6
jul
Seneste opdatering: 6/7-21 kl. 1136
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Læs Japan vil ikke have indvandrere  af Kirsten Damgaard, kulturpsykolog. Læs også historiker Morten Uhrskovs Den svenske tragedie vokser og vokser se også Jimmie Åkessons nærmest desperate tale i Almedalen og læs Det kan bildas medborgargarden som ger sig på buset , hvor skribenten måske er klar over demografien blandt 15-44 år i Sverige (krigsfør alder.) Det haster hvis ikke medborgergarderne skal blive fejet af banen.

Kirke vandaliseret i Småland

Vi ved ikke, hvem vandalisterne er, men rundt omkring p sociale medier er der ikke megen tiltro til, at det drejer sig om lokale nazister eller satanister i den 1500 mennesker store by 40 kilometer fra Vetlanda i de mørke, smålandske skove. Der er de ikke vant til sådan noget.

Pastorn: ”Kyrkolokalen är fullständigt raserad” (se video) Frikyrkan totalvandaliserad: ”Slagit sönder så mycket de har kunnat” og Kirke i Småland vandalisert.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Ærgerligt Japan ikke ville tage imod alle vores og alle Sveriges muhamedanere, da alle vores problemer er relaterede til islam, og alle vores problemer forsvinder når islam forsvinder! Islam ville også blive langt langt mere dødeligt for Japan end selv atombomberne over Hiroshima and Nagasaki, islam ville være dødsstødet for Japan som nationalstat! Islam som vi ser det ske i Sverige der destabiliseres i uhæmmet islamisk indavl, statskassen drænes og andre offentlige kasser med sammenbrud til følge, det svenske folk nedprioriteret sættes under administration, lockdown og afvikling! Sverige nu mest kendt for knivstikkeri – voldtægter- store og unødvendige unaturlige dødsfald,… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Kirke vandaler, ja hmm. Hvem kan det dog være?

Marina
Marina
1 year ago

Vandalismen rettet mod svenske kirker og andre offentlige bygninger er desværre en forlængst etableret kendsgerning. Et af de første billeder, jeg længe sad og så på her på Snaphanen, var et fotografi af en smuk middelalderkirke i Västra Götaland, der gjk op i flammer. Husker ikke navnet, men det gør Steen sikkert. Dette burde efterhånden ikke undre, for angreb på symboler, helligdomme og kvinder er alt sammen velkendte metoder til at nedbryde moral og modstand og prale af erobringer. Brændende flag og kirker, flag der bliver trampet på og revet til laser, en kirke i Småland raseret. Voldtægt efter voldtægt.… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Hollands mest kendte kriminalreporter skudt i Amsterdam efter en tv-udsendelse 😳

received_1122807128241828.jpeg
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

I Bulletins Helgintervju hör du journalisten och debattören Joakim Lamotte tala ut om hur hans tidigare kollegor inom public service undvikit att rapportera om samhällsproblem av politiska skäl eller av rädsla för att förlora jobbet. Han märker hur polisen tappat greppet om stora områden och ger också sin syn på knivattackerna i Vetlanda och de nyliga hoten mot journalister.

https://bulletin.nu/helgintervjun-joakim-lamotte-journalister-har-akt-till-fororten-med-skygglappar-och-gjort-reportage-for-sina-kompisar

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x