås til plukfisk og dødes, jeg hader denne indvandring af andre landes befolkningsoverskud, samfundstabere og psykopater. Nu ser det da heldigvis ud til, at vi kvinder endelig er ved at at få ram på Naser Khader, og det var f…. også på tide. Læs dagems fprsode af Berlingske. Hvorfor har så mange mænd forsvaret ham og også islamkritikere om en hals som Kim Møller (ikke Steen)? Har de da ikke øjne i hovedet? Fyren er jo MEGA KLAM, har altid været det, og ingen har skadet Danmark mere end Naser Khader,… Read more »

Marina
Marina
10 months ago
Reply to  Marina

Nu håber jeg virkelig, at det hele kommer på bordet. Jeg har selv en gang i debatten fået en invitation af Khader, der mente, at min kritik af ham bundede i, at jeg var forelsket i ham. Så opblæst er han, men som sandt er, svarede jeg, at jeg er bedre vant. Jeg husker også, at en lektor fra RUC tog imod en anden invitation og vendte tilbage til debatten i en tilstand af knitrende raseri og væmmelse over Khader. Håber, at Hudson Institute følger med på sidelinjen, for det er jo sygt, at danske folketingspolitikere kan være talerør for… Read more »

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Læs korrrektur venligst.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x